Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са методите за плащане и доставка до България?
Как мога да проследя поръчката си?
Как мога да поръчам артикули от уебсайта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са методите за плащане и доставка до България?
Плащането при доставка до България може да се извърши с карта или PayPal. Доставката до България не е фиксирана и варира в зависимост от броя артикули, теглото и други фактори. Извършва се от DHL до адреса, посочен в поръчката. При поръчка до България трябва да създадете профил, да изберете артикулите и да продължите към плащане, като изберете метод на доставка и плащане.
-
Как мога да проследя поръчката си?
-
Как мога да поръчам артикули от уебсайта?
-
Какви са методите на плащане и доставка за английски адрес?
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на SportsDirect?

/, последно едни бутонки Найк, разлиани модели в кутията лявата и дясната...има прилика, ама са си различни...та преди с много труд успяваше да и възстановят сумата, ама ето за последните бутонки не става, от НГ са, последно и пратили някакъв документ, с който да ги върне обратно, и сигурно те да и пратят правилните, ама как да стане туй нещо, тя не е навита да си плаща доставка...а 
) От DHL ми бяха казали, че в такива случай от СД трябва да дадат акаунт и след това куриера идва и взима сгрешените стоки. Аз писах за този акаунт, но още нямам отговор. Една мама ми каза, че тя пращала имейл със снимки на сгрешените стоки и са и върнали сумата без да връща артикулите.... Ти какво писа, че да ти изпратят човек от DHL? Някъде не си ли споменала дали искаш да ти върнат сумата или да възстановят артикулите? 

и сега нямам търпение да видя дали е всичко наред