Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Каква е тая мъка, тая болка в тоя поглед....да ти скъса сърцето...

# 331
Евитa, имай предвид, че мъже като Чаатай и Къванч в ТР по-скоро са изключение, отколкото правило. Те затова са и толкова популярни, а и да не забравяме, че и двамата са манекени  Peace
Oo да, в Турция мъжете като тях са много малко. За това много им се радват на тях двамата. Хем красота, хем талант.  Peace Moже би те двамата са ми любимите турски актьори. A пък Хазалчето какъв късмет е имала да работи и с двамата.

# 332
Евитa, имай предвид, че мъже като Чаатай и Къванч в ТР по-скоро са изключение, отколкото правило. Те затова са и толкова популярни, а и да не забравяме, че и двамата са манекени  Peace

Да , но имах в предвид , че актьорите им като цяло са готини в сравнение с нашите

# 333
Май прилича на леля си в усмивката на тая снимка...
Скрит текст:

# 334
Здравейте  Hug  Hug

Другия ми любимец след Чачи е Къванч , как може толкова красиви мъже да има в Турция Heart Eyes нашите актьорчета са меко казано  Sick

Начи мен пак ме е шибнал естрогена и...за какво си мисля с Чачи....
Малките да не гледат Laughing
Скрит текст:

Laughing  Laughing Те че са хубави - хубави са. Но и ние си имаме пък - Асен Блатечки например. Wink

# 335

в 1-ви епизод много се смях на Емир когато си свали леко очилата в университета все едно бече излязъл от клип на Милко Калайджиев  Joy

# 336
Въпрос с повишена трудност...

Кой от вас е гледал " Всичко е любов"?

# 337
То и Асен Блатечки взе да омръзва вече,наистина ние нямаме хубави актьори и както е тръгнало няма и да имаме такива

# 338
Айде , подготвяйте терена, че след малко почва.... моля да се погрижите за мъжете около вас...

Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 339
взимайте разхладителните , че след малко ще става горещо и Емирско

# 340
Ето го култовия филм за инфо на хор "Бодра смяна"...
и моля, имаме хубави мъже...

# 341
Евитa, имай предвид, че мъже като Чаатай и Къванч в ТР по-скоро са изключение, отколкото правило.

айде сега да кажете веднага от кой филм е този кадър с Каванч.... smile3508

Евита
Скрит текст:
повярвай няма нищо чуждо от твоите мисли в моята главица...ама нищооооооооо,ние какви ги правим ...бедна му е фантазията на 22годишния Ча Mr. Green

Днес какво следва по ОГ...имали нещо интересно,да гледам ли newsm78

# 342
  • в подножието на планината
Привет! Hug

Ох, момичета радвам се, че пишете много, но ме е яд, че аз нямам никакво време да ви чета... Rolling Eyes

Благодаря за всичко, което правите, за да е приятно в темата!  bouquet  bouquet  bouquet

Прегледах отгоре - отгоре и видях, че Клоди не се е появявала...дано да се чувства по - добре... Praynig

Приятно гледане на серията тази вечер! Hug

# 343
Айде , подготвяйте терена, че след малко почва.... моля да се погрижите за мъжете около вас...

Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
ох много тегаво става у дома като гледам Чаатай...пред децата пред мъжа ми...все едно изневерявам показно!!!!!!!!!!! Joy Joy Joy Joy Joy

чак нагло някак ръишле ooooh!

# 344
Имаме хубави мъже ама да ги търсиш че вече са на изчезване. А пък за 1 епизод чак да е излезнал от клип на някоя чалга певица малко грубо ама нищо беше весело. Най-вече като заля. Какво да ви кажа а серията в която Емир и предлага да си плати дълга тоест на брат и някак си го беше страх да не би да си легне с капитана и за това. Той тогава се опитваше да нарани нея но всъщност колкото повече нараняваше и него и нея се доближаваше до това да каже че я обича.

Общи условия

Активация на акаунт