Времето минава, МАЙчето расте, пролет наближава, ставаме на ДВЕ!- 22

• 65 052
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • при палмите и алигаторите,FL

аууу,мноУ бързо забрави класната си,срамУта! Mr. Green ти и РД-то ми проспа,ама нЕма нищо,автоматически получаваш две добре оформени черни точки У тефтерЯ Naughty

Малееееее, след такъФ дълъг постинг дет изписах снощи, и присъствие желано или не на сека страница от темата да получа таквоз нещо, ама ко да се прави кат съм заслужила, ще ходя да се срамувам у Ъгъла  Flushed  newsm56

И у нас е мода на босите краци (Соник също ходеше така), период е шЪ мине Mr. Green

Радвам се да те видя, добре авърнала се  Hug hug

menyanthe , споко, ще се научи детето и на гърнето. Аз мисля че не трбва да се прави нищо насила , когато са готови сами си показват за всичко.

Мен тук една приятелка ме е погнала да махам нощното кърмене на Моник, защото то било първото дето се спирало, може , но не и у нас- девочка ще суче до когато си реши baby_neutral

ПП Днес пак беше пижамен ден в детската градина, големи са сладурковци всички с пижамите си , а и миските също Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 05:49 от nandi

# 541
И у нас е мода на босите краци (Соник също ходеше така), период е шЪ мине Mr. Green

Шъ мине, ма не се знае кога. Сашко (6.5г.) още шляпа бос в парка, дава пример и на останалите съответно.. Не че нещо на мен ми пречи това де по какъвто и да е начин, просто споделям Simple Smile)
Лус, ами магнити са моите, да..
Митко от миналата седмица като влезе в серия.. та се невидЕ просто това дете. Точно му бяха позаздравяли раните по лицето, дето се беше пребил след осите и паднал, спънал се.. пак се охлузва и нови си направи.. Вчера за капак едно момиченце го блъсна с колелото си и сега до старите рани на челцето и нослето има още - голяма и хубава цицина, върху нея кръв яко, с размерите на 1/2 яйце е издута, толкова голяма. тЕ такова нещо като рог не бях виждала на дете. Сложих му някакъв сварен белтък на компрес, да спи с него - днес синьото го няма и е поспаднало доста.
Честито на бременните.
Нанди, честито за колата на теб, леко и безаварийно Simple Smile И ние си взехме една наборка на Сашко, даже е с няколко дни по-млада от него Simple Smile За сега се държи чудесно, с леки забележки в началото докато се опознаем  Joy

# 542
  • До морето :)
Аз пък няма да ви казва кой набор е нашата кола дето я взехме, ама е почти на датата на годишнината ни от сватбата (само датата, не и годината  hahaha )

Луси, давай въпросите, че тогава става интересно. Аз съм добре, вече влязох в 9-тия. На 12-ти съм на преглед и мисля след това да ѝ давам зелена светлина на девойката, че не мо'а дишам вече. Втори, трети и четвърти - раждайте ги на пролет. Това лятно-есенно бебе не е работа.  ooooh!

Жени, дано скоро му минат геройските рани на Митко.  Hug

Нанди, завиждам ви за паритата и забавленията които се организират за децата.  Grinning

menyanthe, изчакай когато детето е готово. Мен толкова ме е яд, че така мъчих Елена. Ако знаех, че после от само себе си толкова лесно и бързо ще стане... Ама на, мерак пък и за бебето уж да е без памперси. То като е готово детето, ще си каже.  Hug

За нас - Ели е на вълна Мечо Пух и вчера ми обясняваше как той яде мед, и тя искала. Дадох ѝ, но пак не го хареса.  hahaha
Иначе ако искам да си почина я водя на площадката. В двора е някакъв кошмар. Скучно ѝ е сама, само тормози котенцата, а аз ѝ се карам, че ги пипа, маймунджалъци, номера. Навън (пу-пу), с децата е добре. Заиграва се и малко си виждам рахата.
Ставам, че ми реже ноктите госпо'ицата и ме е страх да не остана без пръсти.  Joy

# 543
  • Стара Загора
Добро утро днес bowuu минавам сИцИалнУ заради Нанди Heart Eyes
Вихря се из фейса...на друго почти нямам време. Отвори ли ми се свободно време или бързам да спя, че няма кога или отивам на женско Mr. Green оправия нямам според сержа Twisted Evil но..да е гледал.
Почти не ви чета...чата го знам...но другите..
Честити ви возила, бебета, ясли и кой каквото има Heart Eyes Mr. Green

# 544
  • София
nandi, нощното кърмене беше последното, което махнах.  Laughing До почти 2-годишна възраст всяка нощ се будеше (понякога и по няколко пъти) и само така заспиваше. Та, спокойно - не си само ти.

# 545
smile3515 smile3515, Няма да ми пипате темата, че шЪ ви почна с гьостерицата Naughty, ако трябва само ние с Тони ще се отчитаме пЪ.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ето мЪ! Simple Smile Идвам да кажа, че стигнахме живи и здрави с колата след преход от 2300 км  2 дни, като почивахме 38 часа меджу тях в Прага. Ми приказен град с много жега точно когато ние бяхме там, но пак се возихме на корабче по Валтава и обиколихме парка на Вишехрад.Wink С 2 деца толкова..около НГ пак Simple Smile

Сега сме в Пловдивско при моите родители и ми се ще да звънна на Луската, ама се чудя дали изобщо да я притеснявам...

Иначе сме добре и тук успяваме да си починем...щото 3 дни в София се разкостих от чистене на апартамента и обикаляне по институции за документи и чудесии.... Сега ви зарязвам, че се качваме в балкана на хлад да поиграят децата Simple Smile

# 546

Ох, в БГ съм в момента, да  Heart Eyes

За перипетиите и неприятностите ще разкажа друг път, нека се пооталожат нещата  Confused и да видя как ще се наредят събитията, само да сме живи и здрави и всичко ще се нареди (а, дано!)  Praynig
Наясно съм, че няма да е все така, важното е да сме живи и здрави, но като стане така за пореден път и се ядосвам на каръщината си, която е велика във всяко едно отношение  Sick  Tired

Луска, то само ни е до козметика в момента- и на теб, и на мен  ooooh!

Като ви чета с това кърмене, па и нощно..не е за мен тази работа  Crazy Спя си непробудно от малко след първата годинка на Рафаел и дори не мога да си представя, че би било другояче  Stop

Жени, ти доста леко приемаш и вашите перипетии, браво. Но като чета, се чуде да се смея ли, да плача ли  ooooh!
Честита ви нова кола и на вас, имахте нужда, че старата още миналата година издъхваше, горката  Joy

# 547
ей,липсваше ми това списване тук Sunglasses

Тони,звънкай вИднага Naughty откога чакам да ви видя  Hug ще ти напиша телефон на лично съобщение Peace до кога сте У ПловдивЪ?

Бубе,явно и при вас нещата не са розови Whistling дано се подобрят възможно най-скоро...

п.п.теЗ дни шЪ изсмисля въпросите,че те мноУ и трЕбЕ да ги систематизирам Wink
п.п.лелеее,пост без зИления - ЪПсурт Mr. Green

# 548
хм,въпросите ли чакате,или?!?! Mr. Green

ей,точно се зарадвах,че възкресихме темата и 4 дена нищооо   Crossing Arms

вчера имахме страОтна минисрещичка на местна почва(както я е нарекла Тони У фейса)с Тони Wink прекарахме си чудесно  Heart Eyes децата пощуряха на детския кът,а ние го ударихме на сладка раздумка и биричка за разкош Sunglasses близо 3 часа се оказаха недостатъчни за нас,но така пък ще имаме повод един ден да повторим нещата Hug

абе така като се замисля У таЗ тема май сме се събрали най-големите прекрасници,след като всяка една среща с някоя от вас е толкова готина и емоционална Sunglasses

сега ще ви цъкна няколко въпросчета и ще бегам,че току-виж станало така,че след  4 дни влезна пак аз па си и отговоря Mr. Green (вчера Тони беше подложена на някой от тях,дет се вика имаше предпремиера на въпросите,но смятам,че и тук ще се включи подобаващо Wink)

1.Мисия "махане на памперс" - успешна,неуспешна?Съвети за максимални резултати с минимални усилия!
2.Говор - думи,словосъчетания,изречения - прости,сложни,примери!
3.Прием на течности - колко мл. и какво(вода,сок,айрян,нектар...)на ден
4.Прием на храна - има ли все още деца на кухня,ако няма друг,който да продължава да изтезава детето си като мен по този начин,кажете какво предлагате и по колко на ден(брой хранения и т.н.)
5.Към мъжките майки - докъде стигнахте с оправянето на п*шките,някой стигна ли до лекарска намеса?
6.Използвате ли слънцезащитни кремове?
7.Използвате ли гривни против всякаква летяща и нелетяща твар,ако да - какви?(Женка,тук си ти Naughty)
8.Контактни ли са децата ви - лесно ли се сприятеляват с другите деца по детските площадки,споделят ли играчки,храна и т.н.
9.Брой "големи" изхождания на ден
10.Споделете нещо,което ви се струва интересно в развитието на вашето собствено дете,нещо,което вие самите смятате за "уникално"!

п.п.тоЗ път ще ви измъча,но вие съвсем го ударихте на почивка в последно време Crossing Arms
п.п.п.Муше,още чакам твоите въпроси,драга Mr. Green

# 549
  • София
Lussy, този въпросник ще има да го попълвам до утре, ама ще се пробвам накратко.

1.Мисия "махане на памперс" - успешна,неуспешна?Съвети за максимални резултати с минимални усилия!
Засега - без успех. Надявам се, че ще й просветне скоро.

2.Говор - думи,словосъчетания,изречения - прости,сложни,примери!
Говори много - знае много думи, прави и цели изречения и раздава заповеди: "Айде тръгваме!", "Ела тук!", "Дай ми го!", и т.н.

3.Прием на течности - колко мл. и какво(вода,сок,айрян,нектар...)на ден
Пие си детето, не мога да се оплача. Най-вече пие вода, но и сок и айрян не отказва, ако й предложат. Колко точно - зависи - може да откара и до половин литър, може и повече.

4.Прием на храна - има ли все още деца на кухня,ако няма друг,който да продължава да изтезава детето си като мен по този начин,кажете какво предлагате и по колко на ден(брой хранения и т.н.)

Ходи на детска ясла (частна) и в яслата яде детска кухня. Вкъщи - каквото й дадат (сандвичи, мюсли, манджа, баница, маслини, всичко яде)

6.Използвате ли слънцезащитни кремове?
При разходки - не. На басейн/плаж - да.

7.Използвате ли гривни против всякаква летяща и нелетяща твар,ако да - какви?(Женка,тук си ти )
Не.

8.Контактни ли са децата ви - лесно ли се сприятеляват с другите деца по детските площадки,споделят ли играчки,храна и т.н.
Общо взето не се интересува от другите - стига да не й пречат - ако някой леко я пипне, става леле-мале - сърди се, че я бутат.  Joy

9.Брой "големи" изхождания на ден
1-2.

10.Споделете нещо,което ви се струва интересно в развитието на вашето собствено дете,нещо,което вие самите смятате за "уникално"!
Много обича да танцува и е много артистична. Решила съм, че като стане на 3 години, ще я запиша на танци и на актьорско майсторство.

