Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 157
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 770

А с Blink-овете да рискувам ли номер надолу или за ботуши рискът е твърде голям?
Твърдо НЕ! Отговарят си съвсем точно на дължина, на ширина леко ми теснеят на мен.
Следобе снимки, че сега ще водя децата на зъболекар.

Отказах ECCO.

# 1 771
  • София
ECCO отговарят ли си? 42 е на много добра цена, чудя се дали няма да са ми ОК, при все, че съм 41?! newsm78
Отговарят  Peace Не знам какъв модел гледаш, но аз така си взех 40 вместо моя си 39 и се прецаках миналата година  Crazy

# 1 772
  • Sofia
Richter отговарят ли си? Интересеувам се за този модел:
http://www.amazon.co.uk/Richter-Suede-Coffee-Classic-82-4463-227 … 43867&sr=1-27
Нося 36,5 номер и се чудя кой номер да си поръчам - 3 или 4.
...

Рихтер и мен отдавна ме вълнуват. За сина ми на времето ги купувах супер скъпи от един магазин в Павлово (София) и сега малката носи едни от батко си - поне 2 номера са уголемени. От всички други носи 23, а на тези пиеше 21  Crazy Все се каня да ги проуча как са като номерация, защото ми харесват  Peace
@1eks@, Блинк по принцип са теснички като марка, не знам дали да рискуваш с по-малки  Confused

# 1 773
  • София
Richter отговарят ли си? Интересеувам се за този модел:
http://www.amazon.co.uk/Richter-Suede-Coffee-Classic-82-4463-227 … 43867&sr=1-27
Нося 36,5 номер и се чудя кой номер да си поръчам - 3 или 4.
Също така моля за мнение за тези ботички, ако някой ги има:
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/275-4508908-2265940/?ons … 20%26pageCode%3Dd
Роси, Рихтер съм купувала само много малки номера от детските, и не зная дали важи и за ботуши с големи номера. Впечатленията ми са че са много хубави качествени и удобни обувки, Но за тесен крак, за по широк вероятно трябва +1 номер. Но пък ботушите са страхотни, много ми харесват. Как ли ще са и горе в прасеца  newsm78.
Сега прочетох и двата коментара, едната казва че са за широк крак, другата за тесен "leg" - като в случая може да има предвид и горе в прасеца.
Аник, как уголемени  #Crazy Нямам ги налични при мен отдавна, за да меря, но тези които моят син е носил са си отговаряли на номерата, купувани са преди година две от майтойс, не от джаваритата.

# 1 774
  • Бг
Сънувах тази чанта ,че е станала 12евро. Като дете вярвах, че споделеният преди обяд сън се сбъдва, та затова споделям с вас Simple Smile
mia_ria,  Joy, ако падне до толкова вземи една и на мен. Не че нещо, но Ел Натуралиста-та държи цена.

ECCO отговарят ли си? 42 е на много добра цена, чудя се дали няма да са ми ОК, при все, че съм 41?! newsm78

Ронка, и аз съм чела мнения, че си отговарят. Но в темата с размените има две мнения за едни кецки, че са уголемени, за балетките не знам. От бърз прочит на коментарите в немския Амазон само разбрах, че са за широк крак.

# 1 775
  • Sofia
Аник, как уголемени  #Crazy Нямам ги налични при мен отдавна, за да меря, но тези които моят син е носил са си отговаряли на номерата, купувани са преди година две от майтойс, не от джаваритата.

Ми точно тези може да са някакви сбъркани, защото в този магазин малко апокрифно влизаха  Confused Затова също се интересувам по принцип как са, защото са хубави. Всеки път, като и ги обоуя, си мисля, че тярбва да проуча номерацията  Grinning

# 1 776
# 1 777

Аз нося 38 ми номер , а на ECCO съм 37 номер . Моят съвет е , да не си взимаш по голяма номер на тази марка .

Общи условия

Активация на акаунт