Лидл ::24::

• 60 592
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • 1st floor
Не помня колко струваше, но под левче ще да е била. Има я в няколко цвята - от едната страна е цветът  Mr. Green, от другата е грапавата част в бяло. Друго обяснение не мога да дам. Laughing

И сте мазохистки, ако си я вземете, да знаете!!!  Naughty  Mr. Green

# 286
  • о`майна лунна нощ е
Ех, Непокорна, идва пролет. Всички змии имат нужда от подмяна на кожата. Включително и ние  Mr. Green

# 287
  • Русе
Ех, Непокорна, идва пролет. Всички змии имат нужда от подмяна на кожата. Включително и ние  Mr. Green
  hahaha
А бе аз и с пемза съм си търкала краката, заради подкожните косми, че една гъба ли ще ме уплаши  Joy

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 14:01 от viki_1974

# 288
  • Варна
днес имаше доста акумулаторни метли на нашия магазин, да не повярваш. и кафемашини поне десет.

аз си купих билков чай, блатове за торта, розови бикини, кисело и прясно мляко, и извара на Пилос, намален с 30% бекон, крем брюле, сурово кашу, замразени броколи, финосмляна лютеница за синковеца...май това беше. крем Оле обаче нямаше нито един, нямаше и етикет и празен кашон, да речем че е свършил... newsm78

ааа взех и от тая прословута боза дето я коментирате постоянно. само че забравих коя хвалехте и взех и от двете Laughing всъщност предполагам сте хвалили жълтата капачка, щото нямаше нито една, намерих само едно посмачкано шише при намалените с 30 процента стоки и го взех. иначе с червена капачка имаше доста

# 289
  • 1st floor
А бе аз и с пемза съм си търкала краката, заради подкожните косми, че една гъба ли ще ме уплаши  Joy
smile3544 smile3544
Добре. Обаче , като се ощавите, да знаете, че съм ви предупредила!!! Mr. Green Аз продължавам само с цветната част на гъбата... Laughing

Крем Оле и аз търсех, щото там е на най-добра цена, но нямаше... Crossing Arms

# 290
  • Варна
Олето беше с добра цена, но го увеличиха на 1.09
последният месец го купувам от Карфур за 0.99

# 291
 При нас в Ловеч, няма нито пудинг на Доктора, нито крем Оле поне от три седмици  Tired

# 292
  • Mediterraneo
Аз да похваля едни десертчета, които открих на касата- Mister Shoc. Едно към едно копират във вкуса Марс, Сникърс и Туикс! На цена от 59 ст за блокче 45 г.

# 293
  • 1st floor
Олето беше с добра цена, но го увеличиха на 1.09
последният месец го купувам от Карфур за 0.99
Може, аз рядко ходя до Карфур, да не кажа хич. Та не съм забелязала. Олето иначе купувам между 1,30 и 1,45 чак...Та за това се радвах на Лидълското... Confused

# 294
  • София
За гъбата- и аз съм от мазохистките  Mr. Green Днес си купих коментираната тук едросмляна лютеница-не ми хареса хич. Това си е доматено пюре с печени чушки. Не може и да се сравнява с на Дерони.  Stop И за н-ти път кашкавала на Galereux  Crazy, откакто го открих не можем да спрем да го ядем. Исках кърпите за стъклокерамични котлони, ама нъцки. А от "вълшебната" гъбичка съм очарована-за нула време овършах къщата в събота.

# 295
  • София
На мен не ми допадна гъбичката за стъклокерамиката нещо. Не я пробвах, но малка ми е някак си. Вероятно защото друго си представях или по-скоро друго си мисля, че ми трябва.
За ел. метлата бях обещала да споделя - изненада ме колко добре взема боклучета и от гранитогреса, и от килима. Недостатъка е, че не може да се завира по ъглите, за разлика от прахосмукачката, която всмуква боклучетата.
Само на мен ли не ми хареса заквасената сметана в големите кофички!?!?

# 296
  • Варна
момичета, колко струва кръглата извара на Пилос?
днес сякаш на етикета в магазина пишеше 1.69, а сега като погледнах касовата бележка, пише 2 х 1.79 Thinking

# 297
На мен не ми допадна гъбичката за стъклокерамиката нещо. Не я пробвах, но малка ми е някак си. Вероятно защото друго си представях или по-скоро друго си мисля, че ми трябва.
За ел. метлата бях обещала да споделя - изненада ме колко добре взема боклучета и от гранитогреса, и от килима. Недостатъка е, че не може да се завира по ъглите, за разлика от прахосмукачката, която всмуква боклучетата.
Само на мен ли не ми хареса заквасената сметана в големите кофички!?!?

Не само на теб и на мен не ми харесва. Има особен вкус. Има някаква незнайна добавка.

# 298
изварата след промо периода е на 1,99

# 299
  • София
Не е само до уикенд или седмични дни ... Пускат промоция на някой артикул - или изобщо не се зарежда, или зареждат по 1 бройка Sad Била съм дори в 7 и половина сутринта, за да взема нещо и вече го е нямало. Ай сиктир! Много съм им ядосана. Повече няма да ходя  Cry

Това е политика от около година вече. Чудят се как да изгонят клиентите. Представете си с какви надценки работят. Сигурно като Ерп -тата с по 300%. Лидл върви към края си.
+1. Днес минах да потърся за втори път препарата за стъклокерамика, ама нъцки. Не са зареждали въобще. И защо са ми го сложили тогава в брошурата? Thinking
Цитат
Днес си купих коментираната тук едросмляна лютеница-не ми хареса хич. Това си е доматено пюре с печени чушки. Не може и да се сравнява с на Дерони.   

Тази лютеница отдавна не е това, което беше, смениха я. Цената й се покачи чувствително, а качеството падна.
Днес разгледах бельото, пижамите, блузите, обувките... ееееее, ами страшни боклуци! Тия хора направо ни взеха за аборигени, на които могат да пробутат всичко - шарани, които кълват, без да гледат какво. Thinking Излязох, без да купя нищо.  Confused
Ако така продължават, със сигурност ще ме загубят като клиент, особено като се има предвид, че около нас има още 7 супермаркета. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт