BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 710
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте
Искам до попитам как точно да поръчам,че нещо не мога да се оправя.
..И колко ще ми излезе доставката ????
 Rolling Eyes

На първа страница е обяснено подробно от valpan. Доставката е безплатна. Peace

# 346
  • Казанлък
Здравейте
Искам до попитам как точно да поръчам,че нещо не мога да се оправя.
..И колко ще ми излезе доставката ????
 Rolling Eyes

Прочети първият пост  Praynig...не мисля,че мога да ти обясня по-подробно... В заглавието има думички "безплатна доставка"

Вчера си пуснах една поръчка със 8 неща. Тази сутрин рано-рано получих е-мейл,че вече е шипната  #Crazy  Е,такава скорост скоро не съм имала. Дано и да дойде много бързо  Laughing

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-6% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 6%
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти) и 2Dropper2013

# 347
  • Пловдив
Наистина са впечатляващо бързи. На 18-ти получих неща, които съм поръчала на 3-ти.  261uu

# 348
опитвам се да платя със коинси но нещо не се получава,дали бъркам някъде с нещо  newsm78
помогнетее  Praynig

# 349
  • Казанлък
опитвам се да платя със коинси но нещо не се получава,дали бъркам някъде с нещо  newsm78
помогнетее  Praynig
snow22  Hug
Ако те прехвърля към списъка ти със поръчките,то опитай да въведеш коинси на стойност няколко цента повече от необходимите. Ще ти приспаднат,колкото е нужно за поръчката и тя ще се завърши. Предполагам,че си въвела и потвърдила адреса предварително.

# 350
Имам проблем.. Не мога да пиша review-та и да кача снимки на артикулите.. Някой идея защо така?
Пиша всичко и качвам, но само си зарежда 30 мин и нищо не става..  ooooh! Crossing Arms

# 351
  • Казанлък
Имам проблем.. Не мога да пиша review-та и да кача снимки на артикулите.. Някой идея защо така?
Пиша всичко и качвам, но само си зарежда 30 мин и нищо не става..  ooooh! Crossing Arms

Намали размера на снимките.  Peace

# 352
помогнетее  Praynig
snow22  Hug
Ако те прехвърля към списъка ти със поръчките,то опитай да въведеш коинси на стойност няколко цента повече от необходимите. Ще ти приспаднат,колкото е нужно за поръчката и тя ще се завърши. Предполагам,че си въвела и потвърдила адреса предварително.

не,прехвърля ме към кошницата
колко е минималната сума за плащане със коинси?
къде се потвърждава този адрес?
 Hug

# 353
UK Princess и при мен е така. Няколко дни влизах и се опитвах да дам отзив и снимки за таблета и телефона, които получихме, но не иска. Държах отворена страницата дори повече от час, защото мислех просто, че е бавно, но уви само дето си губих времето да пиша толкова много newsm78 newsm78 Сайта им е ужасно бъгав   #Cussing out

# 354
valpan благодаря  Hug
не съм потвърдила адреса

# 355
Здравейте, направих първа поръчка. Обаче в полето за адрес пропуснах да напиша улицата (написах само st.). Ако им пратя съобщение чрез "Message to BuyinCoins" с целия адрес, дали ще го коригират?

# 356
  • Казанлък
Момичета,и аз се мъчих така в началото. После пробвах да намаля размера на снимките и оттогава нямам никакъв проблем. Просто не иска да приема големи снимки,направени със фотоапарат,например. Ползвам програма Formаt Factory(безплатна е,свалете я от интернет. Върши чудесна работа за всичко,конвертира всякакви файлове-снимки,видео,аудио).  

goodluck  Hug Да,ще го корегират. Пиши им веднага от страницата със поръчката.

snow22  Peace
Дори и да се въведе адреса,то все пак понякога се случва това : ПРИМЕРНО...поръчката ми е 5,88$ ,но след като въведа коинси и потвърдя,то пак ме прехвърля към историята на поръчките.  Shocked Тогава въвеждам 5,98$ и потвърждавам поръчката. Вземат ми,колкото е нужно за поръчката и всичко е наред.  Друг вариант е да се въведе по-малко и да се плати със пейпал поне 1 цент.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 20:04 от valpan

# 357
някой да си има на идея това нещо за какво служи? newsm78
http://www.buyincoins.com/new_en/details/2-4ghz-wireless-a-v-stb … roduct-16602.html

# 358
Вместо по кабел това нещо прехвърля по безжичен път аудио видео сигнал.

# 359
Вместо по кабел това нещо прехвърля по безжичен път аудио видео сигнал.

а за цифрова телевизия дали ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт