BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 498
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Казанлък
Eeeeee,направих поръчка със купон на 2%  ,а сега намерих тези doh  :

TJCFEGXM, 5.00% , 03/05/2013 - 07/02/2013
KDCEAEZN, 5.00%,'03/05/2013 - 03/31/2013
ZSMCBNUS, 7.00%, 03/05/2013 - 03/31/2014

Първият май,че работи за всички продукти,а другите 2 са за определени категории. Трябва да се проверяват  newsm78

newsm51

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-8% отстъпка:
Купони за определени категории: BTFPWLEM (5% -  Health & Beauty), AWPEYTRN (8% - Clothing, Shoes, Accessories)    -до 10 март
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 91
LR-RR любител,добре дошъл при нас   Hug
Не се притеснява,нормално е да разделят поръчките. Пращат първо наличните неща. Другите чакат да ги получат на склад и,ако случайно доставката се забави повече време,то просто ти връщат парите.
Ако толкова те притеснява въпроса за срокове,пиши им от страницата със поръчката и питай кога ще ти изпратят таблета. Няма да те излъжат за пари. Ако поне малко си чел предните теми,то ще го знаеш. 6 лева повече са от операциите на банката,сайта няма как да изтегли повече пари. Направи си Пейпал акаунт,по-добре е и винаги по-сигурно е( в крайна сметка как точно си платил?  newsm78)
Кой таблет си поръчал?
Днес си взех един жълт подаръчен химикал. Много е смешен...не е практичен,а по-скоро е нещо като сувенир.
Ще поръчвам още един бял Tooky T83 за приятели. Много са харесали моят.  Flutter
Благодаря за информацията valpan  Simple Smile
Поръчах този:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-teclast-a11-quad-c … roduct-26140.html
Харесаха ми характеристиките  Wink
За плащането използвам Virtual Visa, така, че PayPal-a ми е излишен, пробвах и там да си направя
профил, но като писка потвърждението на картата да става с някъв код,
който да го чакам на документи,
които реално не получавам, защото това всъщност не е кредитна карта......
Иначе плащането стана, като избрах възможността "Old Method" или нещо от тоя род, но когато дръпнаха парите ме известиха, че PayPal-а е бил посредник на операцията.

# 92
  • София
fifinaki моля да споделиш отзиви за T86 като дойде, най-вече от към екран и батерия  Praynig
Ние толкова се зарибихме, че сега се чудим за взимане на още един tooky, но много се чудя дали не искам още по-голям екран на Т86, но пък ако дисплея не му е толкова добър  Thinking или пък батерията пода по-бързо, не знам какво да предпочета  Crossing Arms

valpan след като известно време се следи сметката и се вижда че няма някакви смс или нещо друго, дали опастността я няма или и след месеци може да те изненадат?

# 93
  • Казанлък
LR-RR любител, мисля,че не е никакъв проблем да се добави виртуална Виза във Пейпал . Има тема за Пейпал тук на форума,там ще ти помогнат със съвет. Аз ползвам там обикновена дебитна виза,кода го взех от банката.
Ще чакаме информация и твоето мнение за таблета Simple Smile
Paypal НИКОГА не е излишен при пазаруване в интернет.

dessie_d ,мила, как да ти го кажа със сигурност?   33uu

# 94
valpan  Hug мерсаж за купоните  Hug пуснах една бърза поръчица с KDCEAEZN   bouquet
имах малко коинси в единия акаунт и го оползотворих, доплатих с ПП  Flutter с тяхна помощ обнових и инфото по-долу в линка, който съм дала за използване на коинсите с новата визия на сайта, до сега не ми оставаше време за това  Peace

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
ето как да стане това, и не само  Wink http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.29845315.big
не пропускайте да си направите втори акаунт, който да ползвате за основен  Peace

# 95
Успокоение за мен  Mr. Green
Чопля си сутринта разни работи в нет-а и хоп, в 6.00ч. имейлче - оправи ми деня по-добре от кафенцето.
Двете пратки са изпратени и ми дадоха 2 проследяващи нОмера.
17-25 работни дни....толкова продължително ли е наистина?
Питам, защото до сега съм пазарувал само от UK и USA,
като от UK нещата идваха с превозвач в рамките на 10 дена общо,
а от USA 25-28 дена общо, та тук тези 25 работни дни колко са верни?
'Щото т'ва реално си е повече от месец newsm78
Поздрави  Simple Smile

П.п. Преди 5мин си инсталирах на тутурутката TrackChecker - огромни благодарности valpan

# 96
Пратките се бавят от 8 дни до 2 месеца  Wink кога точно ще пристигнат, колко ще се забавят си е въпрос на късмет  Whistling

# 97
  • София
Health&Beauty Category 5%OFF COUPON CODE: BTFPWLEM
           Clothing Category 8%OFF COUPON CODE: AWPEYTRN

Valid until 10th March 2013

# 98
Момичета, този епилатор дали е хубав? Някой поръчвал ли е? http://www.buyincoins.com/new_en/details/double-purpose-function … roduct-11523.html

# 99
  • Варна
Пуснах за пръв път поръчка с разни джунджурийки, на служебния си адрес, надявам се да не се наложи разкарване до митницата (на ниска стойност са Party).

Сложиха ми за подарък и това чудо, което струва безумно много за химикал, според мен, някой знае ли го колко е голямо?!
http://www.buyincoins.com/new_en/details/hot-cartoon-gestures-st … roduct-26387.html

rallii, ползвах те за препоръчител. Peace

# 100
  • Ямбол
chockolina,аз получих зеленото,дълго е 20 см,в сайта го дават около 19 см по описание.

Купони за BTFPWLEM (5% -Health & Beauty), AWPEYTRN (8% -Clothing, Shoes, Accessories)    -до 10 март
Годишни двукратни купони: 5FeBay2013 и 2Dropper2013
в поле "Recommender" при въвеждане на nikid10  ще ви даде 5 % отстъпка.

# 101
  • Варна
chockolina,аз получих зеленото,дълго е 20 см,в сайта го дават около 19 см по описание.

Е, и, нещо повече от химикал ли е, че да струва толкова много?! newsm78

# 102
chockolina  Hug за следваща поръчка не пропускай да си направиш втори акаунт и да ползваш за препоръчител ника си от първия  Hug
химикалката според сайта е 19см, сайта умишлено завишава в пъти цените на артикулите, които дава за подаръци - това е само за периода на промоцията  Peace след месец-два ще е на редовна цена  Simple Smile

# 103
  • Варна
Схванах, благодаря! Hug

# 104
  • Казанлък
LR-RR любител ,пожелавам ти пратките да пристигнат много бързо. Тракинг-номер китайски ли е? Мисля,че сега пратките от Китай ще пристигат навреме ...понякога има големи закъснения по празниците,а иначе кацат при нас след 2-3 седмици. Ето,моето химикалче беше изпратено на 18 февруари,а вчера си го взех от пощата. Днес са ми върнали парите за акумулаторни батерии АА  newsm29, а аз точно заради тях направих поръчката... Ще повторя другата седмица...

Общи условия

Активация на акаунт