, дори го заведох при акушерката да го види, че едва ли ще ми повярват само на думи Ето защо от няколко дни не спира да плаче детето, дано сега се поуспокои
, дори го заведох при акушерката да го види, че едва ли ще ми повярват само на думи

Със сигурност всеки сам преценя кое е най-добро за детето му.

. И не наддаването води до затльстяване, а боклуците, които децата приемат след като вече започнат да се хранят с разнообразна храна. Според мен не е нормално едногодишно дете да тежи 8 кг, само за да отговори на статистическите очаквания за него. Не го премай като заяждане, но според мен е генетично заложено на човек колко да качва, колко да бьде висок, форма на тялото и т.н. в последствие начина ни на живот води до отклонения.
Той баткото на АМ имаше повече нощни хранения.Ние тръгнахме към 21ч.Изкъпахме децата,аз нахраних Никола.Баткото беше по пижама с оправено легло.Баба му му прочела приказка и после го оставила да спи.Той си е добро дете,та с него проблем няма.Никола ако го разнасяш или занимаваш е добре.Като се е уморил и му се спинкало,мама му пуснала една лампа със звук като вълни на море - напоследък много го успива този звук.Дала му изцедена кърма и заспал.В началото бутал с езиче,но после започнал да цока.Като се прибрах и веднага ме надуши,та си поцока стабилно. 
Той баткото на АМ имаше повече нощни хранения.Ние тръгнахме към 21ч.Изкъпахме децата,аз нахраних Никола.Баткото беше по пижама с оправено легло.Баба му му прочела приказка и после го оставила да спи.Той си е добро дете,та с него проблем няма.Никола ако го разнасяш или занимаваш е добре.Като се е уморил и му се спинкало,мама му пуснала една лампа със звук като вълни на море - напоследък много го успива този звук.Дала му изцедена кърма и заспал.В началото бутал с езиче,но после започнал да цока.Като се прибрах и веднага ме надуши,та си поцока стабилно.