Отговори
# 525
 Hug

Здравейте!

Много странно нещо се случва при Борис. Сутрин преди градинка плаче, а никога досега не го е правел. Чудим се как да го успокоим, а се оказа, че той иска да чуе, че "пак ще го вземем".  Shocked Винаги го взимаме навреме, само два пъти се е оказвал последен и тогава хич не беше притеснен, това беше отдавна. Чудя се дали в градината не им казват, че ако не слушат, няма да ги вземат или нещо подобно... Днес следобед ще говоря със сестрата. Баща му казал сега сутринта, че плаче, ама не обяснил защо, което на практика не върши работа.  Confused Дано не ги плашат там.

А за работата - на какви обяви се нагледах напоследък, 14-15 часови работни дни, или пък минимална заплата или малко над нея, шестдневна работна седмица. Преди си казвах, че ще започна каквото и да е, че нищо не ми пречи да напусна след няколко месеца. Обаче си давам сметка, както писа Арим, че това явно е някакво много вредно мислене и отношение на работодателя. Което изключва всякакво разбиране и човещина. Така че вдигам си летвата на критериите, може пък именно това да ми донесе успех. Дано.

# 526
Привет момичета, ние се завърнахме и сега ще си почивам от почивката, хехе.
Не знам как ще стане, че къщата е с главата надолу, майка ми си заминаха и някак ще се оправяме сами. Весело си изкарахме, порадвахме се на слънце, но тук е кошмар. Ей сега извадих зимното яке за Мила.  Sad

Ще ви чета...

# 527
Milla много ми е познато това "да си почина от почивката"  Laughing Ама пък е хубаво да си починеш, така имаш стимул да започнеш с нови сили да се бориш с лудницата  hahaha
И аз като теб Арим установих, че Светлозар като че ли има в момента повече нужда от гушкане и мили думи и като ги получава е кротък като мушица или бързо се укротява - и той е във вихъра на пубертета - някой път имам чувството, че се е разстроил само, защото съм мигнала не както трябва  Twisted Evil Ама свиквам и вече не ми прави много впечатление  Whistling
Облаче, дано се успокои скоро Борис  Hug Да няма някакви промени в детската. Светлозар беше започнал да плаче сутрин преди ясла, когато имаше варицела  в една от другите групи и децата и учителките от нея идваха в неговата.  Забелязах, че и другите деца като ги водят плачеха /почти всички/, а обикновено не е така - освен някое новопостъпило, всички си идват весели на ясла.
Скорпионче честито ви зъбче - как бързо растат децата   Heart Eyes

# 528
Благодаря ви! Наистина много бързо минава времето. Сега видях, че и второто зъбче иска да излиза Simple Smile

# 529
Айде, Скорпи, време е за трето (бебе или зъбче, к'вото дойде).  Mr. Green

Облак, ако му повтаряте сутрин, че ще го вземете, може и да премине фазата.  Hug

Тия дни сме нещо в застой, нямам какво да ви пиша. От днес започва панаира в града, та поне децата ще натрупат впечатления.

wavey

# 530
Злати, и на мен ми е познато това  Hug Мъжа ми все ми вика " нали беше на почивка, какво се оплакваш'. а то не си спрял да тичаш след децата, които стават рано и беснеят до късно, разбил си се от ходене и със сигурност не си прекарвал дните си в хамак с коктейл в ръка  Laughing
Скорпи, честито зъбче(та)!

# 531
Дидан, хамак, коктейл- след още няколко години. Тогава едното ще полюшва хамака, а другото ще тича за коктейла Simple Smile Mr. Green
При нас няма ново, все още сме безгрижни птички...до септември...бърррр

# 532
Ааааааа Олеее не така, то лошо няма, децата са радост, но на този етап няма как.
В тази връзка да ви питам как се предпазвате от нежелана бременност. Аз много се замислям за спирала, ама ме е страх.
Сега се чудя дали да оставя Алекс за три дни при нашите. Като го знам какъв е ревльо...

# 533
Скорпи, честито зъбче, да ви е здраво и много беличко Heart Eyes , както и всички след него Hug
2м. след като спрях да кърмя, започнах хапчета. Докато кърмех .... Mr. Green Whistling

Момичета, от днес съм на нова работа, първият работен ден мина повече от отлично, но екшъна те първа предстои Crazy . Дано бързо свикна Praynig

Облаче, чела съм доста често, че деца отказват изведнъж да ходят на детска, без никаква причина. СЛед това изненадващо се оказва, че някое от децата ги бие, хапе, обижда и пр....
Но с натиск не става, помъчи се да го омаеш нещо сам да се издаде какво го мъчи!
Много успех ти желая и дано е само период Praynig Hug

# 534
Благодаря за съветите мами! Тази събота и неделя си ака редовно детето, но го гонех с водата, явно в детската не пие достатъчно.
Облаче, явно има промяна в детската, която не му допада на Борко. При нас, независимо колко дълга е паузата винаги тръгва отново с желание. За работата, дано скоро намериш желаната позиция.
скорпи, честито зъбче! Защо те е страх от спирала? Хормоналните са по-кофти според мен...
хейли, успех на новата работа!

# 535
Благодаря ви за съветите!  Hug Вчера говорих със сестрата, тя каза , че по никакъв начин не ги плашат, че това е недопустимо. Като цяло доста дечица са се разстроили покрай тържеството и цялата организация и стрес. Каза да го взимам рано, към 16,30, аз го взимам във 17,30 с цел да си поиграе там, много хубаво се заиграват и забавляват. Щом се отворела вратата да повикат някого за взимане и той милия надничал с голяма надежда да съм аз  Cry. Но  поне съм сигурна, че няма тормоз  и бой между децата, но въпреки това ще го разпитам внимателно.

А пък за предпазването от бременност - ние сме с презервативи, макар че съм чувала за случаи за забременяване и така. Колкото и странно да звучи. За себе си не бих избрала спирала или хапчета. Но ако случайно забременея пак, не искам да правя аборт и ще трябва да родя. А нямаме никакви условия и възможности за трето детенце, освен това ако ме тресне пак следродилна депресия (макар че то даже психоза си беше) не знам какво ще стане.  Mr. Green

Хейли, много се радвам за теб, със здраве и желание да си работиш и да си доволна!

Напоследък май много дълго пиша.  Embarassed
Хубав ден на всички!

# 536
Hailie честита нова работа - дано ти хареса във всяко едно отношение  Hug
За предпазването - и ние сме с презервативи. Хапчетата на мен не ми понасят нещо - поне тези, които съм пробвала, а за спирала - някак не мога да си представя да сложат в мен някакво външно тяло  Confused Но знам,че няма 100% сигурно средство, та всичко си е въпрос на късмет - или на предварителна договорка, ако вярвате в теорията, че всеки сам избира какъв ще му е живота още преди да се роди - та предпазване, не предпазване, ако е решено, че ще е добре за развитието ти да имаш 5 деца, все тая - вече си се разбрал с тях, кога да ти влязат в живота  Mr. Green Това е една теория, която аз много харесвам и затова я споменавам, не че има някаква връзка с питането  Wink
Как върви отказването на памперса при тези, които още не са го махнали? Аз възобнових опитите и засега търпя пълен провал - гони ме с памперса да му го сложа, за изпишкване извън памперса не ще и да чуе, а като намокри гащите /когато все пак го убедих да не слага памперс/ се гонихме сума време докато успея да го преобуя  smile3514 smile3511 Няма такъв инат!  smile3515
Тренирам за Буда - или ще вляза в Нирвана или в лудница   hahaha

# 537
Мамам-ам, и аз много я харесвам тази теория, с нея си обяснявам много неща, които на пръв поглед са нелогични и несправедливи.  Hug

За памперса - през деня е без, понякога се напишква. Нащем, при положение, че изпива общо около 600 мл айрян... Даже по два памперса хаби. Нощния скоро не виждам да го махнем.

# 538
  • Русе
Привет момичета
Рядко пиша но чета редовно
И ние с памперса сме пълен провал когато го питам неиска ли като тате да е с боксерки казва че е още бебе а иначе като е за нещо друго е гоман / както той казва / Mr. Green
Мамам и ние се включваме в съревнованието по инат - е няма такова чудо науми ли си че е така така е и точка  smile3511 понякога имам чувството че вече сам изперкала само ходя по него и повтарям БОБО,БОБО,БОБО.
Хайли честита нова работа  Hug
Това за сега от мен

# 539
Алекс се удари много лошо и горното предно зъбче малко му е назад. Сега незнам какво да правя. Мното ми е мъчно, боли го. Незнам дали се клати. (((((((((((
Краси, успех на новата работа!

Общи условия

Активация на акаунт