SportsDirect-52

• 46 939
  • 746
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Хубави момичешки сандалки за 1 лира (или евро)
Цък -

# 481
  • ...край Дунава
Здравейте, някой има ли мнение за тези, като съм 38ми номер, кой да взема? UK 5 или UK 5.5?

# 482
  • София
Здравейте, някой има ли мнение за тези, като съм 38ми номер, кой да взема? UK 5 или UK 5.5?

UK 5. Peace

Цък -

Тези сандали изобщо не са удобни. Много груба и твърда подметка. Peace

# 483
Добре. тези промо кодове на първата страница стават ли за БГ адреси или са само за адреси в Англия. И ако не стават как да разберем това

# 484
Добре. тези промо кодове на първата страница стават ли за БГ адреси или са само за адреси в Англия. И ако не стават как да разберем това
Ти прочетели първата страница?

# 485

Цък -

Тези сандали изобщо не са удобни. Много груба и твърда подметка. Peace

Подкрепям и аз - миналата година взех на малкия за в банята - изобщо не съм доволна , да ги е обул 3 пъти макс  Peace

# 486
Така и не ми отговори

# 487
  • София

UK 5. Peace

За конкретния модел не знам,но аз нося 38 номер,дори понякога 37,маратонки само Найк имам доста от спрота и всички са ми 5,5.Като бяхме в англия мерих много модели в магазин на Спорта дайрект и 5 определено са ми леко стегнати и малки.

# 488
  • София

UK 5. Peace

За конкретния модел не знам,но аз нося 38 номер,дори понякога 37,маратонки само Найк имам доста от спрота и всички са ми 5,5.Като бяхме в англия мерих много модели в магазин на Спорта дайрект и 5 определено са ми леко стегнати и малки.

5.5 е № 38.5 по етикет стелката е 24 см, но реално измерена на повечето модели е 25 см. Peace

Така и не ми отговори

По -лесно е да попиташ , отколкото да пробваш , нали ?   Thinking

Сложи си БГ адрес и пробвай кода. Работи до БГ. Peace

# 489
Момичета поръчах на приятелка детски ски екип, яке и долница, но са ги отказали Sad. Кажете по кое време на денонощието да дебна да се появят номера newsm78. Дали има някакъв шанс не знам ooooh!. Ако някой има излишно яке или долница за ски размер 9-10 за момче да свирка силно Whistling

# 490
Моля Ви ориентирайте ме не съм поръчвала мъжко според тезхните описания XL отговаря на много по малък размер а на моя мъж гръдната обиколка  е 112-116 см дали ще му стане тази риза http://www.sportsdirect.com/stormlite-sherpa-zipped-hooded-jacket-mens-609067

# 491
Здравейте,
Ще пускам нова поръчка и видях, че цените в Евро и Лири са едни и същи. Например ако нещо струва 10Лири, като ги обърна в Евро е 10 Евро...Това вярно ли е или ще има други начисления, които не се виждат?

# 492
Здравейте,
Ще пускам нова поръчка и видях, че цените в Евро и Лири са едни и същи. Например ако нещо струва 10Лири, като ги обърна в Евро е 10 Евро...Това вярно ли е или ще има други начисления, които не се виждат?
ooooh!   Laughing

# 493
  • у дома с любимите си хора
Момичета,влизам с въпрос за номер на маратонки.Интересува ме 35 по българскта номерация на кой номер отковаря в английската?Става въпрос за детско краче и маратонки.

Много ще съм ви благодарна.

# 494
  • на морето
Здравейте,
Пускай смело в евро.Няма да има други начисления Peace

Общи условия

Активация на акаунт