Време ни е за промяна № 75

• 17 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Стига си плюла по храната и пиеньето  Joy Joy

# 661
ма не плюя бе, настройвам са

умих паниците и ся пуша и се чудя кога точно ще се изсипе небето

# 662
Тите  Hug Hug Hug HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ОТ здраве да не се отървеш и да сбъднеш всичките си мечти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 11:29 от *Ivi*

# 663
Сичко живо зачезна-само ние сме тука Вико
Дал па не са поканени на РД на Титка и са изнесоха  newsm78 newsm78
svetulka7, viconta (+ 4 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

# 664
ииии аз съм тук
Титка и тук честито ,и Успешен финал  Hug Hug Hug

# 665
ся пък що не се види картичката ми Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Светки още рано ми се види за РД newsm78
 Joy Joy Joy Joy

# 666

Светки още рано ми се види за РД newsm78
 Joy Joy Joy Joy

Ми види се,че си започнала от сабахлем  hahaha hahaha hahaha

Пепино  Hug Hug Hug

# 667
  • София
Рожденния ден ще го празнувам със сумамед  Mr. Green ама се договорих утре сутрин да го пийна  Joy Ама пък то кога съм била изрядна с МБ  hahaha
Хътче, понеделник няма да се явявам в изповедалнята, ще се разминем с теб, направо вторник сутрин отивам да снасям  Laughing

Светки баш от събахлям съм започнала с черпнята  Mr. Green В 8часа в лабораторията, 8,30 инжекцийка, 9 часа малко секс  Joy

# 668
поне да бях  Whistling Whistling Whistling

Тите казвай какво е положението до момента newsm78

# 669
Светки баш от събахлям съм започнала с черпнята  Mr. Green В 8часа в лабораторията, 8,30 инжекцийка, 9 часа малко секс  Joy
hahaha hahaha hahaha

Пепино, ела кАжи как да си приготвя агнишкото мисо(Ванче не са спагети тоя път  Joy Joy Joy)
Щот ММ и той кат тебе Тите е рожденник,ма щото става на 40  Whistling и дума не дава да го празнува-та да си приготвя аз за хапване ,а утре отплавам към Плевен,че ми липсва ходенето до там  hahaha hahaha hahaha

Ми ко чакаш   Heart Eyes

# 670
  • София
Иви положението си е розово отвсякъде Simple Smile

Бяха 4 фоликула, останаха 2
17,3 и 17,4 мм са от днес сутринта
лигавица 8,4
утре вечер си бия овитрелчето и вторник сутрин отивам да снасям , да видим дали ще са диаманти или ...
квото, такова...аз чудеса не съм очаквала Simple Smile

Ууу Светки ми да ти е жив и здрав рожденника  Hug Аз на Бамба и казах за Дебелан, че на 02 март все хубави хора са родени  Joy ама тя не иска сега

# 671
ооооооооо Светко и си мълчиш А да ти е жив и здрав и още дълго да те Обича и Глези newsm59  ura  ura  ura и за следващия празник да му поднесеш най големия подарък Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Тите ся колкото толкова то едно ти трябва да е диамантче  Heart Eyes Heart Eyes
стискам Mr. Green златна/диамантена кокошчица да си

# 672
  • София
Иви забравих да се похваля,че вторник няма да ме черпят за добрутро с клизмица  Joy Тия с малкия полог не им се полагало  Joy

# 673

#Crazy айде и без клизмица ще минеш

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 674
Иви забравих да се похваля,че вторник няма да ме черпят за добрутро с клизмица  Joy Тия с малкия полог не им се полагало  Joy
Алоо лакомиьооооо -клизма иска  hahaha hahaha hahaha
Дано са вАлеколепни два диаманта  Praynig Hug Hug Hug

Абе стига сте му честитили на ММ-нал не иска да са отчита  hahaha hahaha hahaha-нема поздрави тогаз  Whistling

Отивам да куря  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт