Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 159
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 725

Пише, че ще го оставят в най-близкия пункт, където ще стои 10 дни. Не пише за втори опит  Confused

Моля обяснети ми на кое се вика пункт

Има различни кафенета, малки магазинчета и т.н. из всеки град, които имат сключен договор с различни куриерски фирми. В много сайтове има опция да се изпраща до такъв пункт / Point Relais или Relais Collis/ колета вместо на домашния адрес и таксата е по-ниска. В случая куриерската фирма ще остави колета в един такъв пункт, откъдето  някой от представителите на СД трябва да го прибере.
Замества отчасти пощенска станция този пункт, когато не се използва френската Поща.

# 1 726
  • Варна
Днес цял ден мисля тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085KFF5W/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE . Или някой да ги взема, или да ми мери стелката.  hahaha По принцип не съм купувала нищо на марката. Как вървят - точни, умалени, уголемени?
А всъщност кой от двата чифта  да избера? Тези са ми другия вариант - http://www.amazon.co.uk/Camel-Active-Womens-Paris-725-11-04/dp/B … 93057&sr=1-12 . Чудя се обаче коя е най-подходящата дреха за тях? newsm78

Здравей Petkova,
аз бих заложила на Ел натуралиста.
Успех! Peace
Това Ел натуралиста 6 UK Youth не е ли 23 номер ?!
Пише ЕУ 39.  Rolling Eyes

# 1 727
Получих Hispanitas . Имах опасения, че 40 н. ще са ми големи, но се оказа, че са добре при положение, че основно нося 39н. Качеството им изглежда отлично, но за мой късмет още при първото обуване падна едната розичка Embarassed.Направо ме е яд, как може това да се случи с ботуши с такава първоначална цена. Явно от вчера не ми върви - с второто носене се счупи копчето на чанта Urbancde. Днес пък цветенцето... Mr. Green А изобщо не ми се занимава с връщане и кореспонденции.

# 1 728
днес взех последните  38   и сега ги мисля да ги плащам ли или да ги освобождавам ...
а тези направо си ги платих ...
 на мен  не ми се мисли колко чифта чакам ..  към 30 са ... само  моите са към 10 ... ooooh!

# 1 729
Ронка,
От сайта на хиспанитас са. Доставят до Франция Peace

# 1 730
Оххх, много трудно ме отразявате в тази тема Sad
Моля ви, никой ли не може да ми каже какво и кога мога да очаквам от тази поръчка? Поне само дали са изпратени и къде да ги чакам. Confused
Това е, корто ми пише в акаунта.

Commande passée le : 5 mars 2013
Numéro de commande Javari.fr : 404-7764706-6335521
Total de la commande : 20,77 €
Quand sera livré l'article ?
Expédition #1 1article - date de livraison prévue :13 mars 2013

# 1 731
днес взех последните  38   и сега ги мисля да ги плащам ли или да ги освобождавам ...
Погледни снимката в профил. Извивката на стъпалото е просто абсурдна, ако наистина е такава!

alvelina, ми ползвай преводача на Гугъл, де! И без него можеш да си преведеш, че крайна дата за доставка ти е определена  13 март. А с какво са ти пратени могат само от сайта да ти отговорят, тук никоя не се е похвалила да може да гадае.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 22:50 от Бижy

# 1 732
  • Сф
.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 23:03 от Mira*

# 1 733
  • София
Моля ви, никой ли не може да ми каже какво и кога мога да очаквам от тази поръчка? Поне само дали са изпратени и къде да ги чакам. Confused

От това което разбирам, вероятно по пощата ще ти дойде поръчката. Изпратен е един артикул, като крайна дата за доставка има дадена 13.03
Предполагам поръчката ти е с повече от едно неща или не, не зная, като питаш нещо давай максимално инфо, че кристалната топка спи  Wink.
И не се сърди че никой не ти отговаря, толкова много неща се питат, случва се.
ПС. преводача ми превежда това date de livraison prévue като delivery date (дата на доставка), затова мисля са изпратени

# 1 734

Според това, което разбирам е, че очаквана дата на изпращане е 13 март. май още не са тръгнали newsm78

Хм, аз мислех, че е дата на доставка newsm78 Това е текстът от имейла
Nous vous informons que nous avons expédié vos articles.

Vous pouvez suivre le statut de cette commande, et toutes les autres, en ligne sur http://www.javari.fr/mon-compte.

Ici vous pouvez :

Suivre votre colis
    Voir le statut des articles non expédiés
    Supprimez les articles non expédiés
    Retourner un article
    Et bien plus encore
Information sur la livraison :
Date de livraison estimée :       13 mars 2013

Récapitulatif de la commande
Commande passée le :       5 mars 2013

Преводача ми го дава лат дата на доставка, но знам ли Thinking
Б;агодаря ти много  bouquet

# 1 735
Погледни снимката в профил. Извивката на стъпалото е просто абсурдна, ако наистина е такава!
пратих ги да  си ходят Simple Smile благодаря !!!   bouquet

# 1 736

От това което разбирам, вероятно по пощата ще ти дойде поръчката. Изпратен е един артикул, като крайна дата за доставка има дадена 13.03
Предполагам поръчката ти е с повече от едно неща или не, не зная, като питаш нещо давай максимално инфо, че кристалната топка спи  Wink.
И не се сърди че никой не ти отговаря, толкова много неща се питат, случва се.
Не, само това ми е поръчката от френското джавари. И чакам една от английския амазон, но тя е чрез превозвач и вече е стигнала до него. Просто не знам каква повече информация бих могла да дам  Rolling Eyes Това е всичко с което разполагам.

# 1 737
Моля за мнение за тези
https://www.javari.de/dp/B007XEYCOQ
чудя се дали имат и вътре мекичко newsm78
и за тези
http://www.javari.de/REPLAY%20GBP03%20C0003S%20M%C3%A4dchen%20St … RL=%2Fmythings%2F

кои бихте купили?

# 1 738
  • София
Аlvelina, писах ПС, ама той често не се вижда. И на мен ми превежда датата като дата на доставка, затова мисля са ти изпратени обувките.
Понеже пита какво и кога да очакваш, предположих че може да е повече от едно нещо.

# 1 739
  • Варна
Днес получих 3 чифта обувки. Пристигнаха по-бързо от очакваната дата и са супер.

Мекс сандали . Отговарят си идеално. Много красиви, стоят страхотно. В испанския амазон са още по-евтини и Джавари ми намалиха цената. Ако паднат още, ще си поръчам и в синьо. Струва ми се, обаче, че тясно краче може да се плъзга напред. Аз съм със леко широко стъпало и са ми идеални.

Тамарис сандали . Също си отговарят идеално. Много удобни и елегантни ежедневни сандалки.

Feud Britannia ботушки . Отговарят си отново много добре. И са много хубави и качествени изглеждат. Аз съм със широко стъпало и глезен и трудно влязох и още по-трудно ги изкарах от крака си, но пък вътре крака ми се чувства супер. Разходих ги тази вечер за 2-3 часа навън, мислех, че ще започнат да ме болят краката от теснотия, ама не. Супер се чувствам и са много удобни. Това, че влизам и излизам трудно от ботушите не е нищо ново за мен. Винаги съм имала такъв проблем. Много е гадно, ама ген, кво да се прави.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт