Време ни е за промяна 76

• 15 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
На балкона виждам бременни, дано и сред криещите се да има, че наближаваме края на темата.
Та бременните да не избягат преди да пусне някоя новата тема  Laughing

# 721
Аз искрено се радвам на всеки успех на всяка от вас тук и въпреки че не пиша често ви чета и съпреживявам всичко с вас. Хем ви се възхищавам на волята, която имате за N-тия опит, хем се чудя какво ли ме чака мен, като още и един път не съм пробвала. И като гледам какви мъки са, какви изследвания, каква история имате за гърба си... си задавам въпроса как съм могла да бъда такъв оптимист, като съм си мислела, че като не стане по нормален начин ще стане много бързичко по "ненормалния" начин.  smile3516

# 722
На мен много ми се иска Бамба да ни пусне тема, че може да е за последно. После чак кат се нареди за сесртичка на Дебелан Mr. Green

# 723
  • София
моите теми напоследък са все с неприятни случки  Confused

# 724
Геновева, това с вената на мен често ми се случва. Бодат ме и те сякаш потъват и не пускат кръв. Казвало се моментен колапс на вените. Оправя се като се поналееш с вода и изчакаш 10-тина минути.

# 725
моите теми напоследък са все с неприятни случки  Confused
глупости, да не си ти виновна Naughty аз и много хубави се сещам.

# 726
Ликунче, на мен това ми беше за първи и единствен път и слава богу! Просто лелята беше каруцарка  #2gunfire

# 727
  • Пловдив
Бамба, я стига глупости, пускай бързо темата, че трябва да излизам  Mr. Green

# 728
  • София
добре, пускам сега, че изчезвам за няколко часа.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707177.0

Общи условия

Активация на акаунт