Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 34 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • У Диспансера ...♥♥♥
  хор на пияндетата                                                         ах любимите ми сцени ядосан Емир   Hug Hug Hug

# 166

вижда ли се това...

ей тук как я метна зурляка като прани гащи   Joy Joy Joy Joy
От любимите ми сцени Laughing

ха ха ха   hahaha hahaha
туй в кой епизод  newsm78
42 еп когато моя я отвлече Mr. Green

Ах този твоя  Joy Joy

# 167
# 168
АЙДЕ ГЮРСУЗ..... Joy(нали такова нещо казват за доскоро...чао)  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

# 169
  • София
А тва "зурляка" много отива на тва откаченото Джансу.....направо екстра се вписва за тва откачено вманиачено същество !!!

# 170
и линка ли бе девойки.....ба....мам...у

# 171
А тва "зурляка" много отива на тва откаченото Джансу.....направо екстра се вписва за тва откачено вманиачено същество !!!
ДЗурлата е от 3 сезон Laughing

# 172
  • в подножието на планината
АЙДЕ ГЮРСУЗ..... Joy(нали такова нещо казват за доскоро...чао)  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

Ох, ще ме уморите... Joy казват- Görüşürüz ... Peace

# 173

Я почвай да превеждаш като го знаеш gydiче през пост се пита за 2 сезон Mr. Green

# 174
  • У Диспансера ...♥♥♥
  еми и на тая и ходи много  Joy Joy Joy, Joy Joy Joyтя и е роднина онази,те затова със сходни имена

# 175
Не исках да ви казвам,но ще го направя,че да ви е яд  #Cussing out

Аз ги имам и 1 и 2 и 3 че даже и със субтитри,и с бг дублаж:с каквото искате  Mr. Green

# 176
  • У Диспансера ...♥♥♥

Я почвай да превеждаш като го знаеш gydiче през пост се пита за 2 сезон Mr. Green
    а де знае го пък си мълчи hahaha hahaha hahaha

# 177
Момичета нали една от вас преведе част от 26 епизод,явно във видеоклип са я откраднали превода от тук и са си го напрайли на клип и  не са го споделили с нас,може и да греша защото не ми зарежда там много бавно,но пише ,че е част от 26  Shocked Shocked

# 178
  • София

Оле тая Дзурлата от 3 сезон направо кърти мивки, ужассссс и как се пули майко мила, плаши доста сериозно Simple Smile))))))!
Аз не загледах ни една серия, само хвърлих по едно око, ама като видях Дзурлата - дълга тънка и зомбиприлична и направо онемях, горкия Емир на гробището как не умря от стрес като я видя такваз опулена Simple Smile))))))

# 179
Не исках да ви казвам,но ще го направя,че да ви е яд  #Cussing out

Аз ги имам и 1 и 2 и 3 че даже и със субтитри,и с бг дублаж:с каквото искате  Mr. Green
А и аз ги имам 1 и 2 и 3......
Скрит текст:
епизод
   Joy

Общи условия

Активация на акаунт