Отговори
# 390
Тефи то реално кисела е нещо като каша-плод с нишесте.Проблема при него е,нешестето си е чиста скорбяла без никакви витамини и минерали и без фибри.Да речем има място при хора със заболявания на стомашно-чревния тракт, които имат нужда от енергия,без да се дразни лигавицата от фибрите. Примерно при възстановяване след операция.Кашите- съдържат цялото зърно с всичките полезни съставки. На по-голямо дете може плод или плодово пюре следобяд,когато вече имаш въведени основните хранения,но да не е в прекалено голямо количество,да се засити с него и да не иска да си яде вечерята или кашата.Разбира се в началото има дисбаланс между белтъците,въглехидратите и мазнините, но целта е да се постигне оптимална пропорция.Това ,което исках да обясня е, защо не се препоръчва плод за основно ядене според мен.
Могат да спрат само детските,не и майчинството.

# 391
На хората децата се изправят в кошарките вече, пък Несторзиньо от вчера се обръща от корем по гръб ...  hahaha
Айде да се разберем така - който има критика към някой - да му я пише на лични!  Hug
Редактирам се, че Зафирка е писала!

# 392
sami съмнява ме от мокрите кърпи да излязат пъпчици... те са бебешки нали? по всяка вероятност са от лигите  Hug
за темата кой пише и кой не, какъв пък е този върховен страх да не получим по някоя критика  #Crazy #Crazy #Crazy то по тая логика ако споделя , че давам на Ачо сок от ягоди трябва да ми кажете браво, да не би случайно да не се обидя  hahaha аз честно казано пиша постоянно, ама не публикувам  Joy все нещо ми се изтрива, все нещо изкача и ставам от лаптопа ..... какво да се прави  Blush

тиквата и аз съм с наблюдение , че затяга.....

софи все се каня да ти кажа , че сте супер сладурани  с малката принцеса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз пак по вечната тема захранването-  месо през ден ли се дава като се въведе вече..... аз давам по 2 пъти седмично, нещо хич не ме кефи вкуса на месно пюре..... не че е важно мен дали ме кефи, де  Blush

Аз от 2 дена кърма почти не произвеждам...... мноого голяма занимавка с това АМ, особено през нощта, ама купих термос и довечера лежейки ще забъркам манджата  Thinking

# 393
Тефи сега отворих тази немската книга за захранване, която имам с рецепти.
Та в нея хората първо въвеждат обяд-2 седмици само зеленчуци за обяд,следващите дни въвеждат плодова закуска-банан и папая пресни,каши от ябълка,круша и кайсия с 5 млечни хранения. След този първи месец въвеждат каша с плодове за закуска,зеленчуци с месо за обяд и вечеря плюс 5 млечни хранения- грубо казано. Книгата е издадена 98 година. Няма да го коментирам, просто споделям,че и така може.

# 394
Започвам от краката за главата Simple Smile
Здравейте Mr. Green
Сами,и аз онзи ден го бърсах с мокра кърпа по лицето и познай-изрина се.Подозирам мократа кърпичка,но може и да е от лигите Thinking
Иглуб,Рош си дрънка главата в страничните табли на кошарата.При нас обиколниците не свършиха работа Mr. Green
Месечика,според мен е период  някакъв и той иска да те усеща.И Рош има вечери,в които е със затворени очи в кошарата,реве,не мога да го успокоя.Взимам го при нас в леглото,той се обръща настрани,завира си муцуната в моето лице и заспива за част от секундата Mr. Green
Охх,Марли,ама ти завиждам за слабеенето,да знаеш Party
Бютка,Анди е страхотен HugПриключи ли вече тотално с кърменето?Успех с диетата Peace
ДБС,страхотно семейство!
Миланова,или нямаш да сваляш много,или това не е твоята диета.Аз бях започнала тази диета преди няколко месеца,обаче за 1 седмица качих 2 кг и се отказах Mr. Green Имам приятели отслабнали с тази диета доста и такива,които не мръднаха и грам Peace

Гунди Hug
Ди,не мога да помогна с мнение за количката Thinking
Принцеска,радвам се,че има само отрицателни резултати при вас.Поне можеш за отдъхнеш Hug
Вг1,дано нищо му няма на дребчо Heart Eyes
Ивка,дано сте овладяли положение Hug
Екзо,хайде палчета и за твоите слънца  Hug
Слънчо ми се губи newsm78

Ние сме в пъпчив период пак и хич не ми се говори,че едни дупки ме офертират само #2gunfire

# 395
Най-успешната диета е грипа с температура. От 2 дена съм с 39-40 градуса, почти не съм яла, има резултат. Лошото е, че действа така и на кльощавата ми дъщеря, която е също с грип с екстри от понеделник. Не че е хубава такава диета, ама какво да се прави - ще го преборим това чудо. Аз откакто съм родила втория път се задържах здрава само 2-3 месеца, оттогава все съм с някакви симптоми, вече взех да свиквам.

И при моите  са се получавали пъпки около брадичките им, като спрях да ги бърша с мокрите кърпички ги няма.

# 396
  • До морето
Изака се!!!  Joy Joy Joy Оф, сега ми е смешно, ама така плака милото  Cry Не съм давал дуфалак, докато ида да купя и той свърши голямата работа,а ама ако ви кажа какво чудо беше - една топка, колкото юмрука ми сигурно. То, милото затова така пищеше!

За пъпчиците, благодаря на всички отзовали се! Днес вече ги няма, ще гледам повече да не бърша с кърпички!

Всички болни дечица да оздравяват! Много гаден тоя грип, че и повтаря!

# 397
  Моето дете е при свекървата, изчистих и сега се накордих пред компа..
  За отговорите ви относно това, че не всички се отразяват, да според мен е така и Софи е най-права, става като затворен кръг, не пишеш ли често, аз ни най малко съм засегната, на мен ми е добре и да чета, да видя какво правите вие и вашите деца , но найстина, колкото по редовно се пише, за което аз нямам възможност, заради постоянните разходки веече, толкова си по възприет и е напълно нормално, просто констатирах.  Hug
   Петьо вече го слагам в паяка и се придвижва навсякъде, възхитен е новите си способности и вика и крещи радостно в несвяст. Слагам го и в бънджито, общо взето навсякъде, не иска въобще да лази, само лежи и маха с ръце и крака сякаш плува, ако си надигне дупарата върви назад  newsm78 newsm78.
   Въпреки, че не пиша често ще взема и аз отношение по дискутираната тема вчера за писането на Блонди и Дбс, да Блонди е рязка , използва доста емотикони , които често се възприемат можеби като назидание, но отговаря на всички, дава добри съвети, общо взето, тя си пише във форума май най-най- редовно от всички и пише по всички теми, в час е с бебешките работи, доста хихих. Дбс, ти си искренна и това ми харесва, казваш си спокойно мнението, което аз надали бих могла да направя, но не се ядосвай това е форум. Ако Тайра, които всички критикуваха по малко заради захранването, беше се обидила, ми тя трябваше дори и да не чете, а момичето си пише и чете и е искренна с това, което прави, било то харесано или не...Спокойно можем да вземем пример от нея, и никой да не се обижда , всеки си има мнение. Не винаги може да си харесан и да се подкрепя мнението ти.. Wink Wink

# 398
Благодаря ви много за подкрепата и палците, наистина ми е доста притеснено, но вярвам, че всичко ще е наред! Hug  bouquet
Бг, HugНищо не плаща гадта мръсна, ама и не иска да яде с каквото я черпим. Laughing И благодаря много !  bouquet Heart Eyes

# 399
Искат някакви документи от ЛЛ, едно за направени ваксини и второ ако прекъснеш ваксините спират майчинството- така са казали там дето се подават документи за майчинство. Като бележката частен лекар или поне в Токуда не могат да издадат. Не съм се разправяла аз, а свекър ми и на него са обяснявали. Но съм говорила и с други мами и е факт .
Брееей сега се вкарах във филм newsm78 и детските и майчинските си получавам и с двете деца, а такива бележки не съм давала никъде newsm78 той работодателя ми е подавал всичко.... Ще взема да се поразровя да проверя Tiredмерси много за разяснението Hug

# 400
Гунди стискам палци и аз са сливиците Praynig
Вг надявам се няма нещо сериозно за което да се притесняваш
Самимами а какви са кърпичките? Аз така го бях забърсала с едни и се обрина веднага, после видях, че са само за дупе. Има и такива които на опаковката си е показано и за лице.
Тринити и аз бях въвела 4 зеленчука, въвежднето на крушата беше извънредно, но наложително.
Днес в кабинета се изака  newsm44 и то повечето беше като мармалад, както казва Белверде. Кашлицата вчера беше сериозна. Каза че е от слюнката, заради зъбите и лек вирус, но слава Богу не е слезнало надолу. Но ще давам капки и сироп, който се оказа доста силен, ама какво да правя
Софи на Хип не съм виждала тук само слива, както и банан само няма, и картоф само също няма Twisted Evil
Кой беше писал, че си отваря прозорец като пише, Аничка май. И аз уж отварям, но отварям и друг за кирилизатора, и в един момент така се замаявам с тия прозорци. Пък като взема да провреявам, па вида 100 грешки, че поправям,и накрая винаги забравям нещо да напиша и то минал един час Crossing Arms

# 401
  • Варна
Леле, пак много болни Sad Иве, Екзо, Файвче, Лино, оздравявайте бързо! И ако пропускам някого същото пожелание! Направоооо вече аман от болести, не свърши ли този грип??
Ние се разходихме чудно, днес е пролет, обожавам просто това време, когато се затопля!
СамиМами, Лино,
честито изакване Joy

# 402
Днес съм на всяко гърне мерудия,но нали съм ранена и не мога да ходя много:mrgreen:
БгТринити молба за т.н. детски се подава лично в районното социално звено.Там където си подала документи,ако си подала за еднократната помощ при раждане.Те се отпускат на семейства с доход под 350 лв на член от семейството.
Преди малко ходихме с ММ до една книжарница и връхлита един субект с вид за пръв път влиза в такова място и пита имате ли Роксолана ShockedПродавачката казва да 20 лв.Субекта се опули и попита за Хюрем.Тя каза 25 лв и той вика давай първата и изчезна. hahahaАз викам на ММ този не си го представям да чете книга,камо ли такава.ММ се смее и вика явно ще омайва някоя утре за 8 март Joy
Големият ми син ми правел подарък за 8 март,ММ го издаде,ходили да купуват мъниста Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще се разтопя.

# 403
Хихихи, Зафира, 3 пъти четох, докато схвана за Роксолана и Хюрем  Joy

# 404
  • Пловдив
Успях да ви прочета най накрая-ама се натоварих нещо,големи страсти са се развихрили...Айде стискайте си ръцете и да си пишем за хубави неща,Бюти много точно го е казала Hug.

Ани4ка мисля че Маринова в темата за АБКМ е гастро,тази тук е алерголог,просто съвпадение на имената Peace.А и да платихме 10 лева Twisted Evil.

Гунди мишките знам че обичат аромата на ванилия,пробвай да накиснеш хляб във ванилия-дано помогне.Много палчета стиснати за Викчо Hug

Абе четох ви ,ама всичко ми изхвръкна от главата, като съм останала с една мозъчна гънка   Joy

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 15:57 от Princess Leia

Общи условия

Активация на акаунт