COOL.......T ново предаване по бтв

• 10 145
  • 26
  •   1
Отговори

http://www.btv.bg/shows/cool-t/videos/video/480793850-COOL%E2%80%A6T__vsyaka_sabota_samo_po_bTV.html
Първото лайфстайл шоу, създадено от екипа на bTV Новините, стартира в ефира на bTV с водещ Петя Дикова. "COOL…T” е предаването, в което всички теми ще бъдат посветени само на известните хора в България и по света – тези, които феновете издигат в култ и които внасят глътка свежест в информационния поток. Горещите новини от развлекателната индустрия, които вълнуват милиони и заслужено попадат в новинарските емисии, ще намерят естественото си продължение в новото седмично шоу в програмата на bTV.

Всяка събота в рамките на 90 минути водещата Петя Дикова ни представя актуалните новини и събития около любимите ни звезди от всички сфери на изкуството и шоубизнеса. "COOL…T”  бяга от портретните интервюта, като винаги търси новината и дори интригата – без да е грозна и безвкусна.

За всичко актуално около знаменитостите у нас и по света ще следи екипът на "COOL…T", който от години отразява за bTV новините от сферата на киното, музиката, литературата и развлекателния бизнес като цяло. Водещата Петя Дикова е утвърден лайфстайл репортер, а автори на материалите в предаването са журналистите Марина Евгениева и Борислав Лазаров, както и международният редактор Апостол Николов. Продуцент на „COOL…T” е Емил Дилчев, който също влиза в интимния свят на звездите чрез откровени интервюта от първа ръка
Предаването стартира на 02.03 от 15.30 който иска да го коментираме заедно да заповяда Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 19:55 от mimi_0719

# 1
утре гост ще бъде личният секретар на лейди Даяна който е бил до нея през последните 8 години от живота и това за мен ще бъде любопитно и интересно Peaceще има и много други гости обещаха да бъдат интересни и различни,надявам се да е така Simple Smile

# 2
Заглавието ми е повече от претенциозно. Дано го оправдае!
В програмите на телевизиите определено зее арт дупка...Това, че върви на гърба на С. Диков едва ли е случаен съвпадък...

# 3
ами като цяло не беше лошо предаването става за гледане,и това че си съвпадат с на Диков предаването по нова изобщо не е случайно Sunglasses

# 4
http://www.btv.bg/shows/cool-t/videos/video/1545623329-Lyubopitna_hronika.htmlмалко откъси от предаванетоhttp://www.btv.bg/shows/cool-t/videos/video/406473545-Koloritnite_iztsepki_ot_sedmitsata.html

# 5
  • Стара Загора
Не ми допада водещата!
И все пак гледаме бг.телевизия и можеше по разбираемо за всички име да му измислят!!

# 6
  • somewhere near the sea
И защо "Cool...T" newsm78 Първо трябва да е на български!!!
Второ- не всичко е cool в българското (пък и не само)  lifestyle  общество
Претенциозно е като тъпото заглавие "Дикoff" на нейния баща. Вероятно пак тя го е измислила.

Скрит текст:
Буквалният превод на странното словосъчетание на английски език е „без пенис“ и за това куп колеги на шефа на „Канал 3″ започнали да го наричат „обрязания“.
Не по-малко изненадани са приятелите на Сашо Диков, които дори абстрахирайки се от комичното значение на словосъчетанието на английски език, недоумяват каква е заигравката с наставката off във фамилията на водещия.

Самият Диков също вече е наясно, че се е посрамил с названието на новото си предаване, и то в национален ефир, но нямало как до го сменя.

„С пенис, без пенис, важното е хората да го гледат и коментират“, обобщават и колеги на Диков от Нова телевизия. от сайта senzacia.net

# 7
Мен лично не ми хареса,но ще видиме какво ще стане по-натам.За сега обаче не ме радва и да прави сте засича се с предаването на баща и Simple Smile

# 8
Прави сте за гафа в заглавията! Shocked
Сякаш един и същ про-западен ум ги е измислял... каква ирония, че е паднал в собствения си капан (Дикоff).

А нищо чудно и да е търсена провокация, както и уж случайния дуплекс в часовото време.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 17:22 от кехлибаровка

# 9
  • Стара Загора
И в световната практика нямало такава конкуренция м/у баща и дъщеря!
 Grinning колко високо се целим!!
Може и маминка да се включи от някоя др. телевизия! Wink
http://marica.bg/show.php?id=98337

# 10
Със сигурност инфо от senzacia.net ще да е "достоверно"...

Не ги харесвам и двамата по принцип. Диков ми е като Карбовски, занимават се с най-долните помии на обществото и се наричат "журналисти". Дъщеря му пък се убиха да я набутват навсякъде, много разбирала и тя от известни личности, че даже като дойде някой в България и тя веднага се бута да отразява с "перфектния" си английски. Да не говори студиа като има за специални събития.

Та, за имената - Cool...T? T какво символизира в случая и кое му е готиното на това Т? Едно време имаше един рапър с такова заглавие.

Дикофф ако вземе да си обясни заглавието може и да го разберем. Следях една блогърка, Milla Micoff, която беше оперна певица и "micoff" символизираше пеенето без микрофон. При Диков не виждам какво символизира.

# 11
  • София
 Вчера гледах първият половин час от предаването и не мога да се изкажа категорично за качеството му - водещата беше притеснена, а преводачът на госта не се справяше особено добре, което като че ли я дразнеше.
  Следила съм повечето репортажи и влючвания на Петя Дикова от момента, в който започна в БТВ и мога да кажа, че тя винаги прави интересни неща с по-различна гледна точка. Пише много добре и го правеше във в. "24 часа" още преди да отиде в БТВ. Има специфичен стил на писане и определено не е глезеното момиченце на тати, което някой е "набутал" в телевизията. Тя си го може, но трябва да натрупа още малко опит и да бъде по-спокойна, когато е на живо.
 Това е личното ми мнение.

# 12
Странно начало на предаването тази седмица Whistlingводещата с извадки от рейтинга миналата седмица казва,ето да види и баща ми че сме по гледани hahaha hahahaтъпо изказване и не на място.Началото в 16.00 не в 15.30 абе Whistling

# 13
  • Стара Загора
И си мисли че цяла седмица някой чака да чуе коментарите и за събития,които са обсъждани още от понеделник-вторник!

# 14
Приятно ме изненада предаването. Честно казано не очаквах толкова много от Петя. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт