Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 505
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Златна Добруджа

Точен номер ли взе? Питам, защото четох в коментарите, че са уголемени и сега сън в чуденка.

# 1 006
http://www.amazon.fr/gp/product/B006621L7M/ref=ox_ya_os_product
и аз се записах с тези Skechers 37 номер. После ще си ги менкаме ако номера не е ок:)
Френския превозвач докато му изчета правилата... малко по сложно го е написал от необходимото. Г-ко като го четох за 10 мин се ориентирах.

Точно за този модел има 2 коментара и в двата ясно е написано, че са доста уголемени.

# 1 007
# 1 008

Точен номер ли взе? Питам, защото четох в коментарите, че са уголемени и сега сън в чуденка.
Аз си взех точен номер. Дано да ми станат.

# 1 009
Ето превод от френски /с Гугъл/ на коментар за Скечърсите:
Super Тонг, бях вече закупили модел тон до зимните ботуши да останат у дома това лято и съм избрал за този модел.
Те са толкова удобни и адаптиран към формата на краката, че не могат да получат и дори ще ме passser да поръчате втората двойка, която няма да носят прекалено скорости.
Размер 38
перфектно съвпадение.
Може би това е чисто психологически, но, когато се потвърждават същия тон нагоре краката твърда
Най-важното е идеално разбираемо.

# 1 010
http://www.amazon.fr/gp/product/B006621L7M/ref=ox_ya_os_product
и аз се записах с тези Skechers 37 номер. После ще си ги менкаме ако номера не е ок:)
Френския превозвач докато му изчета правилата... малко по сложно го е написал от необходимото. Г-ко като го четох за 10 мин се ориентирах.

Точно за този модел има 2 коментара и в двата ясно е написано, че са доста уголемени.

аз обичайно нося 38, та сега 37 метнах. За толкоз пари как да не се пробвам:)

# 1 011

И аз поръчах точен номер. От вчера ги гледам, но днес ми пуснаха кодче и на другия акаунт, та...за 6.50 са чудни...

# 1 012
и аз четох това за 2 номера, но баш толкова не ми се вярва....взех номер надолу - 39...най-много след 2 седмици да отваряме пазара пак
 Peace

# 1 013
И аз взех едни от тези http://www.amazon.fr/Skechers-Prospects-Baskets-mode-femme/dp/B0 … 338129&sr=1-1
Заради коментарите поръчах 2 номера по-малки т.е 36 номер.Идеята е да станат на приятелката на брат ми,която носи 38 номер.Ако на нея не станат,дано поне аз да се пъхна в тях -37 номер нося.

# 1 014
  • Варна
Аз пък пуснах 38.  Mr. Green Пак номер по-надолу.  Peace В най-лошия случай, ще си потърся моя номер в размените. Толкова мацки ги поръчаха.  hahaha

# 1 015
  • Златна Добруджа

И аз поръчах точен номер. От вчера ги гледам, но днес ми пуснаха кодче и на другия акаунт, та...за 6.50 са чудни...
Аз сложих в кошницата 41, гледам отговаря на англ. 7. По принцип от чиждите сайтове почти винаги взимам 7 /в много редки случаи 6,5/. Тук обаче в таблицата 7-цата е срещу 40,5 и сега се чудя в края на краищата, на 40 или 41 да заложа  Rolling Eyes Стъпалото ми 26 см.

# 1 016
"Bonjour,

Nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer "Blink BLL012, Boots femme - Noir/blanc cassé, 38 EU" dans les délais annoncés initialement, cet article étant temporairement en rupture de stock.

Votre commande n'a cependant pas été annulée et nous continuons à en poursuivre le traitement. Nous vous enverrons "Blink BLL012, Boots femme - Noir/blanc cassé, 38 EU" dès que nous en aurons reçu un exemplaire de nos fournisseurs et vous confirmerons par e-mail la date et les modalités de cet envoi."

Това е отговора за ботушите Blink , който не са ми пратени още. Само съществената част публикувам. Най-общо не са налични, но като били щели да ме уведомят.Това след превод на английски го разбрах.

# 1 017
Мъжките Gola отговарят ли си? Качествени ли са обувките на марката? Ако някой има 44 номер, може ли да ми измери стелката. Благодаря   bouquet

ММ категорично не ги харесва, много бързо се деформираха, неудобни....
тези гледах, но ММ не ги хареса и отпаднаха
http://www.amazon.co.uk/Gola-Phantom-Suede-Trainer-AMA964/dp/B00 … 338725&sr=1-3

Момичета, получихте ли вече WLM? Споделете мнението ви за тях. Аз реших да си задържа и двата чифта, макар че ми теснеят, ще им сложа райд в кутиите и на есен ще пробвам да разтъпча единия чифт, после ще реша какво да правя с втория.
Само ще обобщя, че от всички ботуши от този тип, най-удобни са ми Берпоу. Номер по-големи, не са ми тесни, два дни обикалям пеш града с тях и краката са ми в перфектно състояние, жалко, че английския амазон ги разпродава и не внася, ще си ги следя в американския  Crazy

# 1 018
  • Beyond the Frontiers

Ами по спомен точно тези съм ги мерила в Humanic - 39 номер ми бяха точно - по принцип съм между 38-39 номер - 24,5 см крак.

# 1 019

Общи условия

Активация на акаунт