Нашите кухни - тема 48

• 90 956
  • 786
  •   1
Отговори
# 780
За кое по точно в кухнята, djzmei?

# 781
И аз влизам с питане  Praynig Проблем с устройството на кухнята нямам понеже си имам специалист по кухни в нас, но проблем с уредите да. Утре ще ходим да разглеждаме уреди за вграждена като фурна и котлони и ширм. За сега след като разширихме кухнята сме решили да обзаведем само този кът. Интересува ме има ли запознаяти с фурните за вграждане? Отделно ММ си е харесал комбинирани котлони на ток и газ, а днес ми сервира, че стрували от 500лв на горе  ooooh! само те.

С две думи имаме едни пари и незнаем какво да си купим. Поне аз  Mr. Green Лично аз искам фурната да е с всякакви защити за деца, понеже си имам един пиплив син, дето бута и ремонтира всичко в нас, а като си знам късмета ще си имам и втори такъв. За ширма сме се спрели на някакъв, но с печката  котлоните ми е сложно и искам първо да проуча въпроса. Така или иначе утре отиваме да оглеждаме и искам да знам какво трябва да гледам.
Благодаря ви предварително.

# 782

]http://elikelli.snimka.bg/architecture/kuhnya.612369.24549538]
Страхотна кухня. Много ми хареса. Много компактна на толкова малко място. И всичко си събрала. Разгледах снимките няколко пъти за да взема идеи.

# 783
За кое по точно в кухнята, djzmei?

Ами дръжки за вратичките.

# 784
  • Русе
Агнес, дай ориентир за какви пари търсиш уреди да помагаме.

# 785
  • софия
53-та страница!!!
определено е време за нова тема!

(подсещам само)

# 786

Общи условия

Активация на акаунт