SportsDirect-52

• 46 939
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Работила съм в магазин за обувки на голяма марка и се досещам горе-долу как става тва с различните обувки(нова и стара)по принцип дават гаранция за качество,а също и с новия закон на защита на потребителя"една стока ако решиш,че не ти е нужна,но не е ползвана можеш да я върнеш" и отделно рекламациите които връщат.Всичко това се води рекламация и не се връща на пазара,преди да е минал качествен контрол(говоря за новите неща  и бракуване).Тази процедура е за около 6 месеца...докато се съберат рекламации,от всички магазини,да се извозят на едно и също място и така....често се случва носена и нова обувка в една кутия.....за какъв срам пред клиентите става въпрос,особено като са извадили 200лв да ги платят няма да говорим,да не ни се случва.

# 526
  • Испания и Стара Загора
Записвам се да следя темата.Вчера получих първата си поръчка и съм много доволна. Peace

# 527
Някой има ли с поръчка от понеделник ,има ли движение при вашите пратки ?Моята от понеделник си стои и не е мръднала,почнах да се притеснявам  Sad 
Monday, March 18, 2013   Location   Time   Pieces
1   Shipment information received    LEEDS - UK   00:00
 Това е статусът и не помръдва,а трябваше според мен вече да е напуснала Англия  Sad Ще се радвам да споделите и при вас ли е така .

# 528
Днес си получих поръчката и вместо тези маратонки http://www.sportsdirect.com/umbro-turbine-junior-indoor-football-trainers-089113, са ми изпратили тези БУТОНКИ http://www.sportsdirect.com/umbro-turbine-hg-26-junior-football-boots-089115.  Ужас!!! #Cussing out

На някой ако му трябват да ме спасява - номерът им е 5,5!  bouquet

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 17:07 от yana_ya

# 529
Някой има ли с поръчка от понеделник ,има ли движение при вашите пратки ?Моята от понеделник си стои и не е мръднала,почнах да се притеснявам  Sad 
Monday, March 18, 2013   Location   Time   Pieces
1   Shipment information received    LEEDS - UK   00:00
 Това е статусът и не помръдва,а трябваше според мен вече да е напуснала Англия  Sad Ще се радвам да споделите и при вас ли е така .

Моята поръчка от 13-ти тръгна на 19-ти... няма защо да се притесняваш

# 530
здравейте,дали има тема за размяна на несполучливи поръчки от sportsdirect

В темата Размяна на подаръци често срещам несполучливи стоки от Директа, опитай там  Peace

И аз иначе с въпрос - моя приятелка често пуска поръчки, и естествено зачестиха и объркани артикули...айде ако е сгрешен модел иди приди, ама напоследък или 2 леви обувки, или една нова, една носена.../това последното ако ми обясните как може да се получи, ще съм ви благодарна, ама очевадно едната е в окаяно и мърляво състояние не само подметката... newsm78/, последно едни бутонки Найк, разлиани модели в кутията лявата и дясната...има прилика, ама са си различни...та преди с много труд успяваше да и възстановят сумата, ама ето за последните бутонки не става, от НГ са, последно и пратили някакъв документ, с който да ги върне обратно, и сигурно те да и пратят правилните, ама как да стане туй нещо, тя не е навита да си плаща доставка...а тя колко е между другото ако тръгнеш да връщаш...?

Та въпроса ми е - имате ли наблюдения напоследък на трудна комуникация със Спортса и правене на "луди" от тяхна страна? Как процедирате в случая...?
И на мен едва ми отговарят,буквално се правят на луди,ако им мине номера-мине.... Sick
от 10 проблема,само за два са ми върнали...... от началото на февруари.... #Cussing out

Здравейте! При последната поръчка,  вместо един чифт Адидас 44 номер- - черни, получих бели: едната обувка - 40 номер, другата - 45. Писах им на мейла около 5 пъти със приложена снимка и след една седмица ми върнаха отговор, че ще пратят куриер да вземе сгрешената кутия. От DHL дойдоха наистина преди 2 дни да я вземат, но сега какво ще следва не знам, а и самите куриери не са запознати.

# 531

В темата Размяна на подаръци често срещам несполучливи стоки от Директа, опитай там  Peace

И аз иначе с въпрос - моя приятелка често пуска поръчки, и естествено зачестиха и объркани артикули...айде ако е сгрешен модел иди приди, ама напоследък или 2 леви обувки, или една нова, една носена.../това последното ако ми обясните как може да се получи, ще съм ви благодарна, ама очевадно едната е в окаяно и мърляво състояние не само подметката... newsm78/, последно едни бутонки Найк, разлиани модели в кутията лявата и дясната...има прилика, ама са си различни...та преди с много труд успяваше да и възстановят сумата, ама ето за последните бутонки не става, от НГ са, последно и пратили някакъв документ, с който да ги върне обратно, и сигурно те да и пратят правилните, ама как да стане туй нещо, тя не е навита да си плаща доставка...а тя колко е между другото ако тръгнеш да връщаш...?

Та въпроса ми е - имате ли наблюдения напоследък на трудна комуникация със Спортса и правене на "луди" от тяхна страна? Как процедирате в случая...?
И на мен едва ми отговарят,буквално се правят на луди,ако им мине номера-мине.... Sick
от 10 проблема,само за два са ми върнали...... от началото на февруари.... #Cussing out

Здравейте! При последната поръчка,  вместо един чифт Адидас 44 номер- - черни, получих бели: едната обувка - 40 номер, другата - 45. Писах им на мейла около 5 пъти със приложена снимка и след една седмица ми върнаха отговор, че ще пратят куриер да вземе сгрешената кутия. От DHL дойдоха наистина преди 2 дни да я вземат, но сега какво ще следва не знам, а и самите куриери не са запознати.
  Здравей  на мен също на последната поръчка ми дойдоха сгрешени чифтове ( единия чифт - 2 различни номера, а втория не стига, че бяха 2 различни номера ами и 2-та десни Grinning)  От DHL  ми бяха казали, че в такива случай от СД трябва да дадат  акаунт и след това куриера идва и взима сгрешените стоки. Аз писах за този акаунт, но още нямам отговор. Една мама ми каза, че тя пращала имейл със снимки на сгрешените стоки и са и върнали сумата без да връща артикулите.... Ти какво писа, че да ти изпратят човек от DHL?  Някъде не си ли споменала дали искаш да ти върнат сумата или да възстановят артикулите?

# 532
  • София
Може ли мнение за тези обувки: http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-v-wedge-ladies-boots-2321 … ?colcode=23217918
дали са умалени и дали са за тесен крак - аз съм 37,5-38, но ми е широк крака  Praynig

точно такива нямам и не зная дали за всички от марката важи,но моите балеринки са умалени според мен.Добре че питах тук и една мацка ме посъветва да взема 8-ца. Hug
Ето тези взех :http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-floral-print-mary-jane-shoes-ladies-237028 - нося 39-40 ,напоследък и 41 и от тези 8 направо ми заспа,да не кажа ,че леко пръста ми опира .С тесен крак съм и са ми точно по крака.
За детето взехме тези неща :
http://www.sportsdirect.com/Kids/lonsdale-oval-ii-trainers-childrens-035007,страхотни са ,повече ми харесват и от Адидаските дето дойдоха даже.На мен хич не ми се виждат умалени .Взехме С13 и стелката е точно толкова дълга,колкото и С13 на зимни боти Каримор,които също купихме.Ето ги :http://www.sportsdirect.com/karrimor-boulder-childrens-walking-b … ?colcode=03609426 - харесват ми много,леки са и са спретнати.Той е със слаби крачета и много обемистите боти му стоятсмешно ,а тези са екстра.
Адидас взехме С12 тези :http://www.sportsdirect.com/adidas-bts-classic-cf-childrens-trainers-035044 -хубави са .
Тези сандали също са за детето и са чудни :http://www.sportsdirect.com/slazenger-wave-sandals-childrens-225 … ?colcode=22517826 С12
Мъжът ми си поръча тази риза :http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-short-sleeve-check-shirt- … ?colcode=55715730 - екстра е и направо му заспа.Той носи М и този р-р взе и все едно за него е шита.
Тези гуменки също са за него http://www.sportsdirect.com/adidas-vulc-bb-lo-mens-canvas-traine … ?colcode=24604422,много му харесват за лятото,но малко му стискат и май ще отидат в продавалника,пък ще поръчаме пак по-голям номер.(тези са 9 ).

Много съм доволна ,това ни е първата поръчка и всичко е много хубаво.Написах и номерата,за да може ако някой се интересува ,да пита за дължина на стелка .
Искам да благодаря на момичетата,които ми помогнаха за номерата за детето!  Hug  bouquet

Сега пак да питам нещо,за което преди получих отговор,но пак нещо да уточня. Blush
Бях харесала тези : http://www.sportsdirect.com/golddigga-patent-boots-ladies-232011?colcode=23201190,но бяха 25 евро и не ги поръчах тогава .Сега цената ме устройва идеално и позната ще пуска поръчка,та искам да се възползвам този път.Мислех да взимам 7-ца,но от това,което споделихте тогава разбрах,че ще са ми големи.Та се бях спряла на 6.5 .Обаче него ту го има,ту го няма като номер и не знам в момента на поръчката дали ще имам късмета да го има (то пък се опасявам и да не ми го откажат после ,че с това ту има ,ту няма).Та сега се чудя 6-ца ще  ме побере ли.Крака ми е 26 см. и от горе показаните на Мис Флори се намърдах в 8-ца и то пръста ми опира .Вие,какво ще ме посъветвате,ако не хвана 6.5 ,дали да рискувам с 6.

# 533
  • София
точно такива нямам и не зная дали за всички от марката важи,но моите балеринки са умалени според мен.Добре че питах тук и една мацка ме посъветва да взема 8-ца. Hug
angels_zg мерси много   bouquet

и аз се разтърсих из обяви в продавалника и общо взето на повечето обяви им пише "умалени", ама пусто, все за балеринки става въпрос.
И без това няма 5-ца, слагам 6-цата в кошницта пък каквото стане  Peace

Редактирам се, за да обърна внимание /ако някой все още поръчва ботуши/, че този модел: http://www.sportsdirect.com/adidas-zambat-infant-girls-boots-026262 се обува доста трудно - в горния край се "отваря" достатъчно, но там, където е прехода с петата има плътен участък /крака трябва да "завие" към ходилото/, който за по-пухкави крачета е направо непреодолим - голямо натискане пада, а нашите са с номер-два по-големи, уж за следващата зима да стават. Те на дължина ще стават, но не съм сигурна, че ще успява да си напъхва крачето, още повече пък сама, без да натискам отгоре  Crazy

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:41 от мандаринка

# 534

Здравей  на мен също на последната поръчка ми дойдоха сгрешени чифтове ( единия чифт - 2 различни номера, а втория не стига, че бяха 2 различни номера ами и 2-та десни Grinning)  От DHL  ми бяха казали, че в такива случай от СД трябва да дадат  акаунт и след това куриера идва и взима сгрешените стоки. Аз писах за този акаунт, но още нямам отговор. Една мама ми каза, че тя пращала имейл със снимки на сгрешените стоки и са и върнали сумата без да връща артикулите.... Ти какво писа, че да ти изпратят човек от DHL?  Някъде не си ли споменала дали искаш да ти върнат сумата или да възстановят артикулите?

Аз им описах случая и тъй като преди година имах подобен случай, само че с две леви обувки и тогава ме бяха питали, дали да ми върнат парите или по друг начин да решим въпроса, аз се съгласих за парите. Сега в мейла им упоменах, че предпочитам да ми възстановят съответната сума. В отговора сега не са писали нищо друго освен, че куриера ще мине да ги вземе обратно. Като има някаква развръзка ще пиша.

# 535

Аз им описах случая и тъй като преди година имах подобен случай, само че с две леви обувки и тогава ме бяха питали, дали да ми върнат парите или по друг начин да решим въпроса, аз се съгласих за парите. Сега в мейла им упоменах, че предпочитам да ми възстановят съответната сума. В отговора сега не са писали нищо друго освен, че куриера ще мине да ги вземе обратно. Като има някаква развръзка ще пиша.
  Да моля те пиши, ако и при мен има развитие ще пиша  Simple Smile

# 536
Момичета, това горнище дали е с банели  Thinking

# 537
Здравейте,аз за първи път поръчах от СД на 15.03 днес пратката беше в Унгария,за колко ли време ще дойде,че вие ме стреснахте с тези маратонки различни номера в една кутия  #Crazy и сега нямам търпение да видя дали е всичко наред

# 538
  • София
Здравейте,аз за първи път поръчах от СД на 15.03 днес пратката беше в Унгария,за колко ли време ще дойде,че вие ме стреснахте с тези маратонки различни номера в една кутия  #Crazy и сега нямам търпение да видя дали е всичко наред

Понеделник или вторник ще е при теб. Peace

# 539
  • София
Момичета бихте ли ми казали колко струва доставката до България (без посредник, ако се даде директно българския адрес)?

Общи условия

Активация на акаунт