Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 35 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
34

Скрит текст:
Ф-Всичко, което направих не беше умишлено! А ти?
Е- Аз направих всичко умишлено. Направих го, за да приключим. Ти ме накара да направя всичко това. Когато ме лъжеше, осъзнаваше ли какво губиш?
Ф- На какво сложих край? Кажи! На какво сложих край? Добре, а нещото на което искаше да сложиш край за една нощ, как се нарича? Любов ли? Можеш ли да ми кажеш, че това беше любов?.....Любов ми било!....И кога приключи? Когато се нанесе в блока ли? Когато научи за лъжите ми ли? Или когато ми каза, че мога да платя дълга с една нощ?...Кога?....Любов ми било...Айде тръгвай си!

# 211
Серията с юмрука в стената беше много добра чак ми стана жал за нея. Еми така като малко говорят.

Едвам се овладя да не удари нея,ама как пък по-късно не успя да се овладее малко това момче.
                  ето го изтърването му                                

Ей тук ми идваше да ну откъсна хувабото главе.  bash
И също когато заведе Руя, е нема такова нещо като ша чукна да ти отмъстя, изневярата си е изневяра, непростимо за нем. То не че там на сутринта как я видя и си даде сметка, че майче него го заболя повече от Фери, отврати се от себа се, ама нали си отмъщаваше.

# 212
  • Под Сините камъни
И пратети ги и на мен бе скръндзи.Бива ли така само за вас си ги държите преведените серии.Ама ги искам с камбождански субтитри.

# 213

Оххх аз си събирах диалози и гледам на турски,щот съм нетърпелива ама благодаря на всички,които сериии сте превели,това е нещо отколкото нищо   Hug
Аз така гледах 2 сезон Peaceмного пъти съм го казвала PeaceНе ми беше удобно да питам момичетата и сама се справях Peace

И аз така го изгледах само ,че търсих много преведени и питах тука,не можех да повярвам ,че ги няма никъде с превод,защото за други сериали,даже за Пленителка на сърца го изгледах в нета на един дъх и други със суб.

Докато не разбрах,че заради ЗП финала в нета е изтрито всичко и няма шанс да се намерят други,освен момичета,които са се погрижили да преведат тези  newsm51

# 214
извинете някой може ли да ми прати 74 епизод ще съм му много благодарна  Praynig

# 215
И пратети ги и на мен бе скръндзи.Бива ли така само за вас си ги държите преведените серии.Ама ги искам с камбождански субтитри.
Joy Joy JoyУтре са готови Mr. Green

Дани изтриха ги тия от войо  #2gunfire като почнаха да дават ОС Peace

Релакс Joyслед малко булка Joy

# 216
булка,ако може и песента от 73 епизод мноу убава и я сакам  Peace

# 217
  • У Диспансера ...♥♥♥
и аз така бях,ровех по цели вечери,и накрая викам ще питам,какво да правя зор голям беше,мислех че ще го има все някъде ама йок,пак добре че влязох тук,че до сега щях да превъртя Shocked Shocked Shocked

# 218
Ако някой може да удари едно рамо, трябва ми диалога на 26 епизод, когато Санем и Халдун отиват на обяд с Юнал, и там се засичат Айсун и Санем.  Praynig

# 219
Пак ви заварвам в нова тема.  Laughing Пишете, пишете, умора нямате.

Рени,  newsm51 Снежи,  newsm51

Киара,  Hug честит рожден ден и от мен. Бъди жива, здрава и много щастлива  и обичана.

За вчерашния епизод - ами не съм съгласна със Зехра. Разбирам, че е наранена и иска да накаже дъщеря си, но бива ли по такъв начин?  ooooh! Тя се отрече от нея и даде съгласието си да дадат Фериха на мъж, който не познава и не обича. С тези си действия тя се обърна на 180 градуса.
Друго, което ми направи впечатление бе разговора между Юнал и синът му. Разбрахме, че и Емир е нямал хубаво детство. Този момент наистина ме разчуства.  Sad
 Емир се опитва да отвори очите на Ханде за Корай, но тя продължава да тича по Емир. ooooh!
Гюндже напоследък ми стана много неприятна, с всяко следващо действие ми пада все повече в очите. И сега с това изнудване на Корай..  Rolling Eyes

Довечера в Хилса ли ще празнуваме, а Киарче?  Party
Имаме си и двойна доза Фемир.  Heart Eyes

За да не остана по-назад и аз ще поискам втория сезон, но този път с китайски дублаж, нали ще ми го пратите, дано не съм нахална, но го искам веднага.  Mr. Green

Heart Eyes

# 220
  • в подножието на планината
Релаксче, Hug много искаш... Mr. Green

Зверче, Hug

Много пишете, а за ядене няма нищо...заслабнахме това време... Mr. Green

Скрит текст:

# 221
булка,ако може и песента от 73 епизод мноу убава и я сакам  Peace
Ееее и аз я търсих едно време ама нема Laughing

Рая HugЗа Зехра Peaceама много лесни езици избирате Mr. Greenмашала Laughing

Дзверче аз не мога Rolling Eyes

# 222
Звезде, взимам си веднага от бонбонките, че след малко ще свършат. Laughing
Нещо и от мен:

Ягодки с шоколад.
Скрит текст:

Мелба.
Скрит текст:

Тортичка.
Скрит текст:

И нещо още по-сладичко.  Laughing Heart Eyes

# 223
Ухааа Heart Eyes  bouquet

Рая  bouquetпо сладичкото си го задръж Laughing

# 224

За да не остана по-назад и аз ще поискам втория сезон, но този път с китайски дублаж, нали ще ми го пратите, дано не съм нахална, но го искам веднага.  Mr. Green

Joy аз го искам на гръцки ама йок  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт