Имаме две гърнета и не ми се трупат още иначе с радост бих си купила такова.
/поне така изглеждат като модел/

Ето, миналата седмица една мама ми даде 3 големи торби с дрешки, които са малки на нейната принцеса. Общо 3 мами си изсипват у нас умалелите дрешки и ми се събира повече, отколкото ми е нужно. На тях пък им дават други мами, аз разчиствам малките на други мами и така си въртим един гардероб помежду си
Направо съм се затъжила за пазаруване на дрешки и ще отида да купя нещо красиво на Ева ей така, за собствен кеф

Габриел още не е съвсем редовен с гърнето в смисъл като го сложа се изхожда,но не си казва сам че има пиш или ако
чак като свърши работата тогава казва. И се притеснявам ако до септември не свикне да си казва сам как ще ходи на градина
колички и всякакви други предмети също минават и заминават. Имаме една бебшка количка-ветеран от 2007 година, която вече 6-то бебе отглежда. 
не знам дано до сепрември свикне и изцяло махнем памперса.

- любимият ми магазин
, страхотни фанелки и меки къси панталонки с ластик. За градински тоалети предпочитам такива, а за по-студено време меки анцузи и втората употреба ми е прекрасна възможност, ако не са ни подарили достатъчно. Наистина бих предпочела дори по-износенички втора употреба, но хубави и меки, отколкото първа употреба китайски и найлонови анцузи.
Нашата директорка искаше да приема Нестор на 8 месеца без проблем
Иначе в резерва понякога,ако ще ходим някъде след яслата му слагам и по-формални дрешки. 
Това с памперса май и за нас се отнася

Заканила съм се, независимо дали ще се оправи времето или не, от понеделник - махам пампата и я оставям по гащички, пък да видим дали ще се получи желания ефект. 

Препоръчани теми