Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Снежи, Миме  и на всички, които са влюбени в Любовта, Благодаря.. love001love001

# 211
А сегаааа.... в чест на нашата домакиня и на върлите Фемирки... newsm51

Rebulgary Entertainment представя на вашето внимание най-новата си продукция:

http://www.dailymotion.com/f100000651251528#video=xxso4k

М

Много Благодаря Ирка Hug, туй 84 след ника ти , какво означава? Да питам аз, че да не се излагам с подозренията си... Joy Joy Joy
набора е...Simple Smile

Иве, ти все лош Емко/Чагитко си избираш. newsm53
Да Ви кажа честно, почти не гледам серийте по бтв, а по-скоро ги слушам

и аз така ги гледам  Mr. Green

аз съм класическа кифла явно   ooooh! ooooh! ooooh!,лошо момче и хубава бърза кола... ooooh! ooooh! ooooh!

# 212
не ми стана аватара

поне вие го вижте...
найс а??

а това  ooooh! hahaha
Скрит текст:

искате ли лека следобедна закуска  #Crazy,аз нагъвам...само да не съм временна че АМАН  Joy

намали си го малко и ще стане,снимката си заслужава Simple Smile

# 213
Добре де само аз ли не разбрах защо Емир първо каза,че партито ще продължи и дигна тост ,а после няма да продължи ?

# 214
Добре де само аз ли не разбрах защо Емир първо каза,че партито ще продължи и дигна тост ,а после няма да продължи ?
ще продължи ама за последно...искаше да си тръгне с парти..и да отведе Фери в новата им къща да й направи няколко деца и да живеят до старини,хванати за ръце Heart Eyes

# 215
не ми стана аватара

поне вие го вижте...
найс а??

намали си го малко и ще стане,снимката си заслужава Simple Smile
не мога.... Embarassed

Дали ще пее на 31.03 2013 пак  Hug....толкова сладко бешеее

# 216
Да си изкажа не чак до там компетентното мнение. Фериха не беше заплаха за никого момичето искаше да се изучи може би да има малък бизнес да преуспее в живота защото не искаше цял жеват да живее по начин по който нейните родители живееха и искаше тя сама да решава съдбата си. Джансу вися една възможност и се опита да накара Емир да я хареса ли и аз не знам точно тъй като нейното не е обич а по скоро иска да има онова което не може а и тя завидя на Фериха че е успяла да достигне до сърцето на Емир дори без тя да го иска. А Айсун се страхува от нея защото Фериха е младо момиче с амбиций,горда,ината и най-вече че колкото и да се опитва синът и да я намрази да я изстрие от цялото си същество тя повече и повече навлиза вътре в него и цялото му съществуване а и другото е че Айсун я е страх че това момиче се опитва да се нагнезди в семейството им заради името и парите.Но в последствие може би ще разбере че е по добре тя да е до него тъй като винаги ще го побежда дори и в умът му.

# 217
Мимето 14 ето го клипа http://www.youtube.com/watch?v=re6GWKJbGdE

Дани те Чаги си го взеха за мезе ама беше смешно да  Joy ние защо си нямаме такива водещи като Беяз,много добре си води шоуто Simple Smile

littlexsecrets не са рязали,просто не помните онези прословути 30 минути от миналата седмица  Grinning

Вяра,мерси за клипчето!
Е няма по-лъчезарно момче от Чаги, то голям смях голямо нещо, чак устните му пресъхват, все ги ближе милия  Joy Joy Joy ooooh!

# 218
Виж така дали ти харесва  Blush

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 15:37 от romanti4ka

# 219
намерих това
Скрит текст:
Емир и Джансу
Д- Емир, аз наистина мн съжалявам. Вчера разбрах всичко , след като тя ми разказа.Много ми е ядосана , но не ми е ясно защо.Станах част от това без дори да знам за него, но наистина не исках така да разбереш.
Е-Разкажи ми, разкажи ми всичко за Фериха.
Дж- Преди да влезе в университета , тя ми беше казала , че всичко ще се промени, че нищо няма да е както преди, но нямах и представа , че говори точно за това ( за Фемир).От както познавам Фериха тя е мн амбициозна.Винаги преследваше нещата, които нямаше , които не можеше да има.През целия си живот е искала да има живот от списанията, а ти присъстваш доста в тях.Тя искаше да бъде богата и университета беше първата  крачка към това. Ти беше символ на  нейните мечти.Голямата възможност, принца на нощта.Да, тя точно така те наричаше- така го беше прочела по списанията.Тя искаше да има хубаво бъдеще и теб в него.Принца , който държи ръката на своята принцеса и я измъква от мизерията.Откачено , нали?Всичко си споделях с нея, стаята , дрехите , дори и тайните си,докато не се опита да притежава всичко .

Айде бе , кой висеше постоянно над списанията и мечтаеше за Емир??? Лесно е да припишем собствените слабости на друг. Междудругото защо всички толкова мразеха Фериха? Чак такава заплаха ли беше за тях?
[/quote]

В от сериите от втори сезон Санем казва мисля , че на майката на Левент нещо от тоя род " и всичко се върти околопортиерската дъщеря "   Joy Joy Joy

# 220
ще продължи ама за последно...искаше да си тръгне с парти..и да отведе Фери в новата им къща да й направи няколко деца и да живеят до старини,хванати за ръце Heart Eyes

Мерси  Hug

ааа то за това накраая каза имах само единн план.

# 221
Иве, виж сега дали ще стане  Hug

# 222
Да си изкажа не чак до там компетентното мнение. Фериха не беше заплаха за никого момичето искаше да се изучи може би да има малък бизнес да преуспее в живота защото не искаше цял жеват да живее по начин по който нейните родители живееха и искаше тя сама да решава съдбата си. Джансу вися една възможност и се опита да накара Емир да я хареса ли и аз не знам точно тъй като нейното не е обич а по скоро иска да има онова което не може а и тя завидя на Фериха че е успяла да достигне до сърцето на Емир дори без тя да го иска. А Айсун се страхува от нея защото Фериха е младо момиче с амбиций,горда,ината и най-вече че колкото и да се опитва синът и да я намрази да я изстрие от цялото си същество тя повече и повече навлиза вътре в него и цялото му съществуване а и другото е че Айсун я е страх че това момиче се опитва да се нагнезди в семейството им заради името и парите.Но в последствие може би ще разбере че е по добре тя да е до него тъй като винаги ще го побежда дори и в умът му.
или просто Айсун беше гузна майка изоставила детето си...Оставила го в ръцете на беозтоворен баща-плейбой  ooooh!...това дете беше станало мъж,порастнал без нея...и сега искаше да навакса с грижите си за него...страхуваше се за него...той беше ъган,нараняван,отвличан,стреляно по него,наръгван,бит и какво ли заради Ферия...погледни го от гледната точка на майка...аз я разбирам Mr. Green
Ферито не беше света вода неенапита...за съжаление сгреши много пъти

# 223
Иве, виж сега дали ще стане  Hug

Hug ей ме нова новичка Heart Eyes

цъцъцъцъц

# 224
Вижте как Чаги се радва в ефир на Хазалчето  hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт