Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 174
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 710
Момичета от френския амазон с кода -10е си поръчах само едни мерелки, но днес получих писмо, че куриерите не са успели да ги доставят на превозвача. Бихте ли ми помогнали с превода. Неразбирам дали ще направят нов опит за доставка или направо ги оставят в пункт.
"Notre transporteur Colis Prive nous a informйs avoir effectuй une premiиre tentative de livraison mais ce sans succиs.

Par consйquent, nous souhaitions vous informer que votre colis sera dйposй dans 1 jour ouvrй au plus tard dans le point relais le plus proche de votre adresse de livraison :
RELAIS DU NEUDORF
37 RUE DE SELESTAT, STRASBOURG, Alsace, FR, 67100

Dиs l'arrivйe de votre colis au point relais, nous vous enverrons un e-mail. Vous aurez ensuite 10 jours pour le rйcupйrer."
Благодаря предварително и извинете, че не е съвсем по темата...

Пише, че ще го оставят в най-близкия пункт, където ще стои 10 дни. Не пише за втори опит  Confused

# 1 711
  • София
Фенси много ти благодаря   bouquet

# 1 712
Кажете и на мен, моля ви Sad

# 1 713
  • София
Момичета от френския амазон с кода -10е си поръчах само едни мерелки, но днес получих писмо, че куриерите не са успели да ги доставят на превозвача. Бихте ли ми помогнали с превода. Неразбирам дали ще направят нов опит за доставка или направо ги оставят в пункт.
"Notre transporteur Colis Prive nous a informйs avoir effectuй une premiиre tentative de livraison mais ce sans succиs.

Par consйquent, nous souhaitions vous informer que votre colis sera dйposй dans 1 jour ouvrй au plus tard dans le point relais le plus proche de votre adresse de livraison :
RELAIS DU NEUDORF
37 RUE DE SELESTAT, STRASBOURG, Alsace, FR, 67100

Dиs l'arrivйe de votre colis au point relais, nous vous enverrons un e-mail. Vous aurez ensuite 10 jours pour le rйcupйrer."
Благодаря предварително и извинете, че не е съвсем по темата...

Пише, че ще го оставят в най-близкия пункт, където ще стои 10 дни. Не пише за втори опит  Confused

Първият им опит за доставка е бил неуспешен. След 1 ден ще го доставят на посочения адрес, ще получиш мейл и ще имаш 10 дни да си го вземеш  Grinning

# 1 714
  • София
За френското - не е ясно от мейла им . Той е автоматичен, стандартен.
От превозвача - след около 2 седмици  Peace

# 1 715
На мен ми звучи неприятно- СД май не вземат от пункт.Как ще се процедира при тази ситуация?

# 1 716
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
На мен ми звучи неприятно- СД май не вземат от пункт.Как ще се процедира при тази ситуация?

вземат, вземат!  Peace
свържи се с тях и ще ти кажат как се процедира, но се плаща допълнително!

# 1 717
Значи за тях е по-изгодно да ги няма на адреса,за да вземат стоката от пункт срешу заплащане .Чисто хипотетично  newsm78

# 1 718
За френското - не е ясно от мейла им . Той е автоматичен, стандартен.
От превозвача - след около 2 седмици  Peace
А кога ще стане ясно? newsm78 И какво пишат в имейла? Опитах се да си преведа, но нищо не разбрах newsm78

# 1 719
  • София
Значи за тях е по-изгодно да ги няма на адреса,за да вземат стоката от пункт срешу заплащане .Чисто хипотетично  newsm78
Странна работа това с пунктовете  newsm78, как така отива в пунк и защо, не ми е ясно. Може ли някой да обясни който има опит с франсетата.

# 1 720
  • София
Благодаря момичета, аз също мисля, че вземат. Утре или в петък ще им звънна и ще се разберем някак. Ако не-ще си остана без обувки.. Дано да няма други така неприятно изненадани!
Странна работа това с пунктовете  newsm78, как така отива в пунк и защо, не ми е ясно. Може ли някой да обясни който има опит с франсетата.
Ами куриерите опитали да доставят на адреса. Нямало никой .. и хайде в пункт. Така им е по-лесно.

# 1 721

Моля обяснети ми на кое се вика пункт

# 1 722
  • Варна
Днес цял ден мисля тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085KFF5W/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE . Или някой да ги взема, или да ми мери стелката.  hahaha По принцип не съм купувала нищо на марката. Как вървят - точни, умалени, уголемени?
А всъщност кой от двата чифта  да избера? Тези са ми другия вариант - http://www.amazon.co.uk/Camel-Active-Womens-Paris-725-11-04/dp/B … 93057&sr=1-12 . Чудя се обаче коя е най-подходящата дреха за тях? newsm78

Здравей Petkova,
аз бих заложила на Ел натуралиста.
Успех! Peace

# 1 723
  • София
Да споделя  за моята одисея със съпорта на джавари фр. Едни обувки вчера отидоха в канала, не успях да платя по никакъв начин, сменях карти, писахме си мейли.
Днес още една поръчка вървеше към "довиждане" и аз пак пиша мейли.
На всеки мой мейл ми отговаря различен човек, дотук добре, ама да си четат историята, не да пишат глупости. Върха беше когато ги моля за пореден път да ми потвърдят плащане на поръчка 110 да кажем, получавам отговор, че веднага са ми потвърдили поръчка 210, съвсем различна поръчка, която вчера анулирах, защото се отказах от нея. Добре че нямах точно толкова в картата, защото въпреки че е анулирана, някой си е потвърдил нещо в системата и хоп отказ за теглене поради недостатъчна наличност.
Аз наличност съм си вкарала колкото за това което се опитвам да платя. Писах им пак, съответно как може подобно недоглеждане и точно след пет минутки невъзможната ми поръчка се оказа платена със същата карта с която си ползвам винаги, и която днес цял ден ми казваха че е проблемна и трябва да я сменя с друга (съпорта на джаварито).
Личното ми усещане, е че явно има проблем при тях, но с повече усилие и адекватна реакция, няма да е нужна да правим сто гимнастики, само и само да си дадем парите.
Стана дълго, идеята ми беше да сте внимателни като питате за поръчка със сандалаи, да се окаже , че сте си платили ботуши.

# 1 724
  • София
Днес цял ден мисля тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0085KFF5W/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE . Или някой да ги взема, или да ми мери стелката.  hahaha По принцип не съм купувала нищо на марката. Как вървят - точни, умалени, уголемени?
А всъщност кой от двата чифта  да избера? Тези са ми другия вариант - http://www.amazon.co.uk/Camel-Active-Womens-Paris-725-11-04/dp/B … 93057&sr=1-12 . Чудя се обаче коя е най-подходящата дреха за тях? newsm78

Здравей Petkova,
аз бих заложила на Ел натуралиста.
Успех! Peace
Това Ел натуралиста 6 UK Youth не е ли 23 номер ?!

Общи условия

Активация на акаунт