Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 953
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
Креми, благодаря за информацията.
22 часа вечер ми е късно, но ако е по една серия става.
Мен ми се искаше да тръгнат с оригиналните турски серии, по два часа,
ама кой ме пита.
И часът е негледаем за почти всичките ми приятелки , на които съм го рекламирала. Sad

# 436
gospojata,  Hug страхотна притча. Благодаря!

Тинтири, точно това не мога да си обясня, но притчата на gospojata донякъде помогна... Как е възможно все пак? Но идеята, че човек подхранва в себе си това, което иска, за да постигне това, което мечтае, за мен това е смисъла... Някои решават, че могат с добро, други решават, че постигнат целта си с цената на чуждото нещастие. За мен най-голямата болка на Кузей беше когато инсценираха катастрофата с Али - ей тогава го видях в очите му. Мъката за изгубения брат, завинаги  Peace

# 437
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Креми, благодаря за информацията.
22 часа вечер ми е късно, но ако е по една серия става.
Мен ми се искаше да тръгнат с оригиналните турски серии, по два часа,
ама кой ме пита.
И часът е негледаем за почти всичките ми приятелки , на които съм го рекламирала. Sad

Споко мац, Hug Може да боднат по едно повторениице некъде из необятните канали. Joy hahaha
Иначе усещам, че ще стане като с Езел...страхотен филм, ама кой успя да го гледа. Mr. Green

# 438
  • Тук някъде.....
Сега изгледах и втората част във Вики на английски  Peace Ами, Кузей си каза всичко за Дениз на Джемре - че е искала да му каже за срещите си с Шереф и развитието на случая Ферат.  Laughing Нито я излъга, нито премълча. Дениз махна на Джемре даже от мотора.
Друга реплика, обаче, ми направи голямо впечатление на мен. В кухнята, Гюней каза на Джемре в отговор на нейната молба да не стои на пътя на Кузей: "На него съм му казал всичко, което съм имал да му кажа по въпроса и съм се оттеглил. Сега очаквам да направя последната крачка, имайки възможност да му кажа "Нали ти казах! /бях прав/"". Ето това за мен е квинтесенцията на спора между двамата братя. Гюней чака Кузей да е с Джемре, та да излезе, че е прав, а Кузей не прави тази крачка, за да не излезе брат му прав.  Thinking Инат не, ами не знам какво!  

# 439
Привет дами  bouquet
Харесват ми дискусиите ви  bouquet
Относно това, че всеки човек е различен и няма значение дали са двама братя или две сестри, аз мисля че всеки се ражда такъв какъвто и умира. Научава доста неща в живота си. някои се учат от грешките си други не, но това пак е заложено в самият индивид. Аз смятам че едно дете се ражда с характера си и може да го научиш на неща като примерно да поздравява хората или да ползва салфетка когато яде , но не и да го научиш какъв трябва да е в живота си като характер Peace.
Харесаха ми много и двете притчи, благодаря ви  bouquet

# 440

bouquet  bouquet  bouquet

Сигурно тогава ще свърши "Огнено сърце" и ще започне на негово място.  Peace

Темата в последните няколко страници много ми харесва.  Hug Heart Eyes Hug

Само, дето не ми отразихте поздрава, ама пак ще го постна.  Joy Joy Joy

http://www.izlesene.com/video/kuzey-johnny-b-goode-unplugged/6826900

# 441
Здравейте сладурки! Hug
Креми   bouquet благодаря за информацията! На мен ми е чудесен часа, само се ядосвам, че много хора няма да могат да гледат хубавия филм...също както с Езел. Но...какво да се прави, надявам се, че ще го пуснат и по други телевизии.
Снеже  Heart Eyes благодаря ти за чудесния поздрав!  bouquet Уникален е! Вчера като го отворих само Туба рекламираше разни неща, друго не ми излизаше, затова не го отразих.
Хубав ден, милички! Hug

# 442
  • Тук някъде.....

bouquet  bouquet  bouquet

Сигурно тогава ще свърши "Огнено сърце" и ще започне на негово място.  Peace

Темата в последните няколко страници много ми харесва.  Hug Heart Eyes Hug

Само, дето не ми отразихте поздрава, ама пак ще го постна.  Joy Joy Joy

http://www.izlesene.com/video/kuzey-johnny-b-goode-unplugged/6826900

Снежка  Hug, смяла съм се със сълзи на Джони би гууд в изпълнение на Кузей  hahaha, мерси!

# 443
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 444
  • По света и в нас.
Хубава новина!
Аз миналата сряда изпуснах серията,надявам се утре да съм на линия,а сега ще се връщам да чета! book

# 445
Дами, нерде сте?
dafne_1 (+ 1 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

# 446
Дафне,  Hug

Интересно от какво е толкова радостна Джемре. Никога до сега не е била така щастлива. Изглежда се буди от сън. Вероятно е сънувала нещо вълнуващо с Кузей.  Laughing

# 447
Дафне,  Hug

Интересно от какво е толкова радостна Джемре. Никога до сега не е била така щастлива. Изглежда се буди от сън. Вероятно е сънувала нещо вълнуващо с Кузей.  Laughing
Hug И според озета няма причини да е радостна,напротив.Но щастието ще е кратко. Докато, разбере, че Зейнеп е при Кузей. И вкисва.

# 448
Сега изгледах и втората част във Вики на английски  Peace Ами, Кузей си каза всичко за Дениз на Джемре - че е искала да му каже за срещите си с Шереф и развитието на случая Ферат.  Laughing Нито я излъга, нито премълча. Дениз махна на Джемре даже от мотора.
Друга реплика, обаче, ми направи голямо впечатление на мен. В кухнята, Гюней каза на Джемре в отговор на нейната молба да не стои на пътя на Кузей: "На него съм му казал всичко, което съм имал да му кажа по въпроса и съм се оттеглил. Сега очаквам да направя последната крачка, имайки възможност да му кажа "Нали ти казах! /бях прав/"". Ето това за мен е квинтесенцията на спора между двамата братя. Гюней чака Кузей да е с Джемре, та да излезе, че е прав, а Кузей не прави тази крачка, за да не излезе брат му прав.  Thinking Инат не, ами не знам какво!  

Софи, Кузей трябваше още в самото начало да каже на брат си, че обича Джемре, вместо да отрича и да беснее. Както на Гюней, така и на Зейнеп трябваше да каже истината, но не го направи. Според мен тук не става въпрос за ината на Кузей, а за неговата мъжка, честна дума.Ината се пречупва, но дълбоко вкоренената човешка същност, определяна от ценности и убеждения - почти никога. Сложно наистина. Според мен. Peace

# 449
Ми той Баръш много умело се възползва от белязаният си фейс, като помислиш ! Laughing
Първо- майка му го ожали, после адвоката се възпали и най- подир Симайчето го утеши ! Що да не изяде още някой кютек в името на каузата ?! Laughing
Кузейката, като спасителят в ръжта, ще се втурне да отърве Джемрета от брачните окови, ама от де коруши ? Той Баръшката си знае къде да удари, че да няма лесно.
Сега, аз така и не разбрах, Зейнеп Баръш ли синма в компрометираща поза ? И с кого се целува така страстно до колоната ?
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт