Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 650
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
Как я нарече след Пандата ? Аз това съм го изтървала.
Вината на Джемре е, че действа отново необмислено, нищо друго. Като иска да отпуска, да си се напие в къщи, да реве, да се хили, да танцува....но у дома . Много добре знае, че Баръш и сие я дебнат като империалист, ако беше умна, нямаше да им дава козове в ръцете. Peace

# 721
Как я нарече след Пандата ? Аз това съм го изтървала.

Hug Е, какво може да е казал. Джанъм беним или нещо от сорта. 65 серии,още сме на ниво погледи, въздишки,докосвания,тълкуваме си думи.Не се случи нито един момент в серията, в който да покажат чувствата на Кузей към Джемре, влюбеният Кузей. Дали умора от играта или съвсем съзнателно търсен ефект от авторите.
Та, затова търсим някакъв дълбок смисъл, че отишъл да я изведе от бара. Щото много я обичал. А, стига бе. В другите сериали, за 65 серии героите се влюбиха, изживяха любовта, разделиха се, тук още сме до под крушата. Айде, да се случва нещо с Дениз.

# 722
Да, джанъм беним го чух, ама тя и майка и така и казва. Peace Виж, ашкъм, ако беше и рекъл, е друга работа . Laughing

# 723
Да, джанъм беним го чух, ама тя и майка и така и казва. Peace Виж, ашкъм, ако беше и рекъл, е друга работа . Laughing
Hug Това й каза. Затова се пише и за Зейнеп.Загуби се смисъла на ВНЛ-то за тия 65 серии. И това не може да продължава да бъде тема на филма още 16 серии.

# 724
Hug Това й каза. Затова се пише и за Зейнеп.Загуби се смисъла на ВНЛ-то за тия 65 серии. И това не може да продължава да бъде тема на филма още 16 серии.

Така е ! Peace Но, пак казвам, за мен не това е смисълът на този филм ! Peace
Прочетох един много верен коментар в един от прословутите форуми, до които се допитват всички - поредният “празен“ епизод. Наистина много време изгубиха тези двете и търпението на драгия зрител, е на изчерпване. Peace

# 725
  • Варна
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :06.03.2013 )
Sıra Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 MUHTESEM YUZYIL 12,98 31,79
2 KUZEY GUNEY 7,69 21,3
3 MERHAMET 6,94 17,56
4 MUHTESEM YUZYIL (OZET) 6,34 17,21

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 12:32 от didi_spain

# 726
Hug Кузей досега казвал ли е ашкъм на Джемрето. В смисъл любима. Май само, че я обича. Три пъти за 65 серии. Обич към приятелка.

# 727
Изгледах момента с Дениз. Наистина, много сладка. И Шереф  пак я попита защо прави всичко това. И пак не стана ясно.

# 728
Диди, рейтингът е добър.
Серията наистина си беше готина ! Peace

# 729
Софи Hug, Хелън  Hug, Пирожка  Hug, Диди  Hug, радвам се, че с вас гледаме един и същи филм, момичета.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Толкова е сладка и жизнерадостната Джемре...
А Гюлтен ханъм с тази кърпа на главата ми заприлича на Хайрието от листопад...

Чудесна сцена. Усетиха сценаристките какво иска да гледа зрителя.
Стига само драма и олмази. Мен и олмазът вече ми смешен, Кузей толкова го обезцени  Mr. Green

Панда значи много повече от олмаз  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 12:45 от allisas73

# 730
  • Варна
Алиса,  Hug Heart Eyes

# 731
Аз мисля, че т.нар.Джемрейки, в момента би трябвало да са адски ядосани на любимката си. Няма нужда да се хвърляте “ в бой“ за нея, аз не я плюя просто за спорта , а и мнението ми ще остане непроменено. Peace На мен не ми пука още колко пъти Джемре ще се н...ка, даже ме устройва, но ако погледнете честно и отвъд пристрастията, мисля, че трябва да сте и много сърдити.
Досега винаги, абсолютно винаги простотиите на джемре биват оправдавани - правела ги от любов, от яд, младостта виновна също беше, какви ли не доводи се изтъкваха. За тази и изцепка, обаче, не виждам никакво оправдание, по ред причини.
Тя сама си знае какъв и е хала в момента . Баръш каза ли и , че ще и разгони фамилията - каза и ! Каза ли, че ще си прати скъпо- каза и, знае ли тя , че я дебнат - знае, осъзнава ли, че просто няма право на повече грешки - Йок !
Не може майка ти да тича по банки и да се чуди какво да прави, Кузей да се тормози, че Баръш може да те нарани, а ти да отидеш в първата кръчма и да давиш мъката си в алкохол ! Сигурно никой не и е казал, че тя умее да плува ! Mr. Green  

# 732
Софи Hug, Хелън  Hug, Пирожка  Hug, Диди  Hug, радвам се, че с вас гледаме един и същи филм, момичета.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Толкова е сладка и жизнерадостната Джемре...
А Гюлтен ханъм с тази кърпа на главата ми заприлича на Хайрието от листопад...

Чудесна сцена. Усетиха сценаристките какво иска да гледа зрителя.
Стига само драма и олмази. Мен и олмазът вече ми смешен, Кузей толкова го обезцени  Mr. Green

Панда значи много повече от олмаз  Heart Eyes

Да, да, да  smile3501 и ние с тебе, Алиса  Peace
Абе, Кузей постъпва по същият начин - всички му казват да не прави това и онова, предупреждават го, карат му се, ядосват му се, ама йок  Laughing Човекът като си науми нещо, го прави, без да се интересува от последствията  Peace Особено когато беше жив Ферат  Wink

# 733

Панда значи много повече от олмаз  Heart Eyes
В смисъл?

# 734
  • на морето

Панда значи много повече от олмаз   Heart Eyes
В смисъл?

Уловена, голямата панда прави маймунджилъци, които се радват на вниманието на случайните зрители. Въпреки това, пандата е всъщност в известна степен сприхава и избухлива. Китайското правителство си е създало практика да подарява или да дава назаем големи панди на други държави в знак на приятелско отношение. Су-Лин, първата голяма панда, показана на запад, достига САЩ като бебе през 1936, и до смъртта си през 1938 е една от най-популярните атракции в зоопарка Брукфийлд близо до Чикаго. Две други големи панди — една мъжка и една женска — са подарени на САЩ от китайското правителство през 1972. Те са настанени в националния зоопарк във Вашингтон. Оттогава насам още няколко зоопаркове са получавали панди, като китайците са разрешили само 40 панди да напуснат родната им земя.`Пандите са застрашен вид.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 13:15 от stela789

Общи условия

Активация на акаунт