Зафира ей че яко, и аз щях да се разтапям на твое място
))Сами честито напълване на памперса
)))) знам колко е хубаво, ние в началото имахме едни рекордни 9 дни без акане, но тогава беше само на кърма и педито каза че до 2 седмици можело, стига да няма напъни и мъчения и не се шашках толкова много, сега обаче с АМ и каши и пюрета следя внимателно и акото и съдържанието му 
гунди стиснати палчета и от мен за сливиците
а после колко много ще го глезиш и колко много сладолед ще изядеее
(подсказка - най-готиния следолед се продава в Конфети на Графа между Съдебната палата и Гарибалди. Продават и за вкъщи, мноооооого е вкусен) (нали все още на децата като им махнат сливиците хапват сладолед? да не съм казала някоя безумна глупост
) Софи, вашият домоуправител от коя фирма е? Утре съм поканила добрите съседи да направят оглед и дадат оферта и съм събрала още няколко пък да видим какво ще решат от входа людете

файв има една още по успешна, чревен вирус, преди няколко години смъкнах 5 кила за 5 дни с него (станах 55 тоест)
))малчо днес в желанието си да докопа нещата на холовата масичка се изправи на колене, придържаше се с едната ръка за стъклото на масата, а с другата напираше да хване нещо, каквото и да е, ама аз предвидливо бях освободила терена

Преди час така се разплака от напъване и болка, събух й памперса и с малко гимнастика и масажче, с много зор иза*а едни чудесии като на голям човек
Къде го е събрало това дете
Та наследих неговото Галакси, та може да ме числиш към андроид маняците 
Марли, аз съм от тия дето те чете, като видя бялото тюленче и се радвам, че следва твоя пост. Между другото количката ми пристигна, днес ще я взема. 

Който иска да пише, ще пише!

Моето момче допреди седмица си папкаше цялото малко зеленчуково пюре, сега се криви, плюе, не ще, със зор го ядем от 3 до 6. Изобщо никакъв режим няма. До полунощ рита, играе, бърбори, после спи до 11 и предпочита цицата ама докога така