SportsDirect-52

• 46 941
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Не, при мен са си 2 кашона, но и при мен е това от вчера  днес , че е пристигнал в Унгария, аз очаквах, че днес ще потегли оттам, а утре да е в Сф

# 331
Не, при мен са си 2 кашона, но и при мен е това от вчера  днес , че е пристигнал в Унгария, аз очаквах, че днес ще потегли оттам, а утре да е в Сф
аха, по-малкото притеснение значи  Mr. Green

# 332
Здравейте момичета виждам,че доста от вас имат проблеми с ДХЛ.По възможност винаги ги избягвам.Поръчвайте си ги с превозвач първо до Англия е с БД,дойдоха ми за една седмица и отгоре на всичко за 10 чифта маратонки и дрешляци платих около 8 лв.

# 333

И моята поръчка тази седмица пътува много бавно  Rolling Eyes Тръгнала е в понеделник,3 кашона са приети заедно от куриера,а пътуват 2 и отделно 1.После даде,че са пристигнали вчера 3-те в Унгария,пък тръгнали два и после пристигнал 1 и тръгнал отделно  Rolling Eyes И така двата са тръгнали на обяд,а третия като вашите през нощта в 2 ч.Та обикновено ми пътуват 3-4 дни пратките,а сега ще стане цяла седмица да се мотаят  Rolling Eyes

# 334
Здравейте момичета виждам,че доста от вас имат проблеми с ДХЛ.По възможност винаги ги избягвам.Поръчвайте си ги с превозвач първо до Англия е с БД,дойдоха ми за една седмица и отгоре на всичко за 10 чифта маратонки и дрешляци платих около 8 лв.
В такъв случай обаче , ако имаш дефектен или пратен грешен артикул( което при мен се случва често), връщането е доста сложно.....или поне е за ваша сметка  Peace

# 335
Моята поръчка от вторник седи на
  order status (more+)
Processing
order date/time
12th Mar 2013 11:41
отдавна не ми се е случвало толкова да я бавят
При вас как е? Имате ли забавяне от СД тия дни?

# 336
  • София

8 лв. ми се виждат малко като се има предвид ,че 1 чифт маратонки с кутията тежи средно  0.700 кг.,а мъжките са около 1 кг.

За големи поръчки не е изгодно да се изпраща до превозвач. Peace

# 337
 Здравейте! Пуснахме поръчка в офиса и един колега забеляза, че има възможност да се показват цените на сайта в паунда, евро и долари. Странното е, че като дадохме цена в евро, цената е същата като в паунда  Shocked Като се има предвид, че паунда е 2,40, а еврото 1,98 е много странно. Сега си отказахме поръчката и им писахме едно писмо, че искаме да я пуснем в евро. Някой има ли представа наистина ли в евро е по-евтино.. Thinking

# 338
Здравейте искам да ви питам понеже ще поръчвам за първи път направо до БГ, а не с превозвач, някъде посочвате ли си тел. за връзка. И ако ви няма на адреса през деня как бихте могли да си вземете поръчката. Винаги с ДХЛ ли пътуват нещата. Ще съм ви благодарна да ми разясните   bouquet

# 339
  • София
Здравейте! Пуснахме поръчка в офиса и един колега забеляза, че има възможност да се показват цените на сайта в паунда, евро и долари. Странното е, че като дадохме цена в евро, цената е същата като в паунда  Shocked Като се има предвид, че паунда е 2,40, а еврото 1,98 е много странно. Сега си отказахме поръчката и им писахме едно писмо, че искаме да я пуснем в евро. Някой има ли представа наистина ли в евро е по-евтино.. Thinking

Дано от Спорта НЕ видят това писмо . Laughing  И защо им пишете ?  newsm78 Така е от няколко седмици . Peace

Здравейте искам да ви питам понеже ще поръчвам за първи път направо до БГ, а не с превозвач, някъде посочвате ли си тел. за връзка. И ако ви няма на адреса през деня как бихте могли да си вземете поръчката. Винаги с ДХЛ ли пътуват нещата. Ще съм ви благодарна да ми разясните   bouquet

Влез в профила си Contact Numbers пиши телефон. Peace

Поръчката може да я вземеш от офис на ДХЛ или да се разберете за друг ден на доставка ,без събота и неделя. Peace

# 340
Здравейте! Пуснахме поръчка в офиса и един колега забеляза, че има възможност да се показват цените на сайта в паунда, евро и долари. Странното е, че като дадохме цена в евро, цената е същата като в паунда  Shocked Като се има предвид, че паунда е 2,40, а еврото 1,98 е много странно. Сега си отказахме поръчката и им писахме едно писмо, че искаме да я пуснем в евро. Някой има ли представа наистина ли в евро е по-евтино.. Thinking
На този въпрос постоянно се отговаря,просто трябва да прочетете няколко страници назад.Много хубаво сте им писали....тъкмо да се усетят за бъг-а. Peace  ooooh!

# 341
natonkata, интересно ще ми бъде, ако получите официален отговор, да го споделите тук.

Аз в началото на темата се чудех дали ще ми изпратят артикул, който веднага след плащане в ордер хистори-то остана без картинка и без инфо за кг...е, получих нещо, което явно просто са грабнали без да гледат и са ми го добавили Joy Поръчах маратонки - получих сандали със съвсем друг номер и забележете: всеки от тях е от различен модел Crazy Писах им, приложих снимки и силно се надявам на някаква парична компенсация, само да не ме накарат да ги връщам, защото съм ползвала превозвач Praynig

# 342
  • София
Здравейте, понеже са много теми по въпроса не мога да ви изчета. Искам да ви питам коректни ли са Спорт Директ БГ, смело ли мога да поръчвам чрез тях?

# 343
  • Под кривата круша
Здравейте!
Мисля да поръчам тези маратонки за дъщеря ми, но се чудя кой номер да пусна. Крачето и е 14см.
Някой ако има от този модел C6 би ли измерил стелката.

# 344
  • Варна
Здравейте, РАЗМЕНЯМ  нови сандалки Nike UK11.5 за нови UK12 или 12.5 - http://www.sportsdirect.com/nike-sunray-adjust-flip-flops-boys-2 … ?colcode=22410648. Може и за подобни Adidas.

Общи условия

Активация на акаунт