Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 34 930
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

айде ЧБМ....с подобаваща компания  Wink
Макар този младеж да не грабва толкова много... Crossing Arms,ама все пак голо  Mr. Green

Кафенцето за баба марта

# 706
  • У Диспансера ...♥♥♥
моля,моля най-добро събуждане с Емко и кафе,перфектна комбинация,силно,горещо и да не те оставя да заспиш(за кафето говоря)  Whistling

# 707
Наборе що не го пообръсна ами изтипоса тая мишница тука, зърната му нерде са, ся как да закуся  Mr. Green
Опс видех зърното, ама не е от мойте  Laughing

# 708
  • У Диспансера ...♥♥♥

айде ЧБМ....с подобаваща компания  Wink
Макар този младеж да не грабва толкова много... Crossing Arms,ама все пак голо  Mr. Green

Кафенцето за баба марта

абе и облякано може да е ама Емко да е Joy Joy Joy Честита Баба Марта и на теб,за едно кафе ще се прежалим да пием с тоя момък Blush

# 709
Скрит текст:
този как е?  Joy Joy Joy Joy Joy ох не мога като видя  
Скрит текст:
гащите му и се пукам от смях

чакайте да ви метна и закуска ...прави се

Скрит текст:

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
леле сега гледам епизода в който Емко отиде да се кара на Каптана да не се занимава с майката на Фериха.че щял да я направи нещастна,и после що се държал жестоко,сега в момента какъв излиза най-големия глупак че се тревожи за нещо което е измислица,и най-лошото че всички са наясно само той е в неведение,как няма да е ядосан и да иска да си отмъщава после Thinking Thinking Thinking  след това го излъга че не е на яхтата,пък той чу Левент,пак и отиде на крака и пак едни думи реди милия той,всичко можела да направи само да не го лъжела повече,какво чака това момиче,майка му знае,притиска те да му кажеш отлага неотложното,в парка трябваше тогава да му каже,научи по възможно най лошият начин Thinking Thinking Thinking

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
този как е?  Joy Joy Joy Joy Joy ох не мога като видя  
Скрит текст:
гащите му и се пукам от смях

чакайте да ви метна и закуска ...прави се

Скрит текст:
  е какво му има на гащите,запълнел си ги е човека Blush Blush Blush

# 712
Момичета хайде накичете се с една мартеничка и от мен
О Иве, нещо май изневеряваш на Емирчо? Нали знаеш че той не прощава такива неща! Mr. Green

# 713
пълни с вата/памук...чорапи Joy Joy Joy Joy

ако ви идва в повече....да газим пожара

Скрит текст:

Миме- и от снимки ли ревнува Чаатай....вай вай..трия всичко.МИЛО ПРОСТИ

Скрит текст:
ще му мине така Twisted Evil

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:
не прощава не ми,че и ще те ступа даже с тия голотии на други мъже аааааа,ще има по дяволите,много сладко го казва Joy

# 715
Ей момичета слагайте ги тия голи момъци в скрит текст-някой може да получи инфаркт  Blush  Laughing

Ама не мога да разбера как от тия мартеници работата стана към тия момчетии-не че се оплаквам де  Mr. Green

# 716

Скрит текст:
не прощава не ми,че и ще те ступа даже с тия голотии на други мъже аааааа,ще има по дяволите,много сладко го казва Joy
кое е ПО ДЯВОЛИТЕ.... Rolling Eyes на турски....
абе аз знам как да му мине,не съм будала като Ферия...жените принципно сме силни,горди и блябля ама имам едно силно оръжие Peace Peace,пред което МЪЖЕТЕ просто са безсилни Sunglasses

# 717
Ей момичета слагайте ги тия голи момъци в скрит текст-някой може да получи инфаркт  Blush  Laughing

Ама не мога да разбера как от тия мартеници работата стана към тия момчетии-не че се оплаквам де  Mr. Green
случи се естествено... Mr. Green

# 718
кекса на бъдещето....и ние натам вървим  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 719
Иве,ама не е честно,бях много-много търпелива,но няма нищооо  Naughty  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт