BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 486
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте, аз да се оплача и похваля едновременно Simple Smile
http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-fashion-white-v-nec … roduct-16144.html - след близо 30 поръчки, най-голямото ми разочарование досега - представлява огромна, прозначна, безформена торба, с подобие на колан, ужасно изпълнение, искам да ми върнат цялата сума Sad
от друга страна .... много приятно изненадана от това потниче: http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-fashion-rhinestone- … roduct-16106.html - цената е сносна, взех си черното, но сега се замислям, ако върнат парите от кофти-подобието на рокля, да си взема и белия и сивия потник...

# 496
Имам въпрос към момичетата, които си купиха от таблетите: като си ползвате пощите от таблета, можете ли  да прикачвате снимки и файлчета (примерно текстови)? И трябва ли някаква специална програма, за да отваряте неща от микро сд-картата? А тя само за снимки ли е (както при галакситата)?
Мерси предварително!
  bouquet

# 497
Имам въпрос към момичетата, които си купиха от таблетите: като си ползвате пощите от таблета, можете ли  да прикачвате снимки и файлчета (примерно текстови)? И трябва ли някаква специална програма, за да отваряте неща от микро сд-картата? А тя само за снимки ли е (както при галакситата)?
Мерси предварително!
  bouquet

Пощата си се ползва абсолютно нормално, независимо дали ползваш приложение или web based.
Файлове се прикачват без проблем. Операционната система си има еквивалент на windows explorer,
за разглеждане на файловете в паметта на таблета и картата.
Не, картата памет не е само за снимки, на нея можеш да качиш каквото поискаш стига да се събере.
По-напред в темата някой се беше оплакал, че на нисък клас карти не винаги можел да прочете,
филмчета, но и за това си има решение, а и при цената на картите сравнена с тези в България,
ако имаш проблем направо си поръчваш нова...
Поздрави  Peace

# 498
Много ти благодаря за изчерпателния отговор  bouquet
Аз всъщност не си търся таблет, а нещо с по-малки размери, но да не е и телефон, тоест без сим карта.
Има ли нещо подобно, което да е и с добри параметри?
А имат ли юсб вход?

# 499
  • София
You have won a 7% off Coupon Code!
Coupon Code:UBXVBCUWA
Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!
This coupon is only valid for today!
It is only valid for products in the category
Computers & Networking и Video Games

# 500
Много ти благодаря за изчерпателния отговор  bouquet
Аз всъщност не си търся таблет, а нещо с по-малки размери, но да не е и телефон, тоест без сим карта.
А имат ли юсб вход?

Имат ЮСБ, по принцип има някакви 5-инчови  като тази ONDA Например, но нямам идея за какво може да го ползваш.

7-инча не е чак толкова голямо Simple Smile Нахълтай в някой магазин и тествай на живо

# 501
от друга страна .... много приятно изненадана от това потниче: http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-fashion-rhinestone- … roduct-16106.html - цената е сносна, взех си черното, но сега се замислям, ако върнат парите от кофти-подобието на рокля, да си взема и белия и сивия потник...
Вида му на живо отговаря ли си с този на снимките? Най-вече ме интересува прозира ли много и дали е много късичък. Като какъв европейски размер го определяш?

# 502
Мерси предварително!
  bouquet

Има вече и приложение което разпознава NTFS файлова система,та може да се качват и много големи файлове(като филми с много добра резолюция).

# 503
Момичета има ли в сайта протектори за таблети/онези найлончета дето се слагат на екрана/ Embarassed........нещо не мога да ги открия...... Praynig

Можеш да търсиш тук: http://www.buyincoins.com/new_en/pages/search--protector----4.html
По принцип,ако няма по други сайтове някой специално за твоят таблет,то вземай по-голям и ще го изрежеш със нужните размери.
Ето тук видях два http://www.buyincoins.com/new_en/details/clear-lcd-screen-guard- … roduct-25926.html
http://www.buyincoins.com/new_en/details/screen-film-protector-4 … product-5730.html
сигурна съм,че в общият списък има още.

Момичетаа, купончетата ще продължат ли и другата седмица, гледам че активните са до неделя, но сигурно ще има все до великден.
Никой ли не е поръчвал два телефона или два таблета, да даде съвет, отделно или заедно да ги поръчам?   bouquet

Buyincoins ще дава купони до 7 април  newsm18

+1 !!!  По-добре е големите неща да се поръчват отделно
Много ти благодаря........ Hug

# 504
Много ти благодаря за изчерпателния отговор  bouquet
А имат ли юсб вход?

Имат ЮСБ, по принцип има някакви 5-инчови  като тази ONDA Например, но нямам идея за какво може да го ползваш.

7-инча не е чак толкова голямо Simple Smile Нахълтай в някой магазин и тествай на живо
Не ми се отваря линка. А какви 7 инчови можете да ми предложите като добри параметри? Главно ме интересува процесор и рам. Другото ми е все едно, дори на външен вид не държа Simple Smile И да не е със сим карта.
Когато разглеждам, на какво да обръщам внимание? Тоест за какъв процесор да гледам? Има ли някой изпробван, от който сте доволни?

# 505
  • Варна
Вида му на живо отговаря ли си с този на снимките? Най-вече ме интересува прозира ли много и дали е много късичък. Като какъв европейски размер го определяш?
Да, и на мен ми е много интересно. Може ли снимка да качиш на реалния продукт Simple Smile

# 506
  • Варна
Намерих скрито яйце в отдел спортни стоки :
You have won a 7% off Coupon Code!
Health & Beauty

# 507
Kaк ги намирате тези купони? Какви са тези яйца  Grinning четох първия пост, но там нищо такова не пише Simple Smile

# 508
  • Варна
Tова е промоция за Великден. Виж 27-ма страница.

# 509
Aаа, видях, мерси много Simple Smile ето и моя купон за днес:
7 %
Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!
This coupon is only valid for today!
It is only valid for products in the category
Car Accessories

Общи условия

Активация на акаунт