Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 34 948
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • У Диспансера ...♥♥♥
е това 3 месеца е направо смешно,те 3 год.беше забегнала че нямаше живот за него и не можа да я прежали,сега за 3 месеца,че аз за толкова една дреха не мога прежаля,той най-голямата си любов забрави,оффффф сценарии и чудеса,искам да питам за тази част когато разбра вече истината и се премести в блока,когато удари стената какво и каза,сакън макън,там разбрах че за него имала значение,ама точно когато заби юмрук в стената какво каза че се ядоса толкова много newsm78 newsm78          Рени мерси за новата тема мила Hug Hug Hug

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бой на негри в тъмна нощ и ето го резултата. Joy

е това вече много грубо ,не стига че Емко го смля ми и негри го били ,гледай как са го окипазили Joy Joy Joy

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тук отидох да му занеса програмата за партито по случай купона на Киара,
той каза тамам , ще ви чакам, купона да е на макс
Скрит текст:
         готова си,със здраве да си го ползваш Joy

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 13:06 от Ирка.84

# 63
здравейте и от мен,

ЧРД на Киара   bouquet

В кой епизод беше този момент, в който й прошепна в ухото, какво е казал на онова момче?
В шести оригинален.
Киарааааа, довечера, ще сме на купон в Хилс, нали, по случай рожденият ти ден, Partyа и, ще имаме двойна доза ФЕмир.

# 64
  • София
Neidjal, мерси, вярно, че беше в 6-ти  Peace

# 65
е това 3 месеца е направо смешно,те 3 год.беше забегнала че нямаше живот за него и не можа да я прежали,сега за 3 месеца,че аз за толкова една дреха не мога прежаля,той най-голямата си любов забрави,оффффф сценарии и чудеса,искам да питам за тази част когато разбра вече истината и се премести в блока,когато удари стената какво и каза,сакън макън,там разбрах че за него имала значение,ама точно когато заби юмрук в стената какво каза че се ядоса толкова много newsm78 newsm78          Рени мерси за новата тема мила Hug Hug Hug
За кой момент точно питаш, когато се караха след като Зехра му изчисти, или за момента, в който удари стената, след като видя снимката й от годежа?
В този момент беше побеснял, лош Емко, лош. Joy

# 66
  • У Диспансера ...♥♥♥
За кой момент точно питаш, когато се караха след като Зехра му изчисти, или за момента, в който удари стената, след като видя снимката й от годежа?
  по принцип Зехра като му изчисти,ама и за годежа може да ми кажеш,че и там не разбрах Hug

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
   толкова го харесвам като е лош бе пуууу,по хубав става,ако е възможно де

# 68
Здравейте на всички виждам че имаме рожденичка.
Киара честит рожден ден пожелавам ти от все сърце много здраве,щастие,късмет и всичко което си пожелаеш да се сбъдне. newsm51 newsm59 newsm38
А отностно Емир колко време тъжи беше малко в смисъл само 3 месеца такава любов не може да умре толкова лесно и не се прежалва толкова лесно ама сигурно са смени ли сценарийскя състав.

# 69
# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
                                                                            txtloves txtloves txtloves

# 71
Ирка,  Hugзаповядай.
30
Скрит текст:
Ф-Какво правиш?
Е-Вземи, майка ти си забрави парите.
Ф-Наказваш ме чрез майка ми ли? Можеш да ме наказваш, но не можеш да го правиш чрез майка ми.
Е-Сметка ли ми държиш? Излез.
Ф-Ще ме изслушаш.
Е-Слушах те вече. Чух всичките ти лъжи.
Ф-Бях много притеснена първият учебен ден. Всички бяхте еднакви, само аз се различавах. Говорехте, че, ще ходите в чужбина в края на седмицата. Не можеш да кажа, че през живота си не съм ходила никъде и, че съм портиерска дъщеря.
Е-Нали не вярваш, че, ще те слушам.
Ф-Майка ми ходеше да чисти къщите, като тази. Аз ходех с нея и когато исках да се отърва от всичко ходихме в покрайнините на Бодрум. За никого не означавах нищо.
Е-За мен значеше Фериха, разбра ли, за мен!
Ф-Ти вярваш в класовите различия. Веднъж те попитах какво, ще стане ако съм портиерска дъщеря, но ти не ми отговори. Спомняш ли си? Защото тези неща бяха важни за теб.
Е-По-важни от теб ли Фериха? След като те обичах толкова много, дали бяха по-важни?
Ф-Излъгах себе си, после ме беше страх, че, ще те загубя и  мълчах.
Е-Ти ме излъга. Лъжеше ме от първият до последният ден Фериха.
Ф-Когато ти казах в библиотеката, че не те обичам, това беше най-голямата ми лъжа.
Ф-Казваше, че бягам, дори когато бях с теб. Ето това беше причината.
Е-Не ти вярвам.
Ф-Емир, от страх го направих, заради нищо друго, от глупост.
Е-Недей! Недей да ми казваш, че си го направила от глупост Фериха.
Ф-Обичам те.
Е-По дяволите, по дяволите.
Ф-Каквото искаш прави, но няма да промениш това.
Е-Бягаше, аз обвинявах себе си, казваше, че всичко свърши, пак обвинявах себе си, плачеше, отново себе си обвинявах. Хайде, защо не бягаш сега Фериха? Плачи! Кажи край!
Ф-Няма да бягам никога повече Емир.
Е-Ще те накарам да си платиш за всеки ден, за всеки час, за всяка минута затова, че ти вярвах. Всички, всички, ще си платите Фериха, разбра ли? Всички, ще си платите, всички, ще си платите.

39
Скрит текст:
Ф-Емир, виж…нищо не казвай. Само ме изслушай. Ако не го кажа сега, не бих могла да го кажа отново. Знам, че е безсмислено. Нелепо е…, но не искам да си тръгваш.
Кой ти даде това?
Е-Били сте сгодени.
Ф-Емир, бях принудена да се сгодя. Емир, виж. Бях насила сгодена.
Е-Била си сгодена за този мъж за когото казваше, че ти е шофьор и когото питах по дяволите, кой е!
Ф-Предполагам си мислиш, че съм се сгодила по мое желание, нали? Виж това. Виж снимката. Това аз ли съм?
Е-Пръстенът, който намерих беше твой Фериха! Попитах те дали е твоят!
Ф-Затова те избягвах тогава. Затова ти казвах, че свърши.
Е- Всеки път едно и също! Отново обвинявах себе си, без да знам нищо.
Ф-Бях много слаба. Не можех да го отменя. Затова странях от теб.
Е-Не го казвай отново! Ти приключи с нас, но не ми каза и дума.
Ф-Не знаеш през какво минах заради това. Може да ме виниш за всичко, но не и за годежа. В живота ми има голям страх…
Е-Ти винаги си имала страхове, Фериха!
Е-Емир, недей! Моля те! Преживяваме едно и също нещо всеки път!
Е-Казах на този човек “Кой си”?! Казах на този човек “Кой си”?!
Ф- Не заслужавам това. Не знаеш през какво минах.
Е-Фериха, върви си.
Ф-Няма да си вървя.
Е-Фериха, казах ти да си вървиш.
Ф-Не, не може да ме виниш за това.
Е-Казах ти да си вървиш! Излизай! Излизай!

# 72
Не знам дали сте попадали на това:
http://www.ogledalen-sviat.tv/2013/01/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D … %D0%B2%D1%8E.html

Бая лаконични отговори. Sad

# 73
Довечера ще има ли парти в Хилса  newsm78

# 74
  • София
То в 3-ти сезон явно всичко се развива на бързи обороти, а и тотално са забравили, какво е ставало в сезон 2, поне някаква приемственост да има.
Такова учене му дръпнаха 2 сезона, за да може в трети единият да го няма, а другият да стане бабаит и да виси в затвора  Tired
Да не говорим, че я забрави за 3м като типична ученическа, преходна любов.

Ей, такива несъответствия, ама нищо, рейтинг се е гонел  Peace

Общи условия

Активация на акаунт