Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 34 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
за търпеливите
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Joy Нищо скрито няма  hahaha

# 721
  • Стара Загора
Добро утро и честита Баба Марта на всички Simple Smile Да сме румени и засмени, бели и червени   Hug

Днес е специален ден за мен, малката ми дъщеричка става на 1 годинка, година изпълнена с много вълнение, емоции и прекрасни мигове, почерпете се за нейно здраве     по принцип е родена на 29 февруари, но тази година, а и следващите 3 ще го празнуваме на 1 март    Mr. Green

Хубав и слънчев ден от мен, засега    Hug

# 722
Дени,да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва  newsm38

Много хубава торта,вземам си веднага едно парче  Simple Smile

# 723
Добро утро и честита Баба Марта!

Дении, честит празник, да ви е жива и здрава.   bouquet

Какви са тези голи мъже рано сутрин  Joy  Joy  Joy

# 724
редактирах го...че като са повече скритите работи не се отваря...ай вижте си

Аз предпочитам облечено ама чок ама чок гюзел да е

Дени да ви е много здрава и щастлива малката принцеска  Hug

# 725
Еха Дени как уцели 29.02
Да ти е жива и здрава и много щастливи мигове да изживеете  newsm51
Момичета има ли нова тема?

# 726
Ч.Б.М. на всички! Бъдете бели и червени, весели, засмени!   newsm10

Аз нали съм назад със сериите...

Та вчера гледах годежа, и недоумявах какви са тия обичаи в разрез с личното желание на момичето - ми то по всичко й личи колко е унила, и тя няколко пъти сама си го каза, че й е все едно. Тоя Халил все й се усмихва, и как не забеляза, че не му отвръща, и че няма никакъв интерес? newsm78
Нейните пък родители от др. страна - как така насила? Confused  

# 727
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жива и здрава,и да радва много мама и татко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 728
Хайде стига сте писали тук,имаме си нова тема  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=706351.0

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥
пълни с вата/памук...чорапи Joy Joy Joy Joy

ако ви идва в повече....да газим пожара

Скрит текст:
не прощава не ми,че и ще те ступа даже с тия голотии на други мъже аааааа,ще има по дяволите,много сладко го казва Joy
кое е ПО ДЯВОЛИТЕ.... Rolling Eyes на турски....
абе аз знам как да му мине,не съм будала като Ферия...жените принципно сме силни,горди и блябля ама имам едно силно оръжие Peace Peace,пред което МЪЖЕТЕ просто са безсилни Sunglasses
 ами не мога да го напиша,че ще ми се смеят които го знаят,ама той честичко го употребява

на 24 секунда е,ма мн сладък ядосан

# 730
Ч.Б.М. на всички! Бъдете бели и червени, весели, засмени!   newsm10

Аз нали съм назад със сериите...

Та вчера гледах годежа, и недоумявах какви са тия обичаи в разрез с личното желание на момичето - ми то по всичко й личи колко е унила, и тя няколко пъти сама си го каза, че й е все едно. Тоя Халил все й се усмихва, и как не забеляза, че не му отвръща, и че няма никакъв интерес? newsm78
Нейните пък родители от др. страна - как така насила? Confused 
Такива са женят ги за който си решат, понякога и без да го е виждала, вижда го едва на годежа, като отидат да я искат, при тях този момент е задължителен, да я поискат и да я дадат.
Нашта Фери даже излезна късметлийка че опозна Халилчо по път за училище ха ха

# 731
Добър ден момичета!  bouquet

дении,да ти е жива и здрава малката принцеса и много да те  радва!Взимам си и аз едно парче  от тортата.

newsm59 newsm59 newsm59 Gift

# 732

Такива са женят ги за който си решат, понякога и без да го е виждала, вижда го едва на годежа, като отидат да я искат, при тях този момент е задължителен, да я поискат и да я дадат.
Нашта Фери даже излезна късметлийка че опозна Халилчо по път за училище ха ха

Whistling
Нашите прабаби и прадядовци май така са ги женили. Confused
Е, да, ама как се `заповядва` на сърцето, като не ти идва отвътре? Crossing Arms Rolling Eyes

# 733
Здравейте Hug и честита Баба Марта.
Дени, ЧРД на щерка ти, да Ви е жива и здрава.

# 734
  • Русе
Здравейте! От две седмици почнах да гледам Огледален свят.... После и Пътят на Емир... не ям, не спя само гледам....пристрастих се....... На всякъде пише че Пътят на Емир свършва с 9 серия.... но никъде не я намирам... Моля ви ако някой има линк към нея....дайте го.... чеее ще се побъркам.... уж стигнах края, пък се оказа че не мога да го намеря никъде..... Помогнете....

Общи условия

Активация на акаунт