Отговори
# 405
е как пък може Роксолана да е 20 лева, а Хюрем да е 25? Те са една и съща жена  newsm78 newsm78 newsm78

Зафира ей че яко, и аз щях да се разтапям на твое място Simple Smile))

Сами честито напълване на памперса Simple Smile)))) знам колко е хубаво, ние в началото имахме едни рекордни 9 дни без акане, но тогава беше само на кърма и педито каза че до 2 седмици можело, стига да няма напъни и мъчения и не се шашках толкова много, сега обаче с АМ и каши и пюрета следя внимателно и акото и съдържанието му Simple Smile

гунди стиснати палчета и от мен за сливиците Simple Smile а после колко много ще го глезиш и колко много сладолед ще изядеее Simple Smile (подсказка - най-готиния следолед се продава в Конфети на Графа между Съдебната палата и Гарибалди. Продават и за вкъщи, мноооооого е вкусен) (нали все още на децата като им махнат сливиците хапват сладолед? да не съм казала някоя безумна глупост hahaha)

Софи, вашият домоуправител от коя фирма е? Утре съм поканила добрите съседи да направят оглед и дадат оферта и съм събрала още няколко пък да видим какво ще решат от входа людете Simple Smile

файв има една още по успешна, чревен вирус, преди няколко години смъкнах 5 кила за 5 дни с него (станах 55 тоест) Simple Smile))

малчо днес в желанието си да докопа нещата на холовата масичка се изправи на колене, придържаше се с едната ръка за стъклото на масата, а с другата напираше да хване нещо, каквото и да е, ама аз предвидливо бях освободила терена  hahaha

# 406
малчо днес в желанието си да докопа нещата на холовата масичка се изправи на колене, придържаше се с едната ръка за стъклото на масата, а с другата напираше да хване нещо, каквото и да е, ама аз предвидливо бях освободила терена  hahaha

Това е много хубаво упражнение за бечетата. Да им се слагат играчките на високо. Премести я малко да видиш как ще балансира Simple Smile

# 407
Зафира,по късно ще ти пиша ЛС.
Ди,макларъните,мисля,че само Волото няма пълно легнало положение.Повечето модели имат Peace
Сами,дано ви помогне дуфалака.При нас нямаше ефект,давах 3 дни и нищо,след клизмата  Релаксит веднага стана работата.Според мен, ако дълго време не е акал и се мъчи,вземи релаксита,по добре от термометъра. Peace
О,свършили сте работата.Честито!
И при нас са големи мъки с това неакане,втори път давам круша,обаче нъц.Масаж правя при смяна на памперса,излизат доста газове и дотам.Направо ми иде да спра захранването #2gunfire

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 16:27 от калисто

# 408
Ей, Гунди, ако ще водиш Викчо в Конфети, да кажеш кога и пак там да се съберем  Party
Пожелавам ти да минат нещата бързо и безпроблемно!!! Hug

Зафира, много се смях с този екземпляр. Mr. Green

Да си намирате по - успешни начини за отслабване.  Hug

Сами, Лино, въпрос на време е било значи да си се случат нещата без намеса. Аз до ден днешен следя Емка дали й е редовна перисталтиката, въпреки, че не е имала проблем, просто ми е навик.

Днес минахме да вземем рамка тип книга и да извадим снимки за бабите по повод утрешния ден. Харесвам повечето празници, но ми е много неприятна комерсиалната страна на нещата.

Тринити, Зафира ти е обяснила вече.

Слънчоооо, къде изчезнахте?

Благодаря за хубавите думи на всички  Mr. Green Hug

Софи, ВГ1, скоро се занимавах и аз с дейности около избор на професионален домоуправител, но определено си мисля, че сумата не е малка, като знам какво може да се свърши с тези пари. Все пак ако сте се спряли на нещо читаво, моля да ми пуснете координати.

