Отговори
# 210
  • София
Облаче, и аз имам същото разбиране за поста, като теб. Сигурно затова не ми стига и мотивация... Освен това, което ти си изброила, трябва още и постоянна молитва и мисъл за Бога - значи да не ходим на работа  Rolling Eyes
Хейли, честита нова работа  Party Дано да е хубава и ти да си я харесваш  Simple Smile
Цвети, така се радвам че ще си идвате......... Малко е далеч чак октомври, но пък заради рождения ден си струва  Hug И тук е студено, не си сама в това.
Бобинка, и на теб честито ново начало  Hug Дано ти хареса новата работа и дано бързо се сработиш с всички  Praynig

Ева тази сутрин, докато си правех сандвич за работа:
"И аз искам хлебце мамоооо, засто го плибля? Засто плибля хлебцетоооо?"
Охх, направо ми идва да я изям тази малка сладуранка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
илка - разкошен е малкия юнак  Hug
Наденце - браво на Коки! Все така добре да върви напред! Ще му стискаме палци  Praynig
Краси - честит първи работен ден. Разкажи как мина и как се чувстваш.
За постенето - не постя и никога не съм, че аз без друго съм си на пости с това вегетарианско меню Laughing До сега и на диета не съм била, ама май е време да се пробвам, че този път кг не мърдат и започвам да се ядосвам.
Бобинка - честито и на теб за новото работно място!
Мирче, къде искаш да сложиш снимка? За аватар ли? Ако да - пиши ми, ще ти пусна линк и ще станат нещата  Hug

В голяма чуденка изпаднах. Като гледам как вървят нещата с градините в нашия район - вероятността да приемат Смехи е клоняща към замръзване. От друга - мога да я пусна през комисия, заради алергията, тогава шансовете вече ще са други. Но, знам ли дали ще успеем за няколко месеца да я стабилизираме до толкова, че могат да я хранят там  Thinking А миличката все иска да ходи при децата...

# 212
Здравейте, момичета!!!!

Много, много се радвам да прочета хубави новини за вас - Краси, Бобинка, браво на вас!!!! Ще разкажете ли наистина къде сте/ще почвате, как е там? Simple Smile

И аз съм от вашата група,  Party и вчера бях на обучение. Колкото повече ми разказваха, толкова повече се радвам, че направих тази крачка. Няма да е лесно, но ще е супер готино! Simple Smile Ще измерваме най-добрите работодатели в България, така че, който иска да се включи (като компания де),  е свободен да пише. Хихихихи....  Sunglasses

Наде, браво на Коко!!! Дано все така да расте - умен и разумен!!!  Hug

Отивам сега на английски и после пак ще намина.

ХУбав ден ви пожелавам и внимавайте, че навън е голям мраз....  cold

# 213
Ей, колко хубави новини - само такива да има и занапред  Grinning
Hailie, bobinka, anik честито ново начало на работа - нека това е работата-мечта за всички ви   Flowers Four Leaf Clover
nad нека все така се справя успешно момчето ти и все нови и нови поводи за гордост да имаш  Hug
Milla това с плуването и дупката и на мен ми изглежда стресиращо, но пък дано бъде една от многото победи на дъщеричката ти  Hug
miss fine да минат бързо месеците до октомври и да имате един страхотен рожден ден на българска земя  Grinning
mama-smehorana ти явно си от моята категория - и аз не си спомням някога да съм била на диета, да не говорим за пости. Като малкия стана на 1 година и аз още не бях свалила килата и аз се попритесних и взех да мисля да пробвам това чудо диетата, но докато се наканя и покрай тичането около проходилия мъник свалих даже повече отколкото исках, та сега пак съм в категория "скелет". Та изчакай малко и ще се наредят нещата  Laughing
И накрая да не пропусна да пратя една виртуална прегръдка на малкия сладур на Илка - прекрасен е  Hug
Да има още много хубави новини и да вземе да се стопли времето, че се не търпи вече   Nature Sunny

# 214
По религиозни причини не бих постила, но аз съм от тези дето могат без месо.
Не ми се преяжда лесно, мога да си карам на вегетарианска диета дълго време.
Виж без сирене, кашкавали и млека не мога...

Честита нова работа на Краси, Бобинка и Ани!

Снощи аз я водих на плуване иоще в колата мрънкаше,
че не може, че не иска вечче да плува. Но и казах, че знам че може и ще го направи рано или късно.
Та е успяла да се гмурне и да отвори очите, че трябва с отворени очи да е под вода.
Другата седмица ще я гледам, да видим как ще ми се стори...

# 215
  • У дома
Здравейте, на всички   bouquet

Ех, какви хубави новини има около вас. Много се радвам  Hug

Илка, да ти е жив и здрав малкия бонбон. А кака и бати много да ти помагат  Hug

При нас всичко е монотонно.
Вчера беше тържеството в яслата, бяха невероятни сладури. Качила съм снимчици във фейса.
Иначе много бърбори. Снощи както се търкаляше в леглото и говорихме с тати ни по скайпа и изтърси "Ох, много съм тъжен"  Shocked и се прави, че плаче. Голям артист. Започна да се заиграва с играчките, да им говори. Имаме си любима кукла - бебе Мони.
В тази възраст са уникалниииии.  Mr. Green

Каката ни и тя е добре, имат вече дати за екскурзия и е мнооого щастлива. Няма търпение вече. От сега започнаха уговорките какво ще носи, с кого ще бъде в стая. Водят ги вече големи и ще бъде 3-и дневна екскурзия с 2 нощувки  Mr. Green
Утре пък е на състезание на математическото Кенгуру. Не очаквам големи резултати, но се радвам, че има желание и не се притеснява да участва, а това е много важно. Отделно се явява на всички състезания, които организират Сдружението на началните учители. Почти всеки месец има такова, но всеки път е по различен предмет. Засега резултатите са отлични и тя е много горда. Аз също   Party

Почивката я решихме къде ще бъде - Цигов чарк, чакам мъжо да посъбере пак парички и да правим резервацията.
Чакаме вече с нетърпение май месец - сестра ми ще се прибере за малко, и после края на юни и тати ни ще се прибере.

Това е около нас.
Подготвям и документите за градина. Май ще се окаже проблем, градината, която е до нас е много предпочитана, а ще има само 1 група, та ще видим.

Хубав ден на всички и много  Hug Hug Hug

# 216
  • София
Мила, това, което искат от Мила на плуването наистина звучи страшничко, но щом са преценили треньорите - явно е във възможностите на децата. Много е хубаво, че от малка ще може да плува!  Peace Ти просто я окуражавай и съм сигурна, че ще се справи!

за Постите - по ред причини не постим у дома, но принципно не ми се струва нещо чак толкова трагично месец на зеленчуци и суровоядство.  Thinking сигурна съм, че, ако човек го усеща духовно, ще му е много по-лесно, отколкото ей така, за едната идея и за да е в "кюпа", да си наложи да пости.  Thinking

Краси, Бобинка, Аник, честити ви нови работи! Дано сте попаднали на правилните места! Пожелавам ви, освен спорна работа, лоялни колеги и разбрани шефове! И пълни портфейли, разбира се!!!   Mr. Green

Моите големи зверчета взеха, че се разболяха. Цяла седмица подсмърчат. Уж ги лекувам. Ама снощи Йоската подкашляше, а днес Ида се оплака, че я боли ухото.  ooooh!  #Cussing out

# 217
Успешен старт на всички с нова работа!  Hug

Наде, браво на момчето ти! Така си мечтая и аз един ден да се гордея с моите Simple Smile

# 218
Успех на всички момичета с нова работа!! И успех на тези, които търсят!  Hug

Наде, браво на момчето! Стискаме палци за състезанието! Hug

Мила, и ние сме така, Лидия не иска да ходи, защото я е страх. Може да е такъв период.

Илка, как се оправяш с трите, имаш ли помощ поне за началото?

За говоренето - ние сме доста назад както съм писала и преди, но вече почва да дотяга, защото няма никаква комуникация. Засега има напредък единствено с имената на хората около него, много бавно проговаряме ей, не съм очаквала такова нещо честно. Биба, памперс и шише с мляко  на заспиване - нищо не сме махнали.  Embarassed Confused

# 219
илка, много е сладък Ели  Heart Eyes.

Смехи, и твоите кукли са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes. Разучи, в коя градина са по-либерални и ще ти позволят да внасяш храна за Йони и я пускай. Толкова им е добре там... Ева 5-ти ден е вкъщи заради жълти сополи и така й се ходи на градина.

Наде, браво на момчето ти!

Честито на всички с нова работа! Да им върви по вода и много пари да получават   bouquet.

Момичета, толкова упорити жълти сополи кара Еви  ooooh!, много обилни и мисля че тази бактерия е в нослето й от доста време. В понеделник ще я водя да й вземат секрет да видим, какво е това упорито чудо. Еви е много послушно и любвеобвилно дете, не мога да се оплача  Heart Eyes, а бебока е страшен побойник, много силно рита, бута, боцка постоянно се върти и се чуди как да ме притеснява  Mr. Green.

# 220
Здравейте,
на всички момичета с нови работи честито и успех! newsm10
Илка прекрасно слънчице си имаш. Hug

Сополите на Габи са прозрачни, аз му пуснах изследвания - носен и гърлен секрет и не се извлече никаква бактерия  Thinking възможно ли е хремата му да е на алергична основа?

# 221
tzzzvety, да възможно е. Обади се на педиатърката ви и я питай дали трява да пие нещо или да ви изследват.

# 222
  • София
Еви е много послушно и любвеобвилно дете, не мога да се оплача  Heart Eyes, а бебока е страшен побойник, много силно рита, бута, боцка постоянно се върти и се чуди как да ме притеснява  Mr. Green.
Ооооо колко сладкооооо.....  baby_neutral Голям кеф, нали?  Mr. Green

# 223
Лурдес, спокойно, и Нико е с памперс, биба и мляко, хехе.
Аз нито едно от трите не съм почнала да махам...

Страшен студ пак при нас и гледам няма намерение да се оправи.
Чакам си ваканцията на 3 май, дано случим на слънце, защото се намръзнахме доста.Пфу.

# 224
Краси, Бобинка, Аник, честито и успех!  Hug
Аз днес ходих да се разписвам в Бюрото по труда и оттам ми дадоха идея да попитам в яслата на Борис дали не търсят помощник-възпитатели (лели). Ще попитам, малко са парите, но би било много удобно.
Днес е имало бележка на вратата на яслата за варицела. Пуснахме го, да видим кога ще се сдобие с пъпки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт