, вариант е делничен ден, но кой ли ще дойде тогава 

Вярвам, че нещата ще се наредят по най-добрият начин и ти го желая от сърце. 

Аз пък снощи правих едно зайче - замислям леко шоколадова торта за нашият си Великден в края на месеца, а украсата ѝ ще е със зайче, което има кошничка с яйца. Добре, че се сетих да взема мънички шоколадови яйца още докато имаше покрай тукашния Великден, че до тогава със сигурност ще ги скрият.
Като я нарисуваш ще е прекрасна - сигурна съм.

, трябва са дорисувам очите и усмивката на "баба"

въпреки че все още си е същия чаровник,но някак си много по-порастнал и "възмъжал"

И у дома е така, но и аз съм бузана, въпреки положението от шията надолу
Та, и нашите мерски са като вашите - 86-87 см (по-точна не мога да съм), между 10и 10,500 кг
Утре ще ви пусна една снимка във фейса - напоследък съм в такава фаза

. Както споменах исках да наемем надуваем замък и да празнуваме в парка, да ама не. За да наемем замъка таксата е $100(примирих се, вместо за помещение ги плащаме за нещо интересно ), да де, обаче...... звъним на фирмата и се оказа че трябва и генератор(щот точно в този парк няма ток до навесите с пейките), мда и тук се примирих, така де детето един път в годината има РД. От фирмата ми каза че трябва да взема и разрешение от парка, занесох се днес сутринта до офисът на парковете, попълних формуляра и лелката на гишето ми каза че таксата е $110, само за разрешението
............ сега имам две седмици да измисля нещо, дето не мога да го измисля 
. Аз мислех на Моник за деня, да направя малка Мини, но ще видим .....
и не е трудно, само нерви требват
, пробвай може да ти хареса.
.
. Благодаря за милите думи за Миша и баба му, а вие защо се отказахте да правите торта. Вместо да се чудиш как да я занесеш до там, можеш там да я направиш:)
А за Рд-то не ти завиждам. Няма ли някъде наоколо друг парк с ток, поне това да си спестите? Миналата година май беше споменала нещо и за някакво водно парти? 
Имам ужасно много въпроси ! Ето ги и тях -
Препоръчани теми