# 550
Отговори за лексикона на Луската Simple Smile)
1. Успешна 100 % отскоро, т.е. от 2 седмици някъде не нося резервни дрехи, а от около седмица си казва сам за всичко, не го подсещам вече. Може да се обслужва сам на дърво, на тоалетна (стъпил на столче) и да сяда на гърне. Не си бърше сам дупето още, но скоро мисля и с това да го подпукам.
На 01.05.2013 му свалихме от раз памперс всякакъв - дневен, нощен, като се е изпишкал в гащите само 2 пъти нощно време, през първата седмица и може би към края на първи месец.
2. Изречения - всякакви, прости, сложни, сложни съставни.. и т.н.. говори като голям човек, най-любимото му е: Това е мое/мойто, дай ми го ванага!!
3. Кърма  Mr. Green колкото поеме, вода не много.. може би до 500 на ден, друго не знам кой какво му дава, сокове не, чай на 2-3 седмици веднъж се сещам да му направя.. и толкоз.
4. По-ящен е от батко си, писала съм го вече това, обаче тия дни нещо нииищичко не искат и двамата. Днес: Закуска - кифличка една, опита я само и това беше. Обяд - нищо и 1/2, следобедна закуска - пъпеш, домати, доста по думите на баба му. Вечеря - една шепа ядки.
Вчера - като днес, само че за вечеря 1 варено яйце.
5. Оправена му е от мнооого време, по моята си безболезнена и безкръвна технология.
6. Не.
7. Нищо не използвам, бих мазала само масло от цитронела.. но не стигам да взема. Преди мъничко извадих иначе поредния кърлеж от корема на батко му.
8. Контактен е, но играе само с познатите му деца основно, по-големи от него. Днес го забелязах, че се заигра за пръв път с 2-3 момиченца, колкото него.. разнасяха някакви кукленски сервизи и той яко се забавляваше. Иначе - споделя, ако иска неговите играчки, но повече ламти за чуждото и реве много, докато не му се даде. Аз не го толерирам това даване щом плаче.. ама има едни баби от парка, с които на глава не мога да изляза.. та те си издърпват играчката, за която той плаче от ръцете на техните деца и му я дават..  Confused
9. 1.
10. Успя да подкара колелото на батко си с педалите (без помощни е то).Скоро чакам едно приятелче да ни даде 10" с педали, че много му се кара, а не го пуснах сам разбира се на голямото, запазва равновесие само докато превърта и му стигат крачетата, после започваше да се клатушка.. ама то наистина е огромно за него за сега. Иначе кара всичко, което му се даде - тротинетка с 2 гуми, скейтборд малко.. с ролерите обаче вижда зор и се забавлява само като се влачи и пада нарочно. Катери се навсякъде, не съм го снимала само на една рампа за скейтборд.. с боси крачета е, запира се някак и се качва горе, после се пуска като на пързалка.

Пусто как не се сещам и аз да ви питам някой въпрос, ама ще помисля де.. 

# 551
  • при палмите и алигаторите,FL
Влизам да измъкна темата, а то има 3 нови отговора по нея, аз пък нямам червенко байраче отгоре и за малко да се сдобия с още една чЪрна точка Crossing Arms

1.Мисия "махане на памперс" - успешна,неуспешна?Съвети за максимални резултати с минимални усилия!При нас отдавна успешна. Съвети нямам, тя сама си го махна.
2.Говор - думи,словосъчетания,изречения - прости,сложни,примери!Говори добре. Изречения Нашта къща няма ток , Тая кука лоша-това от сестра си го научи; има и на англ. благодарение на детската градина. Нямам притеснения, Соник на нейната възраст и дуичка не казваше пък сега не мож ѝ затвори устата Simple Smile
3.Прием на течности - колко мл. и какво(вода,сок,айрян,нектар...)на ден Минимален, вода основно, рядко чай, преди наблягаше на кърмата, но сега с детската градина не ѝ се получава. По тая причина урината ѝ е почти винаги тъмна. Сменям, чаши, шишета за да предизвика интерес, но всичко е временно Sad .
4.Прием на храна - има ли все още деца на кухня,ако няма друг,който да продължава да изтезава детето си като мен по този начин,кажете какво предлагате и по колко на ден(брой хранения и т.н.)Предлагам закуска(сирил с пр. мляко, мекици, мъфини, баница, кус кус, макарони и т.н,) обядът в градината; следобяд като я взема плодове, в парка отмъква бисквитка, вафличка, вечрята е манджа, понякога само салата. Проблеът тук е че винаги проверява какво има в чинията на кака, ако е нещо различно не го иска, а пък кака е особена претенция .
5.Към мъжките майки - докъде стигнахте с оправянето на п*шките,някой стигна ли до лекарска намеса?Тук съм пас  Mr. Green
6.Използвате ли слънцезащитни кремове?Да, за съжаление. Един път в седицат имат water day в градината и трябва да са с бански и намазани, отделно басейн или плаж, или пък ходи на парковете с пръскалките. Три пъти в седмицата поне  е добре измазана със слънцезащитен.
7.Използвате ли гривни против всякаква летяща и нелетяща твар,ако да - какви?(Женка,тук си ти Naughty)Не. Поне това си го спестявам, въпреки че гадинки не лисват.
8.Контактни ли са децата ви - лесно ли се сприятеляват с другите деца по детските площадки,споделят ли играчки,храна и т.н.В парка играе основно с приятелски деца, отдавам го и на езиковата бариера. Храна и играчки не винаги е склонна да дава , но когато и обясня се съгласява и дава. Ако иска чужда, първо питаме детето собственик и по късно я връщаме .
9.Брой "големи" изхождания на ден По често едно, но има и по две.
10.Споделете нещо,което ви се струва интересно в развитието на вашето собствено дете,нещо,което вие самите смятате за "уникално"!Ми че тя цялата е уникална, на майка си се  е метнала  Crazy. Не е "уникално", но е различно от опитът ми със Соник- Моник е много по саостоятелна, храни се изкл. сама от както е захранена, не разрешава да и се куса и подава в устата(за сравнение С хранена до 5год, гледа детско и ми вика "Ам"), научи се да се залюлява сама(голямото беше почти на 4 когато го направи), с тротинетката по същия начин, кара тази на сестра си с двете гуми, вярно по лекичко но все пак пази баланс.

Жени с тез кърлежи ме изуяваш, къде ги лови Сашко, нали уж пръскат по градинките.

# 552

1.Мисия "махане на памперс" - успешна,неуспешна?Съвети за максимални резултати с минимални усилия! - Успешна по-скоро, рядко се изпуска. Все още не си казва винаги, по -скоро инцидентно съвсем малко преди да пусне или веднага след. Памперс за сън още слагам, но скоро мисля да махан и него - ако продължава да се буди суха.
2.Говор - думи,словосъчетания,изречения - прости,сложни,примери! - Ами разбира и двата езика, вкарва и някои думи от песни и филмчета на английски. Сложни изречения - не, по-скоро "Мамо, аля тук" и такива...Говори много по бебеки, но всеки ден виждам някакъв напредък
3.Прием на течности - колко мл. и какво(вода,сок,айрян,нектар...)на ден - не следя - като се сетя предлагам, ако е много жадна сама си иска - вода, айрян, чай, сок- рядко.
4.Прием на храна - има ли все още деца на кухня,ако няма друг,който да продължава да изтезава детето си като мен по този начин,кажете какво предлагате и по колко на ден(брой хранения и т.н.) - каквото и се яде в яслата, там са на кухня - у дома - каквото съм сготвила или сандвич с нещо си. Болката ми е, че плодовете ги откзва категорично.
5.Към мъжките майки - докъде стигнахте с оправянето на п*шките,някой стигна ли до лекарска намеса?
6.Използвате ли слънцезащитни кремове? - ако е за плаж да, ако е за разходка - зависи от часовете..избягвам в най-горещото да е навън
7.Използвате ли гривни против всякаква летяща и нелетяща твар,ако да - какви?(Женка,тук си ти Naughty)Гривни не, но си бяхме на село и леля ѝ беше взела Бочко против комари за пръскане, имаше някакъв ефект. но ги мажехме за по час вечер и после ги  къпехме.
8.Контактни ли са децата ви - лесно ли се сприятеляват с другите деца по детските площадки,споделят ли играчки,храна и т.н. - Споделя ако иска, играе с други деца - ако са и симпатични. Не я насилвам и винаги обяснявам, че ако другите не са длъжни да си дават играчките, тя също може да откаже. Храна споделя.
9.Брой "големи" изхождания на ден - зависи, около 1-2, понякога нула.

п.п.тоЗ път ще ви измъча,но вие съвсем го ударихте на почивка в последно време Crossing Arms
п.п.п.Муше,още чакам твоите въпроси,драга Mr. Green

Тъй, тъй включих се и з (получавам ли Браво?)
Сега, днес влизам в още една година от живота си, почерпете се с кой каквото иска за мое здраве. Бях обещала на ММ и детето да има плодов сладкиш и голяма вечеря, че освен всичко друго дне с е и Байрам, обаче снощи малката се изходи 4 пъти катоз а разстройство имаше и 2-3 голрми петна полицето...Та тичахме до Пирогов, където пък без дори да я прегледат след час чакане изписаха някакъв Алергичен сироп, а за разстройството ни изпратиха в Инфекциозна, те не ожели да помогнат...Просто щях да се гръмна. Сега съм в чуденка как ще изкараме деня. Confused Все още са ми много близки спомените, когато лежахме в болница с нея. Слава Богу сега няма Т и повръщане, което е добър знак, според мен.
Иначе - яслата - полудневна, частна (това можем да си позволим), ходи от около месец, в началото си е поплаквала първия ден, от втория нататък - не искаше да излиза от вкъщи..Сега, последните 2 дни излезе с усмивка,. Общо взето съм доволна, детето ми е гледано, целува и прегръща каките, което говори най-много за тях - тя не се хвърля на врата на всеки. обаче цената е много солена и се чудим какво ще правим нататък...
Хайде, че много писах, усмихнат ден на всички Simple Smile

# 553
  • До морето :)
1.Мисия "махане на памперс" - успешна,неуспешна?Съвети за максимални резултати с минимални усилия! - от 2 седмици си казва сама, ей така от нищото започна. Направо още не мога да повярвам, бях решила, че до 4-годишна ще ѝ пера напиканите и наакани гащи. Вечер обаче е с памперс, че пие вода (буквално спи гушнала шишето). Случвало се е понякога да се буди, за да пишка. Иначе сега става в 7-7 и нещо, защото ѝ се пишка и до там. Съвети - изчакай го сам да започне да си казва. Той ще покаже кога е готов.
2.Говор - думи,словосъчетания,изречения - прости,сложни,примери! - сега е във вихара си на научаване на нови думи. "Чи" все повече изчезва от речника. Вчера ѝ казвам нещо нау ухото и се лигавя и ѝ казвам, че това е тайна. Сега Та'на е любимата ѝ дума.  Laughing Обаче много от думите са близки по изговаряне. Вчера докато я разбера, че иска да каже Тати, а не зайче или нещо подобно. Накрая се изнерви и вика: Тишоооооооо. Изречения - от 3-4 думи. Пример: Мамо, Еля панна там! Много ми е смешна като иска да ми обясни нещо, а не може да намри думи. Иначе използва и много бебеки още. Кравата и колата са Бу, котето е Мяу, къпането е - чипа, спането е нани. Знае как са правилно, но тези ѝ идват на прима виста. Иначе най-дългата дума, която казва е ябълка. Използва 2-срични думи. Магарето е 'гаре, хипопотам - 'там, носорог - 'рог, самолет - 'ет и т.н.
3.Прием на течности - колко мл. и какво(вода,сок,айрян,нектар...)на ден - пие много, най-вече сокове. Като влезем в магазина, директно си взима сок и си го отваря още там. Докато съм пазарила, сока вече е свършил. Като трифазна помпа е, на един дъх го изпива. Вода също много пие. Ма'ко не пие много, понякога се лигави и иска от нашия айран. Чайове не ѝ правя, мързи ме.  Mr. Green
4.Прием на храна - има ли все още деца на кухня,ако няма друг,който да продължава да изтезава детето си като мен по този начин,кажете какво предлагате и по колко на ден(брой хранения и т.н.) - На кухня сме, но не я яде много. Веднъж в седмицата си изяжда основното. Задерта - ако е някакъв крем или подобно - яде се, ако вътре съм ѝ изсипала едно пакетче Бонибон.  Laughing Вечеря - чопва нещо от нас. Сутрин - събужда се мнооооооооого гладна, иска да яде, хапва 2 хапки и бяга да играе. Доволна съм, че поне плодове и зеленчуци яде много
5.Към мъжките майки - докъде стигнахте с оправянето на п*шките,някой стигна ли до лекарска намеса? - пас
6.Използвате ли слънцезащитни кремове? - На плажа я мажа, иначе - не
7.Използвате ли гривни против всякаква летяща и нелетяща твар,ако да - какви?(Женка,тук си ти Naughty) - Вечер я пръскам с едно на Бочко против комари, май има ефект.
8.Контактни ли са децата ви - лесно ли се сприятеляват с другите деца по детските площадки,споделят ли играчки,храна и т.н. - Има си една приятелка Мишел, по-голяма е месец и половина. Голяма любов са, на едната като ѝ се припикае, и на другата задължително. (Една случка от онзи ден - Мишел казва на майка си, че има пиш. Елена съответно и тя веднага "Пиш!", но докато стана, Мишето се оказа, че е излъгала майка си. Отивам при Ели - "Имаш ли пиш?" - "НЕ! НЯМА!" ) Едната като е крива, другата също. Иначе харесва по-големи деца, с тях се заиграва на разни игри. Малките не са ѝ интересни. Най-много някое бебе да ѝ направи впечатление, да му се порадва. Абе, като се замисля, харесва ѝ да си играе с децата. Играчки - не се сърди много за тях, повечето пъти ги споделя. Например, обаче, триколката не си я дава на никой. Както и бебето, не дава на никой да го пипа. Пипне ли ми някой корема и настава война. Яд ме е обаче, че я отучих да се бие. Сега някой ако я удари, тя седи и гледа едно тъжно-тъжно.  Sad Как да ѝ обясня, да не удря първа, но ако я ударят - да отговаря.  hahaha А възрастните - днес може да мине покрай теб и от далеч да ти маха и крещи "Здравей!", а утре ще те бута и ще гледа на другата страна, зависи кой близнак е на дневен ред.
9.Брой "големи" изхождания на ден - 1 на 1-2 дни. Ето, вчера не е акала, днес очаквам включване, ама то и не яде бе.
10.Споделете нещо,което ви се струва интересно в развитието на вашето собствено дете,нещо,което вие самите смятате за "уникално"! - сега е на вълна да се сърди и е голяма скица. Както гледа ТВ и изведнъж обръща гръб, кръстосва ръцете и започва да подсмърча. Питам я: Сърдиш ли се, маме?
Отговор: ДА!
Аз: На кого се сърдиш, маме?
Отговор: Тати! (най-често, а него в това време даже го няма вкъщи)  Joy
Това е някакъв неин си начин да потърси внимание.

"Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор." - това не ми се беше случвало отдавна в тази тема.  Joy

Шени, дано Али скоро се оправи и не се влошат нещата.  Praynig

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 09:07 от Лече-Буболече

# 554
  • Стара Загора
Шени ЧРД  Heart Eyes Здрава и здрава и много поводи за усмивки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт