Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на ясновидци, врачки и ходжи в България

 • 219 965
 • 228
 •   1
Отговори
# 90
 • Мнения: 1 274
TopsyG, и на теб всичко най-добро.   bouquet
Ей,жена,спирка нямаш! И к'во ся' като не се получава да ни вкараш в правия път,ще продължаваш да си намилаш едно и също.. Я,се огледай покрай теб ,работа няма ли за вършене.
честно ти казвам ,писна ми да те чета и хайде да се спреш вече,а? Не само аз ще съм ти благодарна  bouquet  bouquet
'айде сега и ти със здраве!
Понеже посъбрах впечатление от поведението на хората в тази тема, мога да кажа, че сте заредени до една с много отрицателна енергия. Няма други такива хора в този форум. Май това ви е проблемът, но не го виждате от страни. В другите теми хората не пишат по такъв начин. Аз на ваше място бих поработила върху себе си, вместо да се влача по врачки. Вероятността да разрешите проблемите си би се увеличила. Между другото, прозорливи хора има и в православието, но не се наричат 'хора с паранормални способности', а прозорливи. Така или иначе, след като има свободна воля и молитви, логично е бъдещето да не е нещо фиксирано, за да може се предскаже точно, а променливо. И ако някой решава хода му, това не са ясновидците. 

# 91
 • Мнения: 43
Ей,жена,голяма спамърка си,приличаш на човек току-що открил интернет и как да работи с форуми. Мисля,че този форум имаше политика относно спама и спамърите..
Нали знаеш,че прекаления светец и Богу не е драг. Прекаляваш, не можеш да обощаваш и даваш мнения за поведението на хора,които не познаваш-няма как да знаеш кой как се държи в реалния живот,кой каква религия изповядва и дали изобщо вярва в него.
ОК,появи се,каза си мнението,спри се вече или наистина си намери форум ,който отговаря на разбиранията и си пиши там
ко обичаш,не се изживявай като спасител на заблудени души,наистина смятам,че имаш сериозен проблем и това не са конкретните теми от този форум ,в които спамиш.
Не можеш да имаш отношение към мен и да ми казваш с каква енергия съм заредена и какво излъчвам,просто защото не ме познаваш. Но аз самата познавам хора,които са фанатизирани на тази тема,за която говориш и усещанията ми към тях са същите,като тези когато ти заговориш. В златната среда е истината,жена,тези залитания са мн опасни, да знаеш!

# 92
 • Мнения: 1 274
Визирах изказалите се преди теб.

Никак не ви харесва идеята че ВСИЧКИ ясновидци, врачки и ходжи в България, и не само, по дефиниция са в черния списък, нали? Може би сте от гилдията и си пазите доходите, или?

Златната среда, 'прекаленият светец...' - това е за онези, които нямат хал хабер от християнство. Някакво интуитивно, рурално, полу-езическо, примитивно такова, непросветено християнство. Има си Нов Завет. Там си пише каквото трябва. Ако не си го прочела, как даваш мнение?

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 12:26 от Maria71

# 93
 • Мнения: 0
Диди от Банишора, почина пролетта на 2012г.! Странно защо присъства в анкетата? Освен това, имам чуството че в анкетата се гласува без да е ясен въпроса и НЕ-то. Според мен, трябва да има критерии по-които човек да оценява "доволността" си от въпросните хора!

Диди ми беше дадена като име на лични. Съжалявам за грешката! Ще бъде премахната веднага


За съжаление анкетата може да бъде само като въпрос и няма възможност да се добавят критерии към нея или с някаква оценка от 1 до 6 например. Такива са опциите на анкетата в сайта.Преди да публикувате имена и сайтове трябва да сте сигурни, кой стои зад тях.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!  САЙТА WWW.SVETLINACENTER.DIR.BG  НЕ Е НА МАГ СВЕТЛИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Елементарно е да позвъните на телефоните и да попитате за нея, ВЕДНАГА ЩЕ ВИ КАЖАТ, ЧЕ ТЯ НЯМА НИЩО ОБЩО с този сайт!!!!!!
Аз съм собственик на този сайт, както и на сайт www.svetlinacenter.com и зад "лицето лечител" в сайта стои юридическо лице със специалист, а не просто някакво неизвестно понятие "маг". Не виждам как можете да си позволявате такива волности и да асоциирате този сайт с някаква си Маг Светлина, само заради съвпадение на имената, без въобще да сте си направили труда да проверите това истина ли е...та какъв е смисъла от анкетата ви ако половината от предложените за гласуване са или починали(Диди) или с неверни данни...
НАСТОЯВАМ НЕЗАБАВНО ДА ПРЕМАХНЕТЕ САЙТА ОТ ИМЕТО "МАГ СВЕТЛИНА" В АНКЕТАТА ВИ!
Ако искате да сте от полза на обществото най-добре публикувайте АДЕКВАТНА ИНФОРМАЦИЯ и данни или направете тема за споделяне на мнения, а не някаква псевдо анкета без критерии и с непроверени данни...

# 94
 • Мнения: 0
някой говорил ли е с Маг Ани от езо.тв
http://bg.ezo.tv/gadatel/magh-ani
ако някой е говорил с нея, нека сподели дали е кзала нещо вярно и дали е познала какво ще стане

# 95
 • Мнения: 1 274
Чудя се коя българка с всичкия си би отишла при ходжа. При днешното изостряне на отношенията и вероизповеданията, радикализацията на исляма у нас и в целия свят какво добро можете да очаквате? На сто места прочетох как ходжите правят черни магии на клиентите си българи (най-вече българки), което се установява след превод на листчетата, които дават на хората.

То не че другите са безопасни. Маг - това е от магьосник, а едно време са ги наричали вещици/вещери по български, магьосник е чуждица.

Ето една книга, в която се говори за маговете и подобните:
От какво искат да ни “спасят” НЛО, екстрасенси, окултисти, магьосници?
http://duhovnabran.hit.bg/ufo.html

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 10:31 от Серафима

# 96
 • Мнения: 770
"Вещер"/"вещица" просто е означавало вещи, знаещи хора. Различните винаги са дамгосвани от масата хора, които не са ги разбирали, но винаги са търсели помощта на такива знаещи хора, когато е имало нужда.

Относно врачки и "екстрасенси" разни, - пълно е с шарлатани и шарлатанки. Слагам величаещата се за "маг" Селена, която обаче безкрупулно краде и предава като свое труд на руски автор и си създава велика "академия създай себе си". Ето по-подробно за какво става въпрос -

" Една "духовна академия "създай себе си", не даваща обаче информация откъде е заимствала програмата си за "обучение" на "ясновидката Селена"
Здравейте!

Искам да дам нещо, което ми се даде да го разбера "случайно". Отивайки в книжарница "Хеликон" да видя дали вече има "Атила" 6 том от поредицата "Тангра" на Токораз Исто, излязла вече от издателството, но се оказва, че още не е заредена там.

И... реших и да разгледам дали има нещо ново, което да може да ми привлече погледа. И... в раздела, където са конспирациите погледът ми попада на книга свързана с ДНК кодовете, взех я и я разгледах. Оказа се, че това е книгата на ВЛАДИМИР ЛЕРМОНТОВ - "СМЯНА НА КОДОВЕТЕ НА ДНК". Имаше от този автор още 2 или 3 негови книги, едната от които е със заглавие е "ХРОНИКИ НА ВЕЛИКИЯТ ПРЕХОД" (нарочно ги пиша заглавията с главни букви, ще видите защо). На български език книгите на този автор се издават от издателство "ПАРИТЕТ".

Едната книга я намерих преди малко на руски език - http://rudocs.exdat.com/docs/index-312616.html, както попаднах и на сайта на руски на този автор, който е тук - http://www.vlermontov.ru/ Ето и друг сайт, където се предлагат курсове по неговото творчество, но... с неговото име дадено - http://www.z-s.ru/psiho/3878 - ""Великий Переход - Замена Кодов ДНК" , и още един сайт - http://www.fpss.ru/club/seminars/231/ - Но...

На някои, участници в една група, наричаща се "Божествена светлина..." и... може и да е познато поне малко това заглавие, особено на участниците в една "Академия за вътрешно самоусъвършенстване", които си дават на вятъра парите на една дама, наричаща се Селена, която представя като своя изцяло заимстваните от автора Владимир Лермонтов - от книгите му - програми - едно към едно заимствани и въз основа на това, никъде обаче не се споменава, че са взети от неговите книги - поне аз не открих такива насоки да са дадени (а това си е чисто плагиаство за мен, като се има предвид, че дамата, водеща тази "академия..." с програма "създай себе си", самата тя претендира колко хора крадели от нея и... от този род неща - няма да навлизам навътре.)

Поводът ми да напиша това е, да дам конкретно на желаещите САМИ ДА СИ СЕ САМОУСЪВЪРШЕНСТВАТ и ДА НЕ СИ ДАВАТ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА НА "ПОСРЕДНИЦИ", величаещи се за какви ли не, и откриващи въз основа на книги на този автор "академии" и какви ли не още неща, само взимащи парите на наивните и вярващи им хора - каквото намерих като информация. Първо погледнете тук -

"Расшифровка кодов ДНК,

Дополнительные практики

Что такое негативные и позитивные коды ДНК?

Коды это программы, находящиеся в самой основе биологии человека. Они руководят жизнью и творят жизнь человека.

Негативные коды, если выразить их суть кратко, то это программы страха.

Позитивные коды или коды Света – это программы Любви.

Замена кодов ДНК это замена страха на любовь.

Негативные коды ДНК:

Код зачатия

Код внутриутробного развития

Код рождения

Код матери

Код отца

(Первые пять кодов объединены в группу, которая называется Стартовый код или Стартовая группа кодов)

Код сексуальных партнеров. (Сексуальный код)

Код детей

Код родственников

Код друзей и близких

Денежный код

Код Эго

Код ответственности за счастье других

Код желания собственного счастья

Многомерный код Эгрегора 3-го измерения."

от страницата със самата книга - http://rudocs.exdat.com/docs/index-312616.html?page=3

и тук - текста - " Стъпка първа е в 5 стъпала
1. Кодът на Зачеването
2. Кодът на вътреутробното развитие
3. Кодът на Раждането
4. Кодът на Майката
5. Кодът на Бащата

Стъпка Втора е в 4-ри стъпала
6. Кодът на Сексуалните Партньори
7. кодът на Децата
8. Кодът на Роднините
9. Кодът на Приятелите и Близките

Стъпка Трета е в 5 стъпала
10. Кодът на Парите
11. Кодът на Егото
12. Кодът на Чуждото Щастие
13. Кодът на Личното Щастие
14. Многомерния код на Егрегора от 3-то Измерение" ,

Намиращ се на този сайт - http://suvarnavishudha.blogspot.com/p/blog-page_20.html

и този текст тук - http://suvarnavishudha.blogspot.com/2012/11/blog-post.html#more със заглавие "СМЯНАТА НА СВЕТОВЕТЕ Е СМЯНА НА ДНК КОДОВЕТЕ
Сензационни изследвания на миналото, настоящето и бъдещето на човечеството", на който нито горе нито под текста е дадено името на автора и книгата/книгите от която/които е взет.

Тази постъпка за представяне нещо чуждо, за свое лично за мен е с цел супер изявена любов към парите.

ЕтТО НЕЩО ОТНОСНО САМИЯТ АВТОР - "Владимир Лермонтов — личность загадочная, непредсказуемая и мистическая. Он является потомком древнего шотландского рода Лермонтовых.

Наделенный глубокой интуицией, восприимчивостью, он проходит по жизни, руководствуясь не логикой разума, а повелениями внутреннего голоса, высших просветлений и озарений.

Знаменитый род Лермонтовых корнями уходит к шотландскому роду Георга Лермонта. В XVIII веке после приезда в Россию от него образовалась русская ветвь, от которой впоследствии и появился поэт Михаил Лермонтов. Сам же Владимир Лермонтов, основательно изучивший свое генеалогическое древо, считается правнучатым племянником Михаилу Лермонтову, но он никогда не выставлял этот факт напоказ. Скорее, скрывал, ибо свет предков, не оставлял никаких шансов быть в этой жизни самим собой и предопределял для него судьбу незаметной песчинки в соседстве с великими глыбами.

Автор книг: "Азбука жизни", "Дельфания", "Библия любви", "Сила поющего сердца", "Праздник навсегда", "Здравствуй, Счастье!". "Экстремальное путешествие к счастью", "Ветер любви", "Мои друзья: счастье, здоровье, богатство, любовь", "Календарь счастья, здоровья, богатства, любви", "Образ исцеляющий", "Трансформация реальности", "Энциклопедия трансформации", "От исцеления к трансформации", "Магия образов Фэн-Шуй", "Сотвори свою судьбу", "2013. Активизация ДНК. Через апокалипсис к бессмертию".

Имя Владимира Лермонтова широко известно не только российскому читателю. Его книги издаются на английском, немецком, голландском, польском языках." (и на български също Simple Smile)
http://www.fpss.ru/club/authors/461/"

http://ezopolet.blogspot.com/2013/05/blog-post.html

http://www.facebook.com/groups/348108365243765/permalink/488836354504298/

-------------------------------

"Изчислявахме у дома на Владимир Лермонтов - оригиналният автор, от който е откраднала текста за "академията" си г-жа "маг Селена" (без да е споменала някъде да има неговото лично разрешение за използване с цел комерсиална печалба неговият личен труд, опит и книги и да ги представя едва ли не за свое творчество и свои възможности - поне аз не видя такова упоменаване никъде досега из нейните не 1-2 сайта, а няколко).

Изчислението ни рубла спрямо лев, за един негов - на автора курс, който имаше дадена цена, беше от порядъка на 300 - 350 наши си лева. Сега колко е продължителността на този курс, може да си видите в сайта му, на който по-горе има пуснат линк.

Докато г-жа "маг Селена" е искала на Румяна Прокопенко (цифрата е пусната с нейното разрешение, на Румяна, за което отново й благодаря) -

"Rumiana Prokopenko
От мен изискваше за едно участие по скайп 160 евро!Тогава ми стана ясно че не е от светлите и чистите!!!""

Това, съизмеримо в наши си български лева е "скромните", "само" около 300 лв. в нашата страна, с нашите доходи.

Спиро Звездев"
# 97
 • Мнения: 770
Отделно, тази г-жа "маг селена" лъже и с външността си, поставила си е снимка като за по-млади години, а в действителност изглежда по друг начин - състарена, с един див поглед като на обезумяла личност, с черно боядисана коса, поне когато я видях, постоянно "водеща" бой със "сивите извънземни и илюминатите..." и от този род неща, даваща "супер верни прогнози" какво ще се случва в страната ни и... все в този вид разни пропаганди.

Често си пуска обяви във вестниците за възрастни хора, то и този тип хора, избрали да печелят върху нещастието на други хора, търсят все такива, които са в слаби позиции, да им изтеглят парите под различни предлози за "помощ". Отделно продава скъпоструващи здравословни хранителни добавки, които могат да се намерят свободно по аптеките в пъти по-евтини цени, отколкото на нейните, посочени в няколкото й сайта из нет-а.

# 98
 • Мнения: 1 274
Щом споменаваш руски източници, да дам едно руско клипче, изповед на бивш екстрасенс:

# 99
 • Мнения: 770
Г-жо Серафима, нямам време да гледам разни клипчета. Дадох информация относно плагиатство на информация от страна на Селена изцяло от труда на руски автор, и го представя за лично свой, без да споменава никъде откъде го е откраднала съвсем явно едно към едно.

А пък темите, които се разглеждат в посочената книга/книги там е на ниво, за хора, които се интересуват от такива неща.

# 100
 • Мнения: 43
Много моля тези,които се изживяват като спасители на души да престанат да досаждат и спамят във всяка тема,имаща подобно съдържание.
Нека не смятат,че прочели една-две книжки,имат срещу себе си хора,неспособни да вземат и застават зад решенията си,осъзнавайки и приемайки последствията от тях. Ако може да не се приемат като единствено прави и неспособни да видят друга гледна точка,различна от тяхната- предполагам знаете,че това също е признак на интелегентност. Чаках,чаках да се спрат,ама наистина е много досадно и нищо друго,освен досата не предизвикват с постингите си.
Моля,направете си тема,в която да обсъждате вашите философии-тук дори не сте сигурни колко са християни,колко са будисти,колко са атеисти- хайде стига с проповедите

# 101
 • Мнения: 25
още мнения по темата?

# 102
 • Мнения: 250
Ами да,всеки който взема пари за нещо дадено му даром от "горе"е шарлатанин.Ако имаш истинска дарба да помагаш няма да ламтиш като просяк за пари,ако човек е доволен от теб ще даде колкото поиска,и да не даде здраве да е.Ходих на младини при една жена.Тя гледаше на кафе вижда ме за първи път и ми скри шапката.Като попитах колко да платя каза цитирам"Тук не се плаща чедо,даром ми е дадено-даром да давам иначе Бог ще си го вземе че и ще ме накаже."И ми помогна,много,спаси ми живота дето се вика.И след време се върнах и пуснах в пощенската кутия плик с някаква сума и бележка"Похарчи ги за здраве за каквото искаш.Бог да те поживи."Без име.

# 103
 • Мнения: 0
Двете широко рекламирани персони не са за наша радост в анкетния списък (засега), но все пак за инфо споделям негативния си опит с:

 1. Мария Асенова
 2. Божидара Христова

 Нямат ясновидски и/или лечителски способности.

В рекламите по Интернет, Мария Асенова дори беше описвана като "Наследницата на Ванга". А и не само тя. Нещо много наследници станаха. Но нормално - това е стратегия, всеки знае името ВАНГА синоним на какво е. И хората се подлъгват. Жалко само, че се използва паметта на тази свята жена за подобни шарлатании...

# 104
 • Мнения: 182
Снежа, ясновидка ли номероложка ли се води..... newsm78
Живее в Борово близо до 20 поликлиника. Написала книга, и измислила нови неща, методи в номерологията, които аз не разбрах и не вдянах логиката / а все пак съм доста добра по математика/.
Наговори ми някакви безумия, че не трябвало да раждам синът си, ако оживеел до еди кога си щели да го изнасилят.....и до еди колко си години едва ли ще е жив.... После , че мъжът ми ще катастрофира, ще бъде в кома, но можело и да оживее..........кога щял да почине баща ми.........пълни идиотщини, дори и всичко това да е истина, не мисля, че има право да го казва и коментира, така препрограмира съзнанието на хората с негативните си предсказания. Вдигнах и як скандал.
Само се чудя на собственият си акъл, защо след като в първият момент не я харесах, останах, но една приятелка нали много я прехвали и ме води.........
Историята е от няколко години , но въпросната сигурно още се изявява, имаше голямо самочувствие и много си беше повярвала. Вземаше колкото и оставиш, но на всеки си пласираше книгато а.

Същата самодейна програмка ми пусна и на мен за катастрофите и кой кога щял да се спомине....Разбира се, презентация на книжлето й също...
Глупост, наглост и безмислие  от леля ви Снежка за 20 лева.

Общи условия

Активация на акаунт