Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, здравейте
Не знам дали сте го коментирали, че аз не изчетох всичко до тук, обаче искам да ви кажа махнете линка за Замундата от първа страница, тъпаците от БТВ са свалили торента!!!!
Ей писна ми от тая скапана ТВ, не стига, че пускат на час по лъжичка ами сега и изтриха торента, за да не гледат хората, аман от монополисти вече!!!!!

# 346
Ох, не не не мога ..... просто не издържам ии реших и аз да се присъединя към вас,ако може разбира се ! Да си призная само заради филма влязох ииииии да БОЖЕЕЕЕЕ толкова е уникалееен....не мога да спра да го гледам! ;х Аз съм още на 2ри сезон,ноо все пак...;д охх, а може ли да ми отговорите кога и как умира Зехра защото след като Халил я стреля,тя оживява?  Thinking ии защо емир си купува жилище в Етилер и бащата на Ферия е против Емир? Извинявам се за многото въпроси обаче го гледам само на български от епизодите,които сте превели *благодаряяяяяя! * ии не мога да схвана  Embarassed

# 347
Лудостче, Hug
Скрит текст:

Mr. Green

# 348
  • София
Евитa, имай предвид, че мъже като Чаатай и Къванч в ТР по-скоро са изключение, отколкото правило. Те затова са и толкова популярни, а и да не забравяме, че и двамата са манекени  Peace

Да , но имах в предвид , че актьорите им като цяло са готини в сравнение с нашите

Да, все пак ТР не е малка страна и избират от близо 76 млн. души  Wink Ако от толкова милиона не намерят 10-15  красавци  Tired

# 349
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче, Hug
Скрит текст:

Mr. Green

хахахах ловим те да знаеш расмя ме  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

# 350
Лудостче, Hug
Скрит текст:

Mr. Green

хахахах ловим те да знаеш расмя ме  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
и аз та ловям  Hug ох скритичкото  Heart Eyes

# 351
Евитa, имай предвид, че мъже като Чаатай и Къванч в ТР по-скоро са изключение, отколкото правило. Те затова са и толкова популярни, а и да не забравяме, че и двамата са манекени  Peace

Да , но имах в предвид , че актьорите им като цяло са готини в сравнение с нашите

Да, все пак ТР не е малка страна и избират от близо 76 млн. души  Wink Ако от толкова милиона не намерят 10-15  красавци  Tired

олее процента на грозните е бая висок Joy,тъй който не е ходил не е видял....само той незнае за кво иде реч  Whistling...ама туй дето се отсява е олелеел божкеее Crazy #Crazy

Жените им по стават,но са супер....с окастрени права,освен ако не са от полупярните среди Rolling Eyes

# 352
хахаха, все пак ... си туркиня... след известно време отзад ще заприличаш на круша....

Joy Joy Joy Joy

Какво признание в любов по турски само... Joy Joy Joy

# 353
  • София
Да, аз съм ходила в ТР и такива като Къванч и Чаатай по улиците трудно ще срещнеш  Simple Smile

Затова и хора с професията на аблата, пари правят. Търсят момчета с красива външност, изтипосват ги по списания, конкурси и сериали и печелят огромни пари от тях  Peace

Да не говорим турците колкото се заглеждат по чужденки, защото и жените им не са кой знае какви красавици (не говоря за актриси, манекенки и т.н.)

# 354
я ме светнете кой е красив в Бг  newsm78

# 355
  • Под Сините камъни
Ренка това е любимият ми български филм.А Иван Иванов е...мале мила страшен актьор.Сега няма такива таланти като него.Старото поколение беше супер,но сегашното направо са смешни с малки изключения.

# 356
Ох, не не не мога ..... просто не издържам ии реших и аз да се присъединя към вас,ако може разбира се ! Да си призная само заради филма влязох ииииии да БОЖЕЕЕЕЕ толкова е уникалееен....не мога да спра да го гледам! ;х Аз съм още на 2ри сезон,ноо все пак...;д охх, а може ли да ми отговорите кога и как умира Зехра защото след като Халил я стреля,тя оживява?  Thinking ии защо емир си купува жилище в Етилер и бащата на Ферия е против Емир? Извинявам се за многото въпроси обаче го гледам само на български от епизодите,които сте превели *благодаряяяяяя! * ии не мога да схвана  Embarassed

Скрит текст:
Кога и как умира Зехра защото след като Халил я стреля,тя оживява?
умира последния епизод на 2 сезон....застрелват я на път за сватбата й с Емир....Халил,който убива й Ферия  Thinking
 ии защо емир си купува жилище в Етилер- за да отмъсти на Ферия...правеше й всякакви мизерии пред очите...отначало само го нае...после си го купи-там живяха и като семейство...зара
 и бащата на Ферия е против Емир?- защото Мехмет блъсна колата му,заради дълга им към бащата,заради тъпотията си като цяло...Емир се би с Мехмет...както и да е...накрая Ръза се покая,но след смъртта на Ферия в 3 сезон

# 357
Звезде  Hug

Рени,е как,много хубав български филм.  smile3521
Също така и "Вчера" според мен не е за изпускане,а Христо Шопов там е   newsm10

# 358
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,мили мой  love001
Рени,благодаря за страхотните теми

Имах доста работа последните дни и ви изпуснах,но вие добре сте се справили с темите  hahaha не губите тренинг.
Мернах нови момичета welcome
Диди,радвам се да те видя отново сред нас и доста красоти си предоставила  bouquet
Сега ще се върна да прочета тази тема,но ако има нещо нови и любопитно от преднити ще се радвам да ме осветлите,че няма да мога да ги прочета и тях.Май има някаква информация за проекта на Чаатай newsm78

# 359
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
я ме светнете кой е красив в Бг  newsm78

Хмм серозно се замислих за някои хубав ама нещо не ми идва име...  newsm78

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт