Отговори
# 375
Барбалетка, честитоооооооо! Да е жив и здрав Александър! Как сте?
Мишанка, споням си, че тук питах как се обичат две деца. Не можех да си представя как ще обичам друг, освен Алекс. Нооо като видях малката Никол....как да не я обичам ))). Сега ги гледам двамата как сладко спят. А когато той я целуне, а тя му се засмее с глас... няма такова щастие, изпълват ме с огромна радост.
Но освен целувки Алекс е започнал и да я удря. Побърква ме. Понякога така ме ядосва, че като го плесна, после ми е съвестно. Изобщо не мога да си контролирам
 нервите. Аз винахи съм била против агресията и боя. Понякога го щляпвам по дупето. А не искам да е така.....
Тази година ще им пускате ли кръвни изследвания? Педито каза, ако искам да му пуснем, та се чудя.
 Болничните да оздравяват!

# 376
Здравейте!

Мише, как мина прегледа?

Скорпи, юли сме на консултация, тогава ще пуснем и кръвни.

# 377
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мише, как мина прегледа?
Хей ме! Доре засега. Имам си много хубаво оформен плоден сак според док, но "наемателят" не се се видя много ясно и другата седмица съм пак на преглед. Доки каза, че най-вероятно съм забременяла на по-късен етап и това било нормално. Сега чакам с нетърпение другата седмица!  Praynig Crazy

# 378
Стискам палци, и да си вземеш снимка, да ни пресдставиш госпожицата Wink

# 379
Здравейте.

Мише
, много се радвам за хубавите новини.  Hug

Днес УНГ каза, че на Борис са му зачервени ушите. Изписа капки за тях и за носа, а трябва да му правя и нагревки.
Аз съм малко по-добре, но баща им се разболява.
Скрит текст:
И в тази връзка искам да ви попитам за съвет отново. Какво да си вземем за укрепване на имунитета и организма ние двамата с него? Децата се справят нормално, но ние с баща им се изтормозихме тая зима - гърла, кашлици, отпадналост. Не сме боледували от години така. Ето, аз тая зима пия трети антибиотик. Мислех си за някакви пчелни продукти например...

# 380
Облаче, Герисан на таблетки. Напълно природен продут. Излиза много прилично като цена. Една оп. е около 4-5лв, 10 табл. Пият се 5 дни, 10 се почива. Но аз съм с много слаб организъм и ги пия 10 дни - 10 дни почивам. Когато съм сериозна и си ги пия редовно, не боледувам изобщо и като цяло се чувствам много добре.

# 381
  • София
Здравейте,
ще го запомня този Герисан, че и мен ме интересува. Хейли, мерси  Hug Hug

Ева е с вирус - пълна носоглътка със сополи, кашлица от тях, а от снощи и Т. Диагнозата звучеше като ларинго-фарингиално състояние или нещо подобно трудно за изговаряне. Възпалени гласни струни, леко прегракнала, обаче буйна и дива колкото си искате  ooooh! Изобщо не се държи като болно дете.
Обаче ни отиде зоопарка...

Скорпи, споко! Всички подплясваме памперса отвреме-навреме. може би с малки изключения от най-търпеливите майки.

# 382
Хейли, благодаря ти много.  Hug
Дано да ни помогне и на нас.

# 383
Облаче, и ние сме така тази зима. Не помня да съм боледувала от грип 2 пъти и 1 от бронхит за една есен-зима. Ще следя и аз какво може да се пие, макар че аз само за витамини се сещам.... Но не от разтворимите, знам от медицинско лице, че нищо не помагат, само си пиеш сладка вода.

# 384
Облаче, и ние сме така тази зима. Не помня да съм боледувала от грип 2 пъти и 1 от бронхит за една есен-зима. Ще следя и аз какво може да се пие, макар че аз само за витамини се сещам.... Но не от разтворимите, знам от медицинско лице, че нищо не помагат, само си пиеш сладка вода.

Не само сладка вода, а ми са и бъкани с ужасни и вредни добавки, като аспартан, например ooooh! .
И да ви кажа, че аз от витамините само се разболявам Crazy , като започна да ги пия, на 4-5ти ден ми става зле, лошо ми е ми се гади от тях Sick , ако не ги спра ме тръшва на легло . Последно си взех желираните, новите, близо 30лв дадох bash , и така си стои почти пълна опаковката. Ако някоя от вас е доволна от тях, да казва, че ми заемат много място.

# 385
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте! Минавам само да ни поздравите - днес Мая стана на годинка! Ето я и нея, за тези дето не са я виждали :  Laughing
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200244119204010&l=6da5262f9e

Почерпете се за наше здраве!

При нас е малка лудница, Стоян и Мая са болни, мъжът ми цъфна и той, та нямам грам спокойствие, гледам, че не само ние сме така.  Crazy

# 386
Не съм, да ти е жива и здрава принцесата! Ама верно ли мина цяла година? Все едно вчера роди. Леле как лети това време не е истина. Как се справяш с тримата?
 Мен Алекс ме изкарва от равновесие. Днес ми скъса един чаршав на спалнята....
Орхид, как сиии? Кога е термина?

# 387
Раде, честита ти рожденичка!  Heart Eyes

Аз ви чета, но не мога да пиша, защото и при нас е малка лудница.
Родителите ми дойдоха на гости, уж да ми помагат, а баща ми беше 5 дни в болница
и направо съм луднала, явно ще си идат по-рано от планираното. Tired

# 388
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравете банда!

Не съм , с леко закъснение...и мноооого специални пожелания за прекрасната рожденичка! Да ви е жива и здрава и да ви носи много радостни моменти и поводи за гордост!  smile3525  party023
Milla , дано се оправят нещата при вас скоро!  Peace

# 389
Честит 1-ви рожден ден на Мая! Да расте здрава, умна и щастлива, и все така красива!   newsm59

Общи условия

Активация на акаунт