SportsDirect-52

• 45 834
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Привет!

И аз с проблем - пуснах вчера поръчка и като натиснах Потвърди се усетих, че забравих да сменя деливъри адреса (не съм поръчвала отдавна и още ми стои стария адрес на Емпреса). ooooh!
Писах на cancel@ да ми сменят служебно адреса, но до днес - отговор никакъв....
Има ли смисъл да звъня някъде (даже и не знам къде) и какъв е шанса да го пуснат на новия адрес?  Crazy

# 571
  • Пловдив
Привет!

И аз с проблем - пуснах вчера поръчка и като натиснах Потвърди се усетих, че забравих да сменя деливъри адреса (не съм поръчвала отдавна и още ми стои стария адрес на Емпреса). ooooh!
Писах на cancel@ да ми сменят служебно адреса, но до днес - отговор никакъв....
Има ли смисъл да звъня някъде (даже и не знам къде) и какъв е шанса да го пуснат на новия адрес?  Crazy

Ларче, звънни им на телефона на 1-ва стр да не вземат да се разработят и да ти я пратят, че после вече няма оправяне...

# 572
Здравейте! За главица с обиколко 52 см. кои шапки да гледам Jnr, Infant, Childs...??? За 4 годишно момченце става въпрос  Joy

# 573
  • Варна
Здравейте! Моля някой, който е поръчвал от термо бельото на Campri да каже дали си отговарят на размера или са умалени/уголемени? Благодаря!  Hug
Много ми харесват ботушките Адидас Замбат за малкия, но ме възпира това трудно обуване, за което споделяте... А една майка от квартала трърди, че нейното дете(2,6г.) си ги обува само без проблем. Иначе топлички ли са? Подходящи ли са за дъжд? Подметките са една идея по тънки от останалите...
А Лий Купър как са с размерите? Отговарят ли си?
Благодаря!  Hug

# 574
mar4ela5 имам кецове Lee Cooper, които си отговарят на номера 38= 5. Сега чакам малко дрешки... още не знам как е положението там. Simple Smile

# 575
  • БГ
Здравейте! Моля някой, който е поръчвал от термо бельото на Campri да каже дали си отговарят на размера или са умалени/уголемени? Благодаря!  Hug

Имаме и детско и дамско и мъжко термобельо на Campri, според мен си отговарят точно на размерите.   Peace

# 576
  • София
..........................
И аз мисля, че си отговарят доста точно, ако ти е ориентир мога да дам размери на следните:
Термо-блузка Campri, размер 11-12год - ширина под мишниците 36см, дължина от рамото 58, ръкав /мерен от под мишницата/ 40см.
Термо-долнище 13години - дължина на крачола /от чатала/ 60см, при ластика /неопънат/ 30см. На моя сън му е доста дълго, но е тъничко и не е проблем да седи малко набран крачола  Crazy

Много ми харесват ботушките Адидас Замбат за малкия, но ме възпира това трудно обуване, за което споделяте... А една майка от квартала трърди, че нейното дете(2,6г.) си ги обува само без проблем. Иначе топлички ли са? Подходящи ли са за дъжд? Подметките са една идея по тънки от останалите...
..........................
Аз писах за тях - моята наистина ги обува с голям зор, натискаме отгоре крака, опъваме ботуша, но тя е с пухкаво краче. Ботуша се обува на принципа - отваря се /разгъва се/ в горната част, но само в зоната над кокалчето /не знам дали ме разбра/. Но остава една част, която не се отваря и нейното краче не може да е преодолее. Определено са за слабо, "тъничко" краче. Иначе са топли и много сладки, мо в дъжд не сме ги тествали, в голям студ също, имаме ги от скоро. Отвътре са поларени и мисля, че ще топлят, но определено съм се напатила от тип "апрески" - ми тази материя се мокри и пропуска, много ще се изненадам, ако тези не пропускат. Просто не са за ходене в дълбок сняг или в локви /лично мнение, пак казвам - не сме ги тествали в сняг/
Тази зима изкарахме с този модел http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-infants-026267?colcode=02626791 - нямахме пробив, не пропускат, но горната част, брезентовата се е случвало да  пропусне - намирала съм мокри чорапи отпред, при лепенката, която стяга ботуша. С тези проблем с обуването не сме имали, "отварят се" доста повече от адидаските  Peace

# 577
  • Варна
Е, страхотни сте както винаги!  Hug Че и номерата улучихте!  Heart Eyes ShySun, и аз съм 38. За дрехите ще се почудя още малко.
stefaniika, благодаря!   bouquet мандаринка е дала точно размера, който ме интересува за баткото!  Hug
И ние тази зима изкарахме със същите апрески на Кампри(ц8 и му бяха доста големи), аз съм доволна от тях, не са пропускали при сняг, а в дъждовно време почти не е излизал. Адидаските ми се струват по-леки и красиви. Сина ми е със слабо краче, ще рискувам май.
Още веднъж благодаря!  Hug

# 578
  • Благоевград
Здравейте, някой може ли да ми каже  C 12 дали отговарят на нашия 30 номер, и Адидас не вървяха ли малко умалени? Благодаряhttp

# 579
  • ...край Дунава
Има ли някакво кодче? Flutter SXC906H72NBW не работи Sad

# 580
  • София
виж на първа страница

# 581
здравейте  Simple Smile искам да ви попитам  знате ли с кода за април дали ще се намаляват маратонки oт раздел runing newsm78

# 582

Ларче, звънни им на телефона на 1-ва стр да не вземат да се разработят и да ти я пратят, че после вече няма оправяне...
Змейче, мерси Hug
Свързах се, не можело да правят никакви промени по поръчката (мислех, че важи само за артикулите, но очевидно важи и за доставката), но поне я канселирах....

# 583
Някои може ли да ми каже на мъжките анцузи 38-40 на М ли отговаряше   Peace

# 584
Здравейте, някой може ли да ми каже  C 12 дали отговарят на нашия 30 номер, и Адидас не вървяха ли малко умалени? Благодаряhttp
C12 по скоро са 31 ЕУ номер. Моята щерка е между 30-31, С12 е една идея по-гoлямо, но пък аз предпочитам така. За Адидас нямам наблюдение

Общи условия

Активация на акаунт