Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Иве, виж сега дали ще стане  Hug

Hug ей ме нова новичка Heart Eyes

цъцъцъцъц

еее трепач си  Party много лош,ама ако се загледаш в аварата къде гледа точно към подписа ти дето се карат онези и е готов да скочи нищо че е там вече хахаха  Grinning айде да ти е честит аватара

# 226
Вижте как Чаги се радва в ефир на Хазалчето  hahaha Joy hahaha

това сериозно ли ?
ввъх въх ще ме умори чаатаййй,сега още повече ги искам двамата в предаване  Joy ама ще си мечтая  Mr. Green

Ивка честити дрешки  Heart Eyes

Ренате благодаря за клипчето - жестоко е  Hug

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 15:43 от Danniitto

# 227
Разбирам я но все пак и тя трябва да разбере синът си защо не се опита да говори с Фериха да я изслуша. Да не би след като се появи Едже положението стана розово напротив за малко не умря.Но към края защо можеше да разговаря с нея при това няколко пъти.

# 228
Аз се чудя защо ,като майка му иска най-доброто за него.Като разбра за лъжите на Фериха,не отвори очите на сина си .

# 229
Момичета имам предложение:когато цитираме някой друг и ако има повече снимки,нека ги слагаме в спойлер или да ги махаме,за да се натоварва по-малко темата.  Peace

# 230
И аз да се включа малко стига само съм чела, момичета понеже не мога да тегля от докса не ми се получават нещата ако някой бъде така добър да ми прати 3 сезон на ПЕ т.е втората част от 1 страница на скайп ще му бъда много благодарна  Blush

# 231
и на двете е олеле майко   Oha!

Скрит текст:

# 232
Момичета имам предложение:когато цитираме някой друг и ако има повече снимки,нека ги слагаме в спойлер или да ги махаме,за да се натоварва по-малко темата.  Peace

Съгласна съм,ама не се усетих.Извинявам се 

# 233
 моя любим епизод е този..невинни още не са си казали нищо лошо  Heart Eyes

Аз се чудя защо ,като майка му иска най-доброто за него.Като разбра за лъжите на Фериха,не отвори очите на сина си .

Даде й шанс да каже само на Емир за лъжите си...но не би...затова я намрази..

аз се старая ...сори ако не ми се получава винаги Rolling Eyes

# 234
не се сещам това от кой епизод беше...нещо Фери пак го реже.. ooooh!

Скрит текст:
ох ох ох  #Crazy

# 235
Их,бре момичета,не се извинявайте.Тук сега излязох лошата Джансу  hahaha

Аз имах предвид всички и себе си дори.

Иве,ама как се награбват  smile3521

# 236
  • Плевен
Не зная дали снимката е нова, но е качена днес в инстаграм

Скрит текст:

# 237
тва награбване е репетирано 8 пъти  Joy а даже накрая им казали стоп получи се нещо от тоя род а нашите сладури продължили  Joy

# 238
Иве това е сцената,когато Ферия отиде за кафе на Лара и те бяха там,а тя пак му беше бягала

# 239
Скрит текст:
не се сещам това от кой епизод беше...нещо Фери пак го реже..
ooooh!

Скрит текст:
ох ох ох  #Crazy
От трети оригинален епизод е сцената, когато отиде да купи кафе на Лара и беше спряна от Ръза да не ходи на у-ще.
Честит ти Чаатайски ав.

Общи условия

Активация на акаунт