# 409
  • By the sea
Сами, Лино, ооххх, колко добре ви разбирам за неакането Hug Hug Милото ми детенце как се измъчи днес /заради пащърнака 4 дена/, гледам я как се пъне и червенее горкото и се чудя как да й помогна... Cry Преди час така се разплака от напъване и болка, събух й памперса и с малко гимнастика и масажче, с много зор иза*а едни чудесии като на голям човек Shocked, след половин час пак, този път самичка, колкото нейното юмруче Sad Къде го е събрало това дете ooooh! ooooh! Добре, че й дадох крушата днес, вместо да вкарам нова храна Embarassed
Гунди, на сестра ми също й махнаха 3та сливица почти на възрастта на Викчо, всичко ще е ок Hug
Дбс, много хубави снимки Simple Smile
Файв, повече никакви такива нездрависловни "диети", нито за тебе, нито за малките Hug
Зафира, много мил подарък те чака Party
Миланова, много време си издържала, аз ако не сваля поне едно килце, да съм се отказала още на втората седмица Simple Smile Аз те помня с това, когато беше писала, че сте ходили някъде на заведение, на дискотека ли беше с мъжа ти, за да разпуснете парата от грижите за бебо Mr. Green
Софиаа, все да ти казвам, че много  хубаво име сте избрали на малчо Hug
Бюти, готино телефонче Party Аз не съм никакъв фен на Айфоните вече, откак се простих с него , имам все неприятни асоциации и затова не се реших пак на такъв, беше ми подарък от мм за рд  Blush Та наследих неговото Галакси, та може да ме числиш към андроид маняците Mr. Green
Ди, за Макларъните КиКалинка беше питала и с Марли го обсъдихме в някоя от предните теми, като цяло, мисля, че е много добър избор за лятна количка Peace И м/у другото, от известно време съм влюбена в тази Embarassed http://www.hippoland.net/maclaren-2012-kolichka-quest-chuvalche  Blush Толкова я харесвам,ама мъж ми не е навит Joy
Едно много симпатично сериалче дават напоследък по Фокс, "Новото нормално", като начинаещи майки се изявява една гей двойка Joy А точно в момента повтарят един от най-забавните епизоди Mr. Green
На мене КиК , Женя Иванова и още някой ми се губи Crossing Arms

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 17:25 от PaperMonster

# 410
Хилоооууу, назад съм с една тема,която надали ще изчета. Simple Smile
Съжалявам, просто нещо не ми беше до форума. Нищо лично.  Hug  bouquet

# 411
Хилоооууу, назад съм с една тема,която надали ще изчета. Simple Smile
Съжалявам, просто нещо не ми беше до форума. Нищо лично.  Hug  bouquet

Не ти и трябва Peace

# 412
Хахах, разбрах аз какви сте ги свършили. Момичета, не се вкарвайте в излишни драми, тука сме, за да се разтоварим и помогнем взаимно.

# 413
  • Враца
Мен пък не ми пука, че не ме отразяват понякога.
А аз пък забравям, че съм питала нещо, или пък забравям какво съм питала.  hahaha И също не си го слагам на сърце ако не са ме отразили. Ми то не може на 100% да отразиш всички.  Wink Марли, аз съм от тия дето те чете, като видя бялото тюленче и се радвам, че следва твоя пост. Между другото количката ми пристигна, днес ще я взема.  Hug
Ди, като написах количка и се сетих да ти отговоря. Аз ще си задържа голямата количка, защото си мисля, че е възможно другата есен/зима да се налага да се вози от време на време в нея. Той сигурно ще е проходил, но все пак едва ли ще може да минава тези преходи, които правим ние големите. Иначе сега за лятото си взех от продавалника втора употреба една лятна количка, че за лятото да ми е по лекичко, пък и на детето да му е по-проветриво.  Wink
Тайра, да това е синята книжка.  Hug
дбс, къде мога да видя по ЕГН дали Криско има ЛЛ?  Simple Smile Много сте хубави на снимките.  Heart Eyes
Лошичка, и на Криско онзи ден му се появиха така и аз нали съм много мнителна вече за разни червени пъпчици и реших, че сигурно е от храната, ама не беше. После се сетих, че след като се наядЕ (с пюрето) и му избърсах устата с мокра кърпичка и след това бях забравила да го измия и с вода и затова така стана. Та и при теб сигурно.  Hug Минаха за един два дни.  Wink
Гунди,  Hug и  Drunk
Месечинка, и мойто чаве не спи спокойно, аз го отдавам на завърнали се колики след захранването. Надявам се скоро да мине и при ва си при нас.  Hug
ВГ, тази, която взех аз е Макларън Куест и има 5 положения на гръбчето. Марли е със същия модел.  Peace
Ивка, бързо оздравяване.  Hug
Екзо, бързо да се оправяте и вие, а какво стана с пърхота?  Hug
Ох, ако прочета още някой да е написал   не се карайте, тук сме, за да....    ще се издрайфам, честно!  Sick Който иска да пише, ще пише!

# 414
  • София
Привет и от нас  Hug
Нямам кой знае какво за споделяне днес  Blush Бяхме навън малко с дребосъчка после по задачи и сега малката дивее вкъщи.Днес за първи път успя самичка да си надига дебелото дупенце  Heart Eyes
Скрит текст:
Ние лятна количка ще получим ето такава http://www.slunce-bg.com/productv/18/-cangaroo-lady-bug.html То не е точно лятна количка,но къде къде по лека от нашата  Blush Аз мисля покривала,чували и тн. да не взимам допълнително.Един космонавт ще е предостатъчно според мен за тогава.То все пак ще ходи вече и ще ми трябва количката повече за разходка от нас до блока което е има няма 50м.  Party
Сега на 12ти като отидем ще попитам доктора за здравната книжка  Peace

# 415
Хайде и аз да се разпиша, че все чета, чета и все не успявам да се наканя да постна.

Моля, моля, не ме отписвайте набързо от варненчетата. Месечинка, на ортопед ходихме при Живков в Майчин дом, най-добрият детски ортопед, при него идват дечица от цялата страна. За съжаление, не приема по здравна каса, но здраве да е. На офталмолог бяхме при Николова в Николай Чудотворец, тя има договор със здравна каса,но ние се направихме на баровци и не си взехме направление (грешка).

Сами, есето за кмета много ми хареса Peace Смятам, че не е нормално да си кмет толкова време, просто е недемократично, а едно на ръка, че за Варна нищо вече не се прави, единствено разграбва, дори и на Морската градина посегнаха! Когато го избраха този навремето, си отдъхнахме, преди него си имахме един заварчик, който оргаби де що можа и забегна в Нова Зеландия. Но май такава ни е орисията, нали сме богата община, всеки ламти да се докопа до властта тук за собствена изгода.

Галка, браво за диетата! С кърменето как сте? Омръзна ми да си ходя дебела, трябва да се взимам в ръце, май Софи е права, че който иска, намира начин.

Ние днес ядохме круша за първи път, не ни хареса. Банан също не обичаме. Ябълката я ядем без кеф. Не знам какво ще го правя това дете, явно не обича плодове. От няколко дни се опитвам да въведа безглутенова каша и все много закъсняваме и не давам, а вие вече глутен, месо... Thinking Моето момче допреди седмица си папкаше цялото малко зеленчуково пюре, сега се криви, плюе, не ще, със зор го ядем от 3 до 6. Изобщо никакъв режим няма. До полунощ рита, играе, бърбори, после спи до 11 и предпочита цицата ама докога така ooooh!

Блонди, дермокрем от немско ли си купувате? Аз бях отписала судокрема, понеже ми бяха казали, че тук няма такъв.

Опс, лъвът се събуди Heart Eyes

# 416
ще се издрайфам, честно!  Sick
Щоооооо? Да нямаш новини?  hahaha бъзикам се, само като чуя че някой ще повръща и се сещам за други неща Simple Smile
Нищо не каза, как реагира твоя ММ на подаръка за 14 февруари? Simple Smile

# 417
  • Враца
ще се издрайфам, честно!  Sick
Щоооооо? Да нямаш новини?  hahaha бъзикам се, само като чуя че някой ще повръща и се сещам за други неща Simple Smile
Нищо не каза, как реагира твоя ММ на подаръка за 14 февруари? Simple Smile
hahaha hahaha хаххах, нямам новини, ама нямам и цикъл  Joy
ММ много се зарадва, хареса много посланията, но гадното на този вид подаръци е, че едва ли ще я твори пак скоро, за да прочете отново.  Rolling Eyes

# 418
Фери, Hug и естествено  Drunk Как вървят нещата, какво даваш сега ?
Принцеска, как е девойката, храната как й понася ? Hug
Извинявам се, че питам за неща,които вероятно са обсъдени.
Дбс (с хубавото име Дела), чак на Конфети и то при все,че аз не мога да опитам сладоледа май няма да идем, но за среща с вас на всичко съм готова. Hug Heart Eyes

# 419
  • Пловдив
Гунди Hug въведох тиква картоф и пащърнак-засека всичко е ОК.
При вас се надявам също да вървят нещата с разкошотията Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт