Време ни е за промяна 76

• 15 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • София
до тук резултат няма , така че ми остана да опитам на 5 ден.

да сигме така е , ама нали се чудим къде е причината с имплантацията, при условие че другото е наред

# 677
МЕМЕ то имплантацията си е проблем  newsm78
като него решите, значи ще има успешен опит.

# 678
Миеринко, знам че това го даде за пример. Абе като си плащаш ти поръчваш музиката, знаеш ли как се съобразяват с мнението ти и каквото искаш това правят, особенно като си с повечко опити.

Мъжа ми като надуе музиката в къщи веднага спират да мърдат и като я намали след малко пак почват да шават. Не знам дали чуват, ама явно усещат вибрации.
Ослушват се гато глухи петли  hahaha hahaha hahaha

# 679
  • София
Ванче, не стига че ви насиниха порядъчно предния път, ами сега като чуе мъжа ти направо ще му се дореве сигурно. И сега какво ще чакате още един месец неговите резултати  Whistling

Мани Фели, не ми говори.....дорева му се....ми се и притесни, че сигурно не са наред резултатите, че го карат пак да пуска. Ми и мене ме притесниха, че са готови резултатите, пък по тел. не ги казват.
Кой знае какви са...та не искат да кажат Confused Confused

# 680
  • София
а иначе за фонда вече няма какво да чакам, с това чакане по 1 година, навърших годините, така че сега оставаме на собствено финансиране, докъдето можем.

сигме, лошото е че досега нищо не излиза от изследвания......ама аз нали съм ненонправим оптимис знам че ще стане, така че си чакам моя ред......

# 681
  • София
ванче не се притеснявай това си е практика да не казват по телефона резултатите, дори да са перфектни пак няма да ти кажат по тел.
а и може да си объркали пробата на мъжа ти, или да са я окепазили, за това не им е стигнала кръвта да ги направят, нали и студенти ходят там да се учат....

# 682
  • София

В случаи, когато със стимулация вадят 1-2 Яйцеклетки, не виждам какъв е смисъла от стимулацията. newsm78

ами смисъла е че няма как да знаят в началото колко яйцеклетки ще излезат, не съм чула ни в една клиника да имат на щат ясновидки  Joy Joy
Бамби, аз не говоря за 1-ва стимулация, както е при Титка. Като е за първи път много ясно, че докторите пробват, защото няма как да знаят какво ще се получи.
Говоря по принцип. Има доста съфорумки, които си знаят, че не правят бройка и въпреки това се съгласяват да ги тъпчат с хормони Rolling Eyes Rolling Eyes

# 683
  • София
ванче не се притеснявай това си е практика да не казват по телефона резултатите, дори да са перфектни пак няма да ти кажат по тел.
а и може да си объркали пробата на мъжа ти, или да са я окепазили, за това не им е стигнала кръвта да ги направят, нали и студенти ходят там да се учат....
Меме обяснението беше, че нямало достатъчно власинки, пък те изследвали власинките точно.
Каквото и да значи това Rolling Eyes Можели и така да дадат резултат, ама нямало да има 100% гаранция, че е верен Rolling Eyes

# 684
Ванче, може да няма нищо притеснително, само да си придават важност, пък може да сте им симпатични и да искат да ви видят пак  Joy

Меме, и това с имплантацията е една безкрайна игра. Аз сама си исках РВМС без да я чакам Перси да ми го предложи, защото вече бяхме опитали от всички илачи.
Виж пък при Максчето последния път стана без лекарства, абе божа работа ама бая зор до като се накани да поработи оня от горе.

# 685
Какво е РВМС?  Sad

# 686
Лекарство което поставят в матката преди трансфер. Това само при трансфер на 5 ден, защото се взима два пъти кръв, в деня на пункцията и един ден след това пак и се поставя в същия ден. Така престоява още 2 дена до деня на трансфера.

# 687
  • София
ох така е момичета, аз съм от тези дето вече правят по 2-3 и както занем от преди седмица без стимулация и двете яйцеклетки се бяха скапали, т.е. нищо не остана след пункция, така че предпочитам дори  и лека за да контролират узряването, но пък иначе колкото фоликула толкова я и съответно толкова ембрина, така че това с ец може да е по евтино но си е игра на нерви.
но това си е мое мнение.

# 688
  • София
ванче на мен след биопсията ми казаха че съм с отлични резултати, но май заради алергиите ми дадоха кортикостероиди за отслабване на имунната система и да ви кажа има резултат, сега каквото и да ям нямм грам обрив, и лицето ми се изчисти и се чуствам добре, само се пазя да не настина....

# 689
  • София
така че това с ец може да е по евтино но си е игра на нерви.
хич не е евтино. Peace

Общи условия

Активация на акаунт