Време ни е за промяна № 75

• 17 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Значи тежеста снощи си е била от умората , а и все пак човечето вече си тежи подобаващо  Simple Smile

# 691
тите, Ч.Р.Д и тук  Hug 2 качествени яйчица са напълно достатъчни  Hug стискам де кво имам за вторник. пък друг път ще пием кайвенце  Mr. Green

светки, да ти жив и здрав мъжа и да те глези повече  Hug

бамби, ти тая нощ си изправила народа на палци  Joy дебелан си е с характер. той ще си прецени кога да се появи  Hug а на такива предреждащи се хич не им цепя басма  Crossing Arms отварям голямата уста, мноо ме дразнят  #Cussing out

шътки, бижутата могат да влезнат в употреба на мига, в който зърнеш нещо за хапване  hahaha hahaha

# 692
  • София
Аз пак да кажа, благодаря ви на всички   Hug за пожеланията и тук и във фейса и в скайп Simple Smile
От сутринта съм се нахилила  Laughing

# 693
  • София
Тите, Честит Рожден ден!
Много здраве, късмет и тези 2 бройки да се превърнат в 2 бебенца Hug

# 694
  • София
само така тите, много настроение и положителни мисли Hug Hug Hug

ванче потекоха ми лигите от тоз букет

# 695
  • София
мисля да пробвам да размръзя фризера със сешоар, ама се чудя хладилника дали ше устиска да не размръзи останалото newsm78

# 696
Само така Тите - трябва да си нахилена  Hug

Така аз да ви се оплача какво ми се случи - след коламаската отидохме на пазар в Лидъл, козметичката ме предупреди днес ако може да не се мокря ,че да може да се успокои кожата и минавайки покрай един палет с бира една гръмна и 2 литра се озоваха върху мен  smile3514 направо подивях.Цялата се намокрих и овонях.Сега якето ми се пере и се надявам до довечера да изсъхне ,че иначе не ми се мисли  newsm61

# 697
  • София
мимата това да си го беше поръчала нямаше да ти се случи, не се ядосвай Hug

след като се избаняш сложи пудра ако имаш бебешка Grinning

# 698
Имам някаква притегателна сила за такива глупости  Mr. Green

Нямам пудра ,но козметичката каза да плескам с бебешко олио ,така че каквото стане...най-много Вожда да ме преглежда на петна  hahaha hahaha hahaha

# 699
  • Живее на Луната
Добър ден мацки, благодаря за топлото посрещане. Много сте били активни снощи до късно -аз си поплаках малко и заспах после като талпа, та чак днес по обед се събудих. Днес света ми изглежда малко по-добър, а още повече че съм бургазлийка за една седмица и тук определено се чуствам по-добре.

Бамби, твоя човек си има негов план кога да излезе, явно ще го почакаме още малко  Hug
Титка, честит празник, много здраве, щастие и успешна процедура. Вярвам че нещата ще се развият добре при теб   bouquet
Светки, честит рожден ден и твойта половинка, да ти е жив и здрав и много да те слушка.
Гуги, така се случва точно когато човек си направи план, все ще намери какво да се прецака. Важното е че нещата се нареждат  Hug
Сигме  Heart Eyes за малечка, още малко остана.

Хубава събота на всички, аз чакам да изгрее слънцето, ама така като гледам може и да не дочакам.  Party

# 700
  • Пловдив
Светко, ама ти що си мълчиш, че си имаш рожденик  hahaha hahaha hahaha да ти е жив и здрав, нацелувай го здраво и му предай, че сме заръчали много да си те гледка  Heart Eyes Hug  bouquet
Мими, ти направо ме разби с тая бира Crazy
Бамба, няма думи - наглостта и липсата на възпитание на българина напоследък придобиват чудовищни размери  Confused
Белла, само така, наплачи се, пък после вдигай главата и напред - какво да се прави, борбата продължава  Hug Hug Hug
Тите, имаш бройка таман за два бонбона  Wink
аз довечера ще имам гости и трябва да позачистя, ама май първо ще полегна - стар човек, кво да правя  Laughing а, мъжо даде заявка той да готви  Mr. Green
Слънчо съвсем се изгуби  Rolling Eyes

# 701
  • София
бело няма се предаваш, поплачи си колкото трябва, а после само напред Hug Hug Hug

и се радвай на морския въздух и за нас, че ни трябват свежи сили на всички тази пролет Laughing

хътче нещо много на бързо мина от тук, пак ли папкаш:)

# 702
  • софия
кво правите? аз откакто съм станала в 11 се подмотвам и пия кафе. изпуших си цигарите  ooooh!
къщата е на вили и могили, а аз си питам ушите да свърша нещо  ooooh!
мързела е голяма работа

# 703
Аз трябваше да не изпирам якето от бирата  Joy щяхте да ме познаете по аромата като цъфна в София и в клиниката  Joy Joy

# 704
  • София
шътко я си помързелувай нали си болничка, днес по добре ли си?

миме ние и без бира ще надушим Joy още от входа на софия Joy

Общи условия

Активация на акаунт