Време ни е за промяна 76

• 15 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
браво на растящите бебета!!!!

видяхме се с мимата, пихме кайве и като се скри слънцето се окостихме от студ.

бандитче, тия са твойте и ще станат хора!!!

# 661
Гуге, на мен бая ми върви кървенето, ама щом при теб вече е спряло значи всичко е наред.
Дано се оправиш до утре, и да си нямаш после проблеми с упойката.
Стискам всичко да мине по мед и масло  Hug Hug Hug

Аз от толкова опити и проба - грешка, съм на мнение че все пак трябва да се изчака да се видят накъде се развиват нещата. Айде сега да не влизам още в ролята си на свекървещица, само акъли раздавам чак не мога да се понасям  Whistling

Дано на Титето ембрионите са герои и да оправдаят очакванията и, да си има после поне едно скорпионче  Laughing

# 662
  • София
те 2 броя и да ги наблюдават няма да станат повече  Rolling Eyes

# 663
  • Пловдив
те 2 броя и да ги наблюдават няма да станат повече  Rolling Eyes

и аз така мисля  Peace

а също и на Деси, която преди пишеше тук трансфера беше на 2ри ден и си има един момък  Peace
а тя пък май имаше само един ембрион  newsm78

да Бамба, от една яйцеклетка имаше едно ембрионче, което се превърна в човече  Simple Smile
Фели,  Hug Hug Hug

# 664
Бамби, те като и ги турнат на 2 ден може и четири да станат  Joy

Вико, вий да не го пихте това кафе на вънка, да бяхте се облекли по топличко  Joy

# 665
  • София
Добър ден!
Тите, сега 2-те яйца да се оплодят, развиват и да станат 2 бебета fingerscrossed fingerscrossed
Пуки, браво, добре растете!
Сигме, браво на Лия Peace
Да наддава, че с тоя грамаж дето доиш незнам кЪ ше я храниш hahaha
Гуге, дано утре да нямаш ни темп, нито кървене.

Шътче, лелята от МД ми се обади, мъж ми трябва да дава нова проба Crossing Arms
Моите резултати били готови, ама преди петък не можела да ми ги даде и по тел. не можела да ми ги каже #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 666
  • София
сигме браво за хубавите новини Hug Hug Hug все така бързо да наддава малката лия Hug

фели, пуки Hug и вие да сте здравички и добре

по повод трансфера на 2-ри ден, на мен първия път ми беше така, също имах само 2 от 2, обясниха ми в клиниката, че когато е малко бройката 1-2 така практикуват, освен че за да си вземат парите по фонда трябва да им е приключил опита с трансфера- това е допълнение от мен.

миеринко, сега като си плащам сме решили да чакаме до 5 ден, 1-2, без значение, каквото остане до 5 ден за ет те това ще е, естествен подбор hahaha

# 667
  • СОФИЯ
по повод трансфера на 2-ри ден, на мен първия път ми беше така, също имах само 2 от 2, обясниха ми в клиниката, че когато е малко бройката 1-2 така практикуват, освен че за да си вземат парите по фонда трябва да им е приключил опита с трансфера- това е допълнение от мен.

миеринко, сега като си плащам сме решили да чакаме до 5 ден, 1-2, без значение, каквото остане до 5 ден за ет те това ще е, естествен подбор hahaha

Подкрепям казаното  Peace Peace Peace
Аз така мила бях решила на първият опит, че ще чакам до 5 ден имах 6 яйцеклетки но доки каза НЕ, на 3 ден не са хубави  Crossing Arms Crossing Arms
Но както казваш и общата казана приказка "който плаща той поръчва музиката"

# 668
Аз като бях в клиниката на Щерев, докторката ми направи двоен трансфер - на трети ден ми върна два ембриона и на пети ден ми върна два. Това го правят май само там, но пък имаше успех, макар че нещата се сдухаха на по-късен етап - 7 г.с.

# 669
  • София

а също и на Деси, която преди пишеше тук трансфера беше на 2ри ден и си има един момък  Peace
а тя пък май имаше само един ембрион  newsm78
и Бътински беше с трансфер на 2-ри ден на 1 ембрион.

Моето мнение е, че когато един ембрион е качествен и има потенциал той ще се развие независимо дали трансфера е на 2-ри, 3-ти или 5-ти ден.

В случаи, когато със стимулация вадят 1-2 Яйцеклетки, не виждам какъв е смисъла от стимулацията. newsm78

Слънчо, не разбрах АБ пиеш ли newsm78

# 670
  • Пловдив
сигме браво за хубавите новини Hug Hug Hug все така бързо да наддава малката лия Hug

фели, пуки Hug и вие да сте здравички и добре

Аз където не ми е работа  Whistling Но не може ли да се договори да се плати опита до момента, ако се прецени че са малки шансовете при такъв трансфер, пък след време да се стартира нов опит по Фонда. Те едва ли подават веднага информация за опита.....май се подава във фонда като се приключи опита, а не като стартира. Не че са малко парите, ама пак е нещо. А иначе при неуспех, ще си платиш наново цялата процедура. Така ще платиш само половината.....примерно.  Peace

# 671
  • София
при мен пък точно един от опитите по фонда чакахме единствения ембрион до 5 ден, можеше и да не вземат парите.  Rolling Eyes
искаха на 3 ден да го върнат, аз казах че искам на 5, увериха ме че е добър и ще си е добре и на 5 ден, така се и оказа, обаче явно после му се е случила случка, защото теста си беше кръгли нули.

В случаи, когато със стимулация вадят 1-2 Яйцеклетки, не виждам какъв е смисъла от стимулацията. newsm78

ами смисъла е че няма как да знаят в началото колко яйцеклетки ще излезат, не съм чула ни в една клиника да имат на щат ясновидки  Joy Joy

# 672
Ако оня, началника е рекъл и на втори ден ще стане човек.

# 673
Ванче, не стига че ви насиниха порядъчно предния път, ами сега като чуе мъжа ти направо ще му се дореве сигурно. И сега какво ще чакате още един месец неговите резултати  Whistling

Миеринко, ако са били с фрагменти наистина е нямало смисъл да ги чакат до 5 ден, за това са решили да слагат хубавите на 3 ден.

Меме, и това не мога да го разбера, не стига че с клизма и аспирин ти изваждат 1 или 2 яйцеклетки, принципно говоря, ами и трябва трансфер да направят щото да си приберат парите от фонда, демек ний май си свършихме работата, а вий сега си чакайте видов ден.
И после като е неуспешен опита си остава за пациента да чака още една година докато се добере до другия опит.

# 674
  • СОФИЯ
Миеринко, ако са били с фрагменти наистина е нямало смисъл да ги чакат до 5 ден, за това са решили да слагат хубавите на 3 ден.
Меме, и това не мога да го разбера, не стига че с клизма и аспирин ти изваждат 1 или 2 фоликула, принципно говоря, ами и трябва трансфер да направят щото да си приберат парите от фонда, демек ний май си свършихме работата, а вий сега си чакайте видов ден.
И после като е неуспешен опита си остава за пациента да чака още една година докато се добере до другия опит.

Да Фели бях с фрагменти  ooooh! ooooh! не просто дадох за пример, че ние много неща искаме да станат така или иначе, но не ние решаваме  Hug Hug Hug

Браво Феличка много точно казано  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт