Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 717
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И така ли ще свърши? Аз очаквам малко цунки на изпращане Wink

Хахах на пияна глава е по лесно за Джемре ама Кузей с неговите олмази аз не чакам нищо особено   Crazy А пък с неговата романтина Панда съвсем  Laughing

# 646
  • Тук някъде.....
Аз казах, че е Венус   bouquet Но най-голямата звезда в серията беше Дениз и любовната им история с Кузей  Joy Joy Joy Joy Каква игра само, какви искри!  hahaha
Гюлтен не е искала пари на Кузей и определено не го и викала в банката  Peace Просто трябваше отнякъде да разбере и Кузей.

# 647
Софи,  Peace браво !  bouquet
Гюлтен, вместо да се прави на кокона Мариола, можеше ду му каже, че и трябва кредит за салона, за бизнеса, например, нали така ?  Ама все по -друго си е, да ревем на Кузей, защото знаем, че той ще свърши работа.  Mr. Green

# 648
иххх значии, нищо не стана Close. Нищо в другият епизод ще я грабне Джемрето Wink

# 649
Лошо излезна в пресата е как па се намери кой да ги снима в бара хахах малко нагласено стана това. А пък Зайнеб в яда си незнае какво прави тези снимки можеха да и свършат работа за друго никога не се знае... Whistling

"Романтична панда"  Laughing Laughing хахахахах

# 650
Е, не е ли тъпо парче, а ? Може ли простотиите да идват така отръки ! Хем си знае на......дупе, хем пак . И кой пак на топа на устата - спаситерят в ръжта ! ooooh!

# 651
Всеки се награби с някой друг  Laughing

# 652
Всеки се награби с някой друг  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
Много сладки Джемре и Демет.
И Кузей-чо как само дотърча.
Ехххх, любов.....

романтична панда , сладур    Heart Eyes

# 654
голям смях с тая панда...романтика йок  Whistling

# 655
Ще го видим сега като го изтипосаха в пресата, каква панда ще прави..

# 656
сега просто не ми се мисли след статията....Гюней, Баръш, Сами...всички ooooh!  Следва голям оЛМАЗ

# 657
Кузей добре че е убавец, че каквото е дърво как щеше да си намери изгора незнам Wink

# 658
Кузей добре че е убавец, че каквото е дърво как щеше да си намери изгора незнам Wink

вярно , голям дебил е ooooh!

# 659

Хахах познавам поне трима същите мъже Simple Smile никакво чувство за романтика убиствен хумор много красиви ... Кузи ме разби тая вечер найстина не мога още ми е смешно като се сетя   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт