п.п.аз съм ви заръчкала за тия РД,ама сега се сещам,че повечето сигурно сте месец след нас и едва ли още ви е дошло до д-то

Тъй, за РД при нас се очертава 90% парти извън София...датата е една такава - понеделник, работен, преди почивните дни за Великден и първи май...Повечето от приятелите ни ще слеят отпуски и няма да са в града. Освен това, най-вероятно след 20 април започваме ремонта, за да може и ММ да се възползва и с по-малко реална отпуска да свърши повече неща...Та, аз съм готова с темата на партито, с визията на Аля, с идеята за поканите и тортата също съм почти готова. При нас ще е така - преди обед ще се съберем с майки и деца в заведение (надявам се на открито, в парка), там ще обядваме, ще разрежем тортата (направена от мен), и кой от къде е. След като се събуди малката от следобедния сън - отиваме на гости на баба ѝ (свекърва ми), която ще е подготвила терена за празнуване с роднините. Меню - не съм го мислила още, ама то не ми е и най-важното
Детето ще е с 2 купона- с деца и с бабите си, които много обича, а аз изобщо не мисля да се побърквам да посрещам гости на чужда територия, смятам да се забавлявам
Сега, това балансиращо колело много го искам и аз, обаче не мога да убедя ММ и това е...Той иска колело с педали и по този въпрос не можем да постигнем съгласие

Много от тях са си мислили, че по-големия модел би бил по-добър за конкретно дете, но когато се пробва се оказва друго, така че пробата може да е от изключителна важност. Дано да ви е от полза тази информация! 
Та си мисля, че има смисъл и от двете стига човек да може да си го позволи...щото като знам цените в България и ми настръхва косата...ние едва ли бихме си го позволили, ако бяхме там.
но продължавайки нататък и скивайки малкия разбойник,който супер здраво отпаря с подобно чудо,щях да умрЪ от смях
то си било живата истина
тва колело ще има да го разнасям като прани гащи по улиците,щото просто нЕма да има кой да го кара - В. е толкова мързелив,че абсурд да си даде чак такъв зор с нещо 

. Май клоня към колелото повече, малък ми се струва за тротинетка Валентин, тя може да остане като идея за РД номер 3
.