И преди и сега - ММ няма равен на света
Много ми помага, много, всичко прави, без приспиване, но това е така, защото тя настоява да заспива само и единствено с мен
Много ми помага, много, всичко прави, без приспиване, но това е така, защото тя настоява да заспива само и единствено с мен
)))) И мъжът ми много повече помага с батито,но за сметка на това аз доста по-добре се справям с малката и почти изцяло се занимавам сама с нея.Даже мога и сама да я изкъпя,нещо,което преди много се притеснявах с баткото....А пък таткото е златен...само да миеше чиниите и да готвеше...просто нереално става вече... 
Та, това отговаря и на въпроса колко говори -много
не спира и задава огромно кол-во въпроси за кратко време. На някои от тях определено се затруднявам
Като например сочи някой блок и пита "Кой живее тук" или пък "Как се казва бабата на Червената шапчица"

Да и при вас се е получила хубавата разлика от година и девет месеца
Две сестрички-супер
и на мен ми се иска да й направим сестричка на малката...ама по-натам
Ееех и аз искам такива въпроси да чувам вече! 
ако трябва да съм честна - като изпълнител е ок,но като човек,поемащ нещата в свои ръце - още бая хляб трябва да изяде
).
лелеее,верно ли Тити говори толкова много 

Останах доста опулена...

За пример сте ми,да знаеш!

. В началото тръгна в една мизерна, но само там я взеха, оставях я до обяд.Бяха 10 деца с една учителка. От две седмици е в по добра градинка, към църква е. Тук са с учителка и помощничка, всяка сряда имат воден ден, носим бански, обувки за басейн, хавлии и децата играят с вода, сапунена пяна и пръскалки. В началото имахме проблем с толаетната, Мончи се страхува от големите(макар че тамошните само на вид са като големите, иначе на височина са съобразени с дечицата), но вече всичко е наред, остава и спането да оправим(това е доста трудно, предвид че още суче , а и спим комплект), но има надежда.
.

.
.

, тц Препоръчани теми