vm zona онлайн магазин

• 18 687
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам някой пазарувал ли е от онлайн магазин вм зона- за мнение и дали размерите им отговарят?

# 1
Да, пазарувам от няколко години от тях и като цяло съм доволна. Обикновено размерите на дрехите се изчерпват бързо и ми се е налагало да рискувам на няколко пъти и да си поръчвам, например туники/рокли в различен от моя размер, което не е било фатално. Но все пак, препоръчвам ти за връхни дрехи да внимаваш, защото дори и да пуснеш твоя размер, почти винаги има разминаване, макар изрично да си уточнила с координаторка от сайта, която ти се обажда за потвърждение, че искаш точно определен размер и тя да те е уверила, че дрехата отговаря, стават грешки... На няколки пъти поръчвам размер М, а получавам много по-голяяяма М-ка, която не отговаря. Въпреки това не съм връщала, защото качеството на стоката им е добро. Приятно  Simple Smile пазаруване!

# 2
Благодаря на Mileni за изчерпателния отговор

# 3
Благодаря на Mileni за изчерпателния отговор

Моля, моля, дано да си купиш само хубави неща на достъпни цени и не на последно място в  успех с "правилните"размери...  Wink

# 4
  • София
И аз пазарувам от време на време. Качеството е прилично, спрямо цената. Размерите за дамски дрехи отговарят. Но детските изобщо не отговарят. Последният път поръчах за сина ми анцуг размер 122, дойде анцуг с размер 92-98, на етикета на който пишеше 122 см (7-8 год). Реших, че не си заслужава да го връщам и го подарих на племенника.

# 5
Аз веднъж поръчвах и бях крайно разочарована.Поръчах си костюм,който бе не в опаковка а в черна торба намачкано,без етикет и никакви белези,че е ново.
В момента си харесах няколко неща,но сърце не ми дава да поръчам...

# 6
Поръчвам си редовно, предимно блузи, туники, тениски, потници. Доволна съм на 100%. Веднъж имах глупостта да си поръчам панталон и се оказа, че не отговаря на размера си, но го върнах без проблем.

# 7
И аз отскоро съм загледала сайта и още му се чудя newsm78

# 8
Някой да е поръчвал ботуши от сайта?Чудя се дали си отговарят на номерата, а и как са като качество?

# 9
Аз съм поръчвала само детски дрешки и бяха умалени поне с 1 размер. Отдавна следя сайта, но само му се каня.  Peace

# 10
Пазарували ли сте обувки, отговарят ли си на номерата и как са като качество?

# 11
И аз пазарувам , но забележката ми е че преди да дойде не можеш да разбереш произхода на дрехата, обикновенно турско и китайско

# 12
  • София
Отскоро пазарувам от vmzona и за сега съм доволна. Доста време ги гледах преди да започна да си поръчвам от тях, имат голям избор и добри цени!

# 13
Само да кажа, че този магазин са ми малко криминални на мен. Пазарувах от тях още преди години, когато бяха с друг адрес. Помня, че дрехите не си отговаряха на цвят или размер спрямо описанието, а при неналичност - не те уведомяват. После няколко пъти ги закриваха заради продажба на ментета на парфюми. Laughing
Съвет от мен - не се доверявайте на сайтове, където не е упоменато име на фирма или ЕИК. В случай, че нещо се прецака или ви измамят, няма да можете да потърсите отговорност без тази информация. ВМ зона влизат в това описание, ако не сте се загледали.

# 14
Здравейте, аз редовно пазарувам от тях. Последния път си поръчах бански и съм много доволна. Но тъй като нося S и винаги ми стават. Не съм имала проблеми с тях нито за доставка, нито цвета да не си отговаря. Доста са коректни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт