SportsDirect-52

• 46 939
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Някой има ли впечатления за тези маратонки Puma?

# 496
Ок, но не мога да разбера каква е тяхната логика, при положение, че Евро/Лири има разлика кум 0,4лв.

# 497
Момичета,влизам с въпрос за номер на маратонки.Интересува ме 35 по българскта номерация на кой номер отковаря в английската?Става въпрос за детско краче и маратонки.

Много ще съм ви благодарна.

Би трябвало да е 2 и 1/2,моето дете носи този номер,но сега поръчах номер 3 по английската,да видим дали ще са и големи като пристигнат.В понеделник ще мога да измеря и да помогна с размери.

Ок, но не мога да разбера каква е тяхната логика, при положение, че Евро/Лири има разлика кум 0,4лв.

Искат да подкрепят Европа и еврото. Laughing Mr. Green

# 498
  • у дома с любимите си хора
h_o_p_e ,много ти благодаря за включването!  bouquet  bouquet  bouquet

# 499
  • Дивия Северозапад
Ако и Вие напишете писмо до сайта, направо ще се застрелям!

# 500
  • на село
Ако и Вие напишете писмо до сайта, направо ще се застрелям!
  202uu сълзи пуснах от смят rotfImao newsm62

# 501
  • някъде там
Бихте ли ме посъветвали дали тези маратонки http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-v-ladies-trainers-274040 са подходящо за по-широко от нормалното стъпало? Вземала съм такива за детето, но неговото краче е много по-различно като структура от моя крак...

Да, подходящи са, имам ги в черен цвят, единият ми крак е проблемен, подува се и тези обувки по никакъв начин не ме притесняваха, много съм доволна. От естествена кожа са и това помага за напасване на крака  Simple Smile

# 502
  • Пловдив
Момичета,

изчетах отново първата страница, но имам въпрос - събрала съм поръчка за около 1000 паунда/евро, обаче регистрацията в пейпал е на съпругът ми, а регистрацията в спортсдиректа е на мое име с друг и-мейл. Дали ще направи проблем при потвърждаване на плащането, че това са около 100 артикула, да знам какво да правя.

Благодаря предварително!

# 503
Момичета да предложите някои хубави и изгодни маратонки за племеника  Hug носи 4-ка обикновено  Peace

# 504
  • София
Подходящи ли са за сняг и ако може стелка на с7 или с8
http://www.sportsdirect.com/nike-jill-boot-infants-girls-026061

От тази пума http://www.sportsdirect.com/puma-kabo-runner-mens-trainers-127006 дали ще заредят липсващите номера и за № 43 10 ли трябва да поръчам?

# 505
Момичета,

изчетах отново първата страница, но имам въпрос - събрала съм поръчка за около 1000 паунда/евро, обаче регистрацията в пейпал е на съпругът ми, а регистрацията в спортсдиректа е на мое име с друг и-мейл. Дали ще направи проблем при потвърждаване на плащането, че това са около 100 артикула, да знам какво да правя.

Благодаря предварително!
Това на какво име е пейпал регистрацията /стига да се посочи правилна парола и юзернейм/, тях не ги интересува - също и мейла. Аз в началото плащах с картата на мъжа ми, от акаунта му регистриран с неговия мейл. Проблеми нямаше никакви, освен зоркото мъжко око, което знаеше колко съм изхарчила Simple Smile

# 506
  • Пловдив
УФСА,

благодаря много. Успокоиме невероятно, че само като си представя да вкарам отново стотина артикула и още повече ми побелява косата Simple Smile

bouquet   Hug

# 507
Подходящи ли са за сняг и ако може стелка на с7 или с8
http://www.sportsdirect.com/nike-jill-boot-infants-girls-026061

Не са подходящи за сняг. За сухо време са. Имаме С9, по етикет е 15,5 ако ти е ориентир.

# 508
Момичета моля за помощ вс детската номерация.Искам да поръчам детски маратонки размер 26 по евр. номерация,кой номер трябва да е по ук, смущават ме тия ц-та пред размера?

# 509
  • София
Момичета моля за помощ вс детската номерация.Искам да поръчам детски маратонки размер 26 по евр. номерация,кой номер трябва да е по ук, смущават ме тия ц-та пред размера?

В първи пост  пише С какво означава . Peace

Общи условия

Активация на акаунт