Нашите кухни - тема 48

• 90 962
  • 786
  •   1
Отговори
# 750
  • La casa de Mickey Mouse
привет момичета, ето и нашата кухня, съжалявам за лошите снимки, но ги е правила майка ми
беше много трудно с избора на цветове, ел.уреди и всичко в тази кухня, правим го от разстояние, само по снимки, не сме се прибирали отдавна и не сме виждали резултатите на живо
ох сложно е да се строи и да се обзавежда от разстояние, но това е положението (горките ми родители, връщат по хиляди пъти неща които не ни харесват)
http://alexqni.snimka.bg/properties/kuhnq.755830
хладилника няма да е този ще е същия като микровълновата и фурната, но нямахме търпение да видим кухнята
липсват щорите и малки довършителни неща, но... за сега е това

# 751
  • София
Цветът е чудесен, но се чудя този котлон как точно ще се ползва. Струва ми се много неудобно позиционирането му.

# 752
nana77 не се бях замислила, но поради размерите на кухнята това беше единствения вариант

# 753
Здравейте, бихте ли дали мнение за този абсорбатор.

http://www.geraka.com/182-absorbatori/3631-absorbator-teka-cnl1- … 0-lx-e-305-1.html

# 754
  • София

Аз също заложих на Тека, но друг модел. Още не сме го ползвали, но смятам, че Тека е отличен избор.

# 755
  • на Мелмак

Аз съм с Тека-много съм доволна ,  нямам никаква миризма , след риба например Laughing

# 756
И на мен сложиха Тека. Не е изпробван все още, но по съвет на майстора него сложих.
Моята кухня е готова. Останаха само дръжки за вратичките да сложим.
Не е нещо особено, но на мен ми харесва. За толкова пари, толкова.
Като до изкусуря всичко, ще кача снимки.

# 757
  • София
И моята кухня вече е в процес на сглобяване в цеха на майстора  newsm68 Надявам се към средата на месеца да е вкъщи.

# 758
Момичета не знам как се справяте с малките пространства и помествате всичко. Наистина показвате много хубави кухни, който супер ми харесват. При мен уж пространството не е малко, а не успявам да наместя всичко което искам. Въртя, суча и все не ми стига. Толкова проекти направих на програмата и все не ми харесва - или няма работен плот или уредите са на неудобно място. Дайте някакви идеи. Мястото за кухня е 1,30 на 3,60. Искам да поместя - Миялна 45см., хладилник - 0,60, вградена фурна - висока на колона, двойка газови котлони за вграждане - хоризонтални, шкаф за газова бутилка - 0,35см., мивка - 0,80см., шкаф за шишета - 0,15см, шкаф за кош, и по възможност колона за продукти издърпваща се /без претенции за големина, колкото остане/. Късата страна ми е зад вратата и исках там да са по високите уреди защото там е в ъгъл и е по тъмно, основно си мислех на дългата страна да седя и да готвя. За изводите канал, вода няма проблем, защото съм на 1-ви етаж. Единствено котлона трябва да е към края на дългата страна за да изведа абсорбатора навън. Проблема е, че ъгъла дърпа много място и отдолу не могат да се съберат всички тези неща. А като ги побера някак си не остава плот. А не е малко разстоянието. Като видя как вие на по-малко място и перални събирате. Май не ме бива много в проектирането. Мъжа ми се смее, че и в огромна кухня пак ще викам, че е тясно.

# 759
  • Варна
Val27, дай снимка или скица на помещението.

При мен е същата работа. Мястото ми за кухня е 2,10 м. на 3,50 м. и каквито и проекти да правя, във всеки има поне по един компромис.

# 760
Забравих да поясня, че дългата стена накрая свършва със свод с усвоена тераса и там не е удачно да се наредят високите уреди. Не че не може, но много ще стърчи напред. Мислех си долните шкафове да свършват до там, а горните преди това. За да не е много грозно. Терасата е много тясна и малка затова не я включвам в сметките.

# 761
Val27, дай снимка или скица на помещението.

При мен е същата работа. Мястото ми за кухня е 2,10 м. на 3,50 м. и каквито и проекти да правя, във всеки има поне по един компромис.
Довечера ще снимам и ще пусна. Не очаквах, че кухнята ще е толкова сложна. Просто стаята е тясна и дълга.

# 762
аз имах същия проблем, както се вижда от снимките и един прозорец на дългата стена, много мислене падна, накрая толкова ми беше писнало, че направих хиляди компромиси, просто исках да се приключи веднъж за винаги

# 763
Моята кухня е само проект но се побира в тераса която е по малко от метър широк  #Crazy

# 764
Майсторите, които сглобяват кухните  дават добри идеи. Помолете ги да ви покажат снимки на готови кухни, които вече са правили и им се доверете. Аз имах идеи и направих скица, показах му я, майсторът премери мястото, каза ми как ще  е най- удачно. Той самият ми направи скица на компютър, заведе ме у тях и ми показа тяхната, както и снимки на кухни, които е правил на други хора. В крайна сметка, приехме моята  идея с малки корекции. Сега очаквам с нетърпение крайния резултат. Мисля, че разположението ще е удобно, макар че изглежда стандартно.  Цветовете не са точно, каквито исках, но са близки. За мое съжаление, цвят калвадос, който исках, беше изчерпил количествата, а нямам време да чакам. Единственото, което ме безпокои е цвета на плота и гърба, който е същия като плота. Той е от тези, които приличат на мрамор и  има леко сиви нишки, а дървената част е  кафяви рамки и пълнеж в  екрю. Майсторът ме успокои, че на  този вид плотове не се забелязват петна  така, както се вижда на кафяв или на чисто бял .
Четох в един сайт - Damma.bg,ако не се лъжа, как да се разполага работната площ. Накратко - от ляво на дясно:  плот за почистване на зеленчуците /продуктите/, отдолу шкаф с кош за отпадъци, мивка, плот за рязане на продукти и слагане в съда за готвене, котлон и фурна.
Успех на проектите ви, момичета!

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 17:08 от K.A.G.

Общи условия

Активация на акаунт