Частни детски градини - София (6)

• 85 216
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Magrathea
Момичета, чух, че в КНЯЖЕВО ще има или има нова частна градина, но не помня името - палавници, патиланци ли беше....
Не откривам засега в интернет, а жената, която случайно ми го каза на площадката тези дни не я виждам и няма кого да попитам.
Та.... някой нещо знае ли?
Влезнах в темата, точно да проверя дали има информация за тази градина само от любопитство. Живея много близо до нея и в събота имах реклама в пощенската кутия.
Градината се казва Екомалчовци
www.ecomalchovci.com
Доколкото намерих инфо за градината- чисто нова е, изглежда добре, таксата ми се стори, че прочетох, че е 580 лева.
Интересното беше, че попитах съседите дали имат такава реклама и те отрекоха, а сина ми е точно в подходящата възраст и се чудех дали са преценяли къде да пускат реклами Thinking От друга страна с невъоръжено око се вижда, че в двора има люлки, пързалкан  и пясъчник при нас- ясно е, че ще имаме дете  Mr. Green
С друго не мога да помогна

# 331
Здравейте, отново,

За Fous De La Mer  - да, вземат дечица, които не са проходили. Няма изискване за прохождане, но има изискване за възраст, навършена 1 годинка на детето.
За Onna-bugeisha  - не, Веселото гарже не предлагат транспорт.

За PRIMADONNA Girl
Извинявам се, но аз не мога да открия цените в сайта на Веселото Гардже. Да помоля за линк Praynig

Това е линка http://www.veselotogardje.com/bg/Новини/Прием_детска_градина

Хубав ден на всички  Simple Smile

# 332
  • София, България
 След Вълшебен свят и Еко Дара, отговор получих и от Рай. Такса 650 лв, английски всеки ден. Не е пояснено дали това е таксата с транспорт или без. Аз поисках такса с включен транспорт. Това обаче допълнително ще уточняваме след като посетим всички градини лятото. Отговор все още нямам от Бг школо и от Веселото гардже.  Линкът с таксите от vessy_tr не ми отваря нищо Sad Само общо описание за приема и толкоз, а в долната част "Такси за 2013/2014" не е активно цялото поле, но вече имаме информация от нея Simple Smile  Vessy_tr, благодарим за инфо-то! Ако може за английския да ни кажеш, всеки ден ли е? 

# 333
Разгледах сайта и снимките....Леко ми напомня на една друга ЧДГ с какички и перфектно визия. Дано имат успех, разбира се ,но аз за дете над 5г. бих се въздържала.

# 334
На сайта на Веселото Гардже няма цени. Аз направих запитване за нещата, които ме интересуват, отговориха ми - да се обадя да запиша час за среща. Peace

# 335
  • София
Разгледах сайта и снимките....Леко ми напомня на една друга ЧДГ с какички и перфектно визия. Дано имат успех, разбира се ,но аз за дете над 5г. бих се въздържала.

Би ли споделила защо?

# 336
За това и пиша "въздържала". Просто от това, което се коментира и от сайта не ми са ясни нещата за учебни програми, педагози, учебни часове и т.н.т., което си е нужно за предучилищна възраст. Сигурно някой веднага ще оспори, че какво му е толкова задължително на предучилищната програма. Ами да, дали ни харесва или има такава и когато нещата се покриват както трябва, детето изгражда готовност за І-ви клас. Освен това колкото и да не ни се харесват някои закони ако живеем в тази държава ще трябва да ги спазваме. Че учан англииски-добре, но след 5-г. възраст освен атрактивните занимания се упражняват речеви умения, моторика, мислене и др. Но тъй като впечатленията ми са само "през екрана" нямам право да съм категорична. Peace

# 337
  • София
Ясно, мерси за мнението  Peace

# 338
Здравейте, бих била много благодарна, ако някой сподели мнение за Киндероазе - доволен ли е и оправдана ли е таксата в крайна сметка. Защото записах дъщеря ми от септември, но не се чусвам напълно уверена, понеже таксата ми идва малко в повече, затова ще съм благодарна, ако някой има наблюдение.

# 339
monday каква е таксата че в сайта им не пише и защо не си уверена за мястото?

# 340
Таксата им от септември е 850лв, тъй като се местят в друго помещение.Ами далече съм от мисълта, че ще проговори немски, идеята ми е наистина да е по-различна от всички останали частни, чиийто такса е 400-500лв.

# 341
Защо пък да не проговори немски? Аз бих го очаквала за 850лв. Нали това е то идеята на чудоезичната градина.

# 342
Aми да ти кажа мисля, че ще разбира по-скоро.... ще видим интересно ми е какъв
ще е резултата:)

# 343
Избрах я по-скоро заради средатта, защото ставаме на 4г, а нямаме никаква дисциплина и навици от държавната и се надявам да се промени там..

# 344
Знаете ли, дали към училището на немското посолство има и градина? Доколкото знам преди време е имало, но сега в сайта не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт