Време ни е за промяна 76

• 15 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ли кунче от 2012г няма предимство за възрастта, първия път по фонда подадох на 28.07.2011 и получих заповед 28.06.2012г , сега подадох на 07.08.2012г и чакам към юни-юли , ако дочакам изобщо.......

# 706
  • Sofia
LiKun, чака си се дълго и за трите опита по ФАР. Аз подадох документи за 3-и опит декември и по-рано от септември едва ли ще ми дадат заповедта. Иначе самото одобряване става автоматично, щом веднъж вече си отговорил на критериите.

# 707
Аз пък готвя  Mr. Green

# 708
Бамба, те от Тина Киркова проблемните бебета ги карат в МД.
Ако в Надежда са взели двама от Тина Киркова, колко общо имат в Надежда?!?! И дали тези доктори не тъкат на 2 стана, като летящите преподаватели във ВУЗ-овете?
Ако хипотезата ми е вярна, нищо чудно, че натискат за секцио - то затова и по принцип натискат за секцио - планират си работата, ясен е денят и часът, един час работа, вземат си парите и са готови. А да чакат естествено раждане-ами може да стане за 2 часа, може и за 2 дена  Whistling, предварително никой не може да ти каже  newsm78.
И дето са те плашили с форцепс - ами аз си мислех, че в държавните болници това го правят наказателно за тези, които не са си платили за секцио  #2gunfire Иначе, ако нещата се закучат естествено, в частната болница няма пречка да минат към секцио, там така или иначе се плаща.
Накрая-критериите за недоносеност са 2 и са кумулативни-минимум 38 г.с. И тегло над 2 500.
Всички бебета, като се родят, свалят 100-150 гр.

# 709
А ако се окаже, че не ме одобрят още за първи път, поне ще ми кажат ли по-рано или чак след година, когато ми дойде редът. Оф, не предполагах, че е толкова мъчно с този фонд. Никак не ми харесва това  Crossing Arms

Излиза, че ако чакаш трите опита по Фонда, и си към 40-те ще изпращаш първокласник, на преклонна възраст. В едната ръка букет за учителката, в другата Корега за лепене на зъбките ти  Sad

# 710
  • София
ами добре че трудно се плаша аз  Mr. Green
утре пак ще се плашим, да видим дали ще има нова програма.
минала съм 38 седмица, и килата към 3 вървят, всякакви органи уж са добре, трябва да е доносен по всички критерии човека.
само за сърцето малко ми е притеснено, че Михова все го отбелязва, ама кардиолога уж каза че не е проблем.

# 711
  • София
Жалко само, че толкова време се чака, не могат ли за нормално време да ги правят пък.
Рали те бяха казали за началото на април.Mr. Green
3 седмици е технологичното време- от 11.02- направо са си бързаци Mr. Green

# 712
  • София
А ако се окаже, че не ме одобрят още за първи път, поне ще ми кажат ли по-рано или чак след година, когато ми дойде редът.
Ако някой документ липсва или не е наред, до около 1 месец те уведомяват.

# 713
  • Sofia
Ли, ето тук можеш да си проверяваш номера до къде е стигнал:
http://www.far-bg.org/index.php?option=com_sobipro&task=sear … =54&Itemid=26

# 714
Жалко само, че толкова време се чака, не могат ли за нормално време да ги правят пък.

Ванче, и аз си мисля, че просто са взели по-малко кръв от мъжа ти и затова не им е стигнал и се налага пак да го бодат  #Crazy Сигурна съм, че всичко ще бъде наред с изследванията, но чакането и мисленето направо са съсипващи Rolling Eyes От генетичните много рядко излиза нещо особено проблемно, тромбофилиите и усвояването на фолиевата са проблемни само финансово  Money
Стискам палци!!!

# 715
  • СОФИЯ
Излиза, че ако чакаш трите опита по Фонда, и си към 40-те ще изпращаш първокласник, на преклонна възраст. В едната ръка букет за учителката, в другата Корега за лепене на зъбките ти  Sad

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
ами и така може да се получи  Thinking

# 716
  • София

Ванче, и аз си мисля, че просто са взели по-малко кръв от мъжа ти и затова не им е стигнал и се налага пак да го бодат  #Crazy Сигурна съм, че всичко ще бъде наред с изследванията, но чакането и мисленето направо са съсипващи Rolling Eyes От генетичните много рядко излиза нещо особено проблемно, тромбофилиите и усвояването на фолиевата са проблемни само финансово  Money
Стискам палци!!!
Евче, тя лелята още като взе кръвта, ни предупреди, че често се налагало да викат втори път за взимане на кръв. Ама аз тогава не й обърнах внимание.
Ние кариотип пускахме сега. Абе като чета май не са много рядко тези проблеми Thinking Thinking
Иначе тромбофилия и усвояване на фолиева съм пускала отдавна- това беше едно от първите изследвания, които правих въобще.

# 717
Миеринче, ти се смееш, но ако нещо ме ужасява в цялата работа, то е точно това  Tired

# 718
  • СОФИЯ
Миеринче, ти се смееш, но ако нещо ме ужасява в цялата работа, то е точно това  Tired

Душичка то стана много смешно  Joy Joy Joy
Но аз не съм първа младост и на мен това с Фонда и чакането по близо година не ми харесва, но като нямаш възможност сам да си платиш .... чакаш ....не е за приказка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 719
Ванче, ми то кариотипът нали е генетично  newsm78
И накрая ще се окаже, че ти си нормална жена, а мъжо-че е нормален мъж  hahaha

А за лелята, която ви е боцкала - ако е тая, която мен ме боде  #2gunfire, нямам думи  #Crazy
Имам 2 вени - едната не се вижда и само добрите лаборантки я усещат, другата е като слънце, вижда се от 200 метра въпреки, че е бая набодена - като за планинена карта в Кандиларов  Joy
Та "мойта" леля-лаборантка на 14 ет. в МД я хванах към 12,30 ч. точно щеше да излиза  Embarassed, но вика - айде, влизайте и по-бързичко!
И като се почна едно бодене-във вената като слънце бодна-нямало кръв там  #Cussing out, боде и в другата-там въртя иглата на 180 и повече градуса  #2gunfire, добре, че не ме е страх от тия неща, но пък за едната бройка да й дигна биг скендъл, щото ме изнерви  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт