Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 713
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм назад линка ти ми дава грешка 404 пффф  smile3515 smile3515 smile3515

http://www.kanald.com.tr/CanliYayin

сега има реклама

# 616
Убиецът на Фърат е умрял. За това плаче Дениз.

Аз мисля, че някакво писмо четеше и затова плачеше. Даже си помислих, че е от Ферат . newsm78
Шереф й каза Аз това видях, Беше в кола.

# 617

Аз мисля, че някакво писмо четеше и затова плачеше. Даже си помислих, че е от Ферат . newsm78

Peace Да, видях го това и аз ! Обаче тя четеше нещо, Шереф и каза нещо и тя му подаде листа от прозореца на колата, но Шереф отказа да го вземе . Писмо ли е било или нещо друго - нямам представа. Peace

# 618
# 619

Peace Да, видях го това и аз ! Обаче тя четеше нещо, Шереф и каза нещо и тя му подаде листа от прозореца на колата, но Шереф отказа да го вземе . Писмо ли е било или нещо друго - нямам представа. Peace
Може да е било предсмъртното писмото

# 620

Може да е било предсмъртното писмото
Ами по реакцията и съдя, че явно е от баща и, ама не мога да съм сигурна. Явно, обаче, е нещо лично и съкровено, щом Шереф отказа да го вземе. Peace

# 621
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз нямам думи как Зайнеб си влезна у Кузей все едно си е в къщи направо ме ядоса честно то бива бива ама да влезне да огледа за Джемре да се заяде малко да направи мръсно докато Кузей говори по телефона и да си излезне ееее нямам думи ужасна е и става все по ужасна  smile3515 Толкова пък да те яд  Shocked

# 622
Аз нямам думи как Зайнеб си влезна у Кузей все едно си е в къщи направо ме ядоса честно то бива бива ама да влезне да огледа за Джемре да се заяде малко да направи мръсно докато Кузей говори по телефона и да си излезне ееее нямам думи ужасна е и става все по ужасна  smile3515 Толкова пък да те яд  Shocked

Лудостче, трябва да е измислила някаква причина да отиде. Отвратителна, злобна, противна, наистина ми се обръщат червата като я гледам... И се ядосвям, ядосвам на Кузей... Cry

# 623

Aaa влезнах в ритъм  Peace

# 624
А мама Гюлтен все на Кузей попада да се оплаква еее  smile3506

Гюней видя Симай мислех си,че може да стане нещо такова...много ми е интересно какво е казала Джемре което така си припомни Баръш в мислите си... а той се пропи направо  Whistling

# 625
Ей, ама отвратително същество - пак го раздава Лили Иванова и оркестъра, толкова артистично се разрева, че ми идеше да вляза в компа ! Сега ще му реве на Кузей, сигурно и пари ще трябва да търси сега !

# 626
Ей, ама отвратително същество - пак го раздава Лили Иванова и оркестъра, толкова артистично се разрева, че ми идеше да вляза в компа ! Сега ще му реве на Кузей, сигурно и пари ще трябва да търси сега !
Аманн, от тия досаднички. И безсрамнички.

# 627
Хахах видяхте ли как се предлага на пияна глава първата която дойде хахаха  newsm62 Направо ме разби Баръш Simple Smile

А Бурак ще прати Бану в Анкара,защото Зайнеб пак голяма и устата да каже всички което е чула и знае ...  Crossing Arms  Аз предвиждам криза на Бану

# 628
Аман не, ами бактън ! Sick
Интересно ми  е какво каза Баръш на Симай ?

# 629
Аман не, ами бактън ! Sick
Интересно ми  е какво каза Баръш на Симай ?

Нещо от сорта на късмета те доведе до тук и ето изненада за теб аз поне така го разбрах горе долу хич не звъчеше сериозно  Laughing  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт