Време ни е за промяна 76

• 15 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ами поне някой дебел да има  Joy Joy
че дебелан направо слабичък върви, още няма 3 кила.
пък и тя нали е кака, редно е да е по-голяма  Mr. Green

# 646
тите,браво сега всичко да е наред и да си ги прибираш на топло за следващите 9 месеца

сигме,браво на малечка,колко тежи към днешна дата
гуге,оправяй тази температура да не се прецакат нещата

На мен днес ми е едно замотано,глава ме боли,леко ми е отпаднало,ама ще ми мине.Свърших най-важната задача-разбрах се някои учители да идват да се занимават с Ивето в къщи.Тази седмица ще четем двете,а от другата я мятат.Някои предложиха по скайпа да и помагат, което пак е нещо.Понеже болничния ни не е толкова много не отговаря на условията за индивидуален план,а и училището няма пари да плаща посещенията на учителите у дома.

# 647
  • София
Добър ден!
Титката къде се губи??
Гуге, знам, че се обаждам като дърта свекърва, ама що не изчакаш да оздравееш и тогава да те скопират. Не ми харесваш така, има риск за теб, който може да бъде избегнат. Не ти трябва нова беля на главата. Моля те премисли пак.  Hug Hug Моята операция за миомите я отлагаха 4 пъти заради какви ли не глупости, пък камо ли за температура. Не знам кой анестезиолог ще рискува с болен пациент под пълна упойка!

Видяхме се с Михова ние. Младежа вече е 1100 гр. Големи ритници по ехографа имаше, направо корема ми беше като чуждо тяло Simple Smile Явно днес не беше на кеф, щото ръцете му постоянно бяха пред лицето и юмруци раздаваше! Simple Smile При мен нещата са стабилни, но продължавам да съм Хаджи Димитър. След 11 дена ще бием стероидните инжекции за дробчетата и после може малко да си отдъхнем.
Питах я колко малки бебенца могат да отглеждат там. Сключили са договор с касата от 1,5 кг нагоре, но иначе имали възможност и много по-малки да гледат, имат необходимата техника.

Болните да се стягат, че след 2 седмици пуква пролет! Дотогава всички трябва да са здрави и на линия! Peace

# 648
Браво Пуке.
Да ти е мирн главата- от сега стероидите.

Пими- вчера 1650, днес 1720  #Crazy

# 649
  • София
Ма тя Титето писала, аз докато се публикувам! Браво Тите, все така да върви! Praynig

# 650
сигме,добре наддвате,браво

# 651
  • София
Тите, ние палците няма да ги пускаме, а дано ти върнат два хубави ембриона  Peace

Пуки, и твоите новини са хубави, важното е, че бебо е добре. Пък ти ще лежиш, щом трябва....  Hug

Сигме, расте детето, браво! Ама и ти трябва да увеличаваш млеконадоя май  Wink

Гуги, ще те мисля утре.

# 652
  • Пловдив
Сигме, ми тя бая бързичко си расте кифличката, това ме кара да вярвам, че много по - скоро ще си я приберете вкъщи  Heart Eyes
Пуки, браво на сърдиткото, да си расте и той все така  Grinning

# 653
  • Живее на Луната
Титка, браво, отличничка си, сега стискаме палци за хубави ембриончета.
Сигма, пу пу, малката все така хубаво да върви.
Гуги, ти си знаеш най добре как да постъпиш, дано всичко мине гладко.
Пуки, младежа футболист ще е май   Mr. Green

Аз ще си полегна, че пих малко биричка на обяд и ми се приспа  Blush

# 654
Сигме, оправяй млеконадоя щото момата все гладна ще си оди, както расте с тия темпове.

Тите, браво дано станат хубави ембриончета и си останете заедно за дълго.
Това с трансфера на втори ден малко не го разбирам, но все пак докторите си знаят работата.

Гуге, дано не ми се разсърдиш, ама хем имаш кървене хем ще те скопират, не знам какво ще видят вътре като кървиш. И моето хистеро го правиха на 9-10 ден. Мисля, че Шарки беше пуснали линкове преди време какво точно правят на хистерото.

# 655
Пуки, много сте пораснали браво на вас Heart Eyes
Споко младежа няма да излиза скоро, я колко време се задържа, ще изкарате до 36 седмица  Hug

# 656
  • СОФИЯ
Това с трансфера на втори ден малко не го разбирам, но все пак докторите си знаят работата.

Фели и аз не го разбирам, но определено има правени такива трансфери и причината е според мен да не изпуснат ембрионите, да не спрат да се развиват и да отпадне трансфера  newsm78 знам ли вече а и е по Фонда  newsm78 ако ако сама се финансирах няма да искам трансфер на 2 ден а ще изчакам да видя как ще се доразвият и тогава ще решавам  Laughing

Но в крайна сметка затова са лекари за да преценяват как да действат  Peace

# 657
  • Пловдив
Фели, аз днес почти нищо нямам, много слабо зацапване, до утре се надявам да е още по - слабо, да не кажа никакво, то при мен обикновено на 5ти ден има по едно петънце, рядко и на 6ти ми се случва да има. И да отложа заради това хистерото не са ми казвали, че на по - късни дни биха го направили друг път. Само настинката ме притеснява, дано нея преборя, че сега и бухам като магаре като лежа  Peace
аз лично познавам мама на две близначета с трансфер на 2 ри ден, а също и на Деси, която преди пишеше тук трансфера беше на 2ри ден и си има един момък  Peace

# 658
  • Sofia
Тите, радвам се, че всичко е минало добре. Сега поне едно от тези две ембриончета да си остане с теб за следващите 9 месеца  Hug

Сигме, браво на малката. Все така да наддава  Hug

Пуки, браво и на твоя младеж. Пък ти ще го играеш Хаджи Димитър колкото е нужно, за да устискаш максимално дълго  Hug

# 659
  • София

а също и на Деси, която преди пишеше тук трансфера беше на 2ри ден и си има един момък  Peace
а тя пък май имаше само един ембрион  